-
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Biz onlara gittiğimiz de iki çeşit yapmışlardı ve bence az umursamamazlık gibi oluyor.Ben kardeşimin nişan bohçası getirmesinde hazırladım. Patatesli börek, kremalı çilekli tart kek, elmalı kurabiye, sarma, onlarda gelirken su böreği getirmişti. Yeterli yemek sonrası olduğu için ekstra salata fazla oluyor.
Benim de canım sarma çekti ve yapacak biri de yok suan.Keşke bu konuya bakmasaydım, bütün yazılanlar çok lezzetli
Canı sarma çekenler sarmayı visnelii yapin muhakkakBenim de canım sarma çekti ve yapacak biri de yok suan.
Bende abartmak gibi olur diye az düşünmüştüm. Sayıyı arttıracağım teşekkürlerKayınvalidemler hala bunun lafını eder sağda solda hamaratligini gostermek gerek
Aynen kısır makarna salatası patates salatası şehriye salatası vs düşünmüyorum. Kaşık kaşık yenmez diye düşünüyorum. Çayın yanına kolay yenilebilir şeyler diye düşündüm bende. Sarmayıda kesinleştirdim. Böreğide sgara böreği gibi sarmalı olarak yapıcam gül böreği biraz büyük oluyor tabakta görüntüsünü sevmiyorum yemeside zor. Düşüncelerimiz hemen hemen aynı.Bence kisir ya da sehriye salatasi gibi dokulmeye musait birsey yapma
Gul boregi yerine de sigara boregi tarzinda birsey yap
Yani kolay yenebilen hemen agiza atilabilen isirinca dagilmayan seyler daha uygun olur
Un kurabiyesi vs yapma mesela
Zaten tatli menusu tamammis
Tavuklu makarna salatasi olabilir kucuk bi kasede servis edersin
Sarma olabilir
Tuzlu kurabiye olabilir lokmalik olanlardan
Bide peynirli mini pogaca da olursa yeterli olacaktir
Zaten yemek yiyip gelecekler
E sonra trilece baklava falan var
En son soda ikram edersin gegire gegire giderler
Annem babamda olacak tabiki aileler tanışacakBen söz kesme isteme günü olmadığı için ve konu sahibi sayı belirttiği için az yazdım. Zaten yemek sonrası diye düşündüm. Evde yalnız mısın diye o yüzden sordum. Annen ne diyor? Az diyorsa artıralım
Sende gel kız 1 tabağın lafını mı yapıciiizGece gece canım çekti yahu ,kızlar hazırlayınca bir tabakta bana yollayın valla sevaptır
YArın sarınca bi tabakta sana gönderirimBenim de canım sarma çekti ve yapacak biri de yok suan.
Ben kuşüzümlü daha çok seviyorum öyle yapıcammCanı sarma çekenler sarmayı visnelii yapin muhakkak
Kızlar fikir istiyorumm. Sevgilimle aileler gelecek tanışmaya. Akşam çayına gelecekler.
Trileçe yapacağım tatlı olarak. Tanışmada eli boş gelinmez baklava alacağım demişti sevgilim. Tatlılar bunlar. Tuzlu ikramlık olarak ne yapabilirim onun için yardım istiyorum.
Tabakta 4 çeşit olsa yeter diye düşündüğümden 2 çeşit tuzlu ikramlık yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl uygun olur bilmiyorum. Menü oluşturalım beraber lütfenn
Not; düşüncelerim sabit değil. Nasıl uygun olacaksa o şekilde menü istiyorum sizden
Tamam adres yazSende gel kız 1 tabağın lafını mı yapıciiiz
YArın sarınca bi tabakta sana gönderirim
Ben kuşüzümlü daha çok seviyorum öyle yapıcamm
Memleket Bolu mu?Canı sarma çekenler sarmayı visnelii yapin muhakkak