- 1 Eylül 2010
- 258
- 289
-
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Biz 7 çeşit yapmıştık sarma peynirli börek poğaça birde tuzlu kurabiye şekerli bir kurabiye bir tatlı yapmıştım mozaik pasta yapmıştıkKızlar fikir istiyorumm. Sevgilimle aileler gelecek tanışmaya. Akşam çayına gelecekler.
Trileçe yapacağım tatlı olarak. Tanışmada eli boş gelinmez baklava alacağım demişti sevgilim. Tatlılar bunlar. Tuzlu ikramlık olarak ne yapabilirim onun için yardım istiyorum.
Tabakta 4 çeşit olsa yeter diye düşündüğümden 2 çeşit tuzlu ikramlık yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl uygun olur bilmiyorum. Menü oluşturalım beraber lütfenn
Not; düşüncelerim sabit değil. Nasıl uygun olacaksa o şekilde menü istiyorum sizden
4 çeşit az mı olurki. 7 çeşit fazla olmaz mı. İlk tanışma olacak zaten akşam çay içmeye gelecekler.Biz 7 çeşit yapmıştık sarma peynirli börek poğaça birde tuzlu kurabiye şekerli bir kurabiye bir tatlı yapmıştım mozaik pasta yapmıştık
Kayınvalidemler hala bunun lafını eder sağda solda hamaratligini gostermek gerek4 çeşit az mı olurki. 7 çeşit fazla olmaz mı. İlk tanışma olacak zaten akşam çay içmeye gelecekler.
benim anne tarafi arnavut .oyle durumlarda hemen ispanakli bogrek acarlar meşurdur .sonra yaprak sarmasi tuzlu kurabiye birtane daha salata eklerler ya makarna salatasi ya patates salatasi .canim cekti valla şimdiKızlar fikir istiyorumm. Sevgilimle aileler gelecek tanışmaya. Akşam çayına gelecekler.
Trileçe yapacağım tatlı olarak. Tanışmada eli boş gelinmez baklava alacağım demişti sevgilim. Tatlılar bunlar. Tuzlu ikramlık olarak ne yapabilirim onun için yardım istiyorum.
Tabakta 4 çeşit olsa yeter diye düşündüğümden 2 çeşit tuzlu ikramlık yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl uygun olur bilmiyorum. Menü oluşturalım beraber lütfenn
Not; düşüncelerim sabit değil. Nasıl uygun olacaksa o şekilde menü istiyorum sizden
Secelay bilak in ağızda dağılan tuzlu kurabiyesini şiddetle tavsiye ederimKızlar fikir istiyorumm. Sevgilimle aileler gelecek tanışmaya. Akşam çayına gelecekler.