- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
evlenmeyı dusunuyordum ben onunla
evlilik dışı cinselliğe karşı değilim isteyen istediği kişiyle ne istiyorsa yapar ama bir şeyleri bilinçsizce yaşayıp da sonra feryad etmek saçma değil mi?
burada bir şey olmuştur veya olmamıştır diyenleri geçin çok takıyorsanız doktora gidin
Her şeyi yapıp bekaretni koruyan kızları diyorum, her haltı yiyip bakire kız arayan erkeklere böyleleri müstehakerkeklere yapılan bir şey yok zarın derdine düşen yine kendileri baksanıza
Git sonra bize de söylersin nolduaynen doktora gıdıcem zaten
Evlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
O zaman düşünüyormuş yani, şimdi düşünmüyor)Evlenmeyi dusundugum erkek arakadasimla bir seyler yasadik demissin konu basinda sonlara dogru da erkek arkadasimla evlenmek istemiyorum artik demissin ben anlamadim
Evlenmeyi dusundugum erkek arakadasimla bir seyler yasadik demissin konu basinda sonlara dogru da erkek arkadasimla evlenmek istemiyorum artik demissin ben anlamadim
Sen böyle bir hayvanla evlenmek ıstermısın? bana bunları zorla yaptı
Alacağını almış artık o yüzden evlenmez :) oh olsun hep erkekler mi yarı yolda bırakacakEvlenmeyi dusundugum erkek arakadasimla bir seyler yasadik demissin konu basinda sonlara dogru da erkek arkadasimla evlenmek istemiyorum artik demissin ben anlamadim
Evlenmeyi dusundugum erkek arakadasimla bir seyler yasadik demissin konu basinda sonlara dogru da erkek arkadasimla evlenmek istemiyorum artik demissin ben anlamadim
Tecavüze mi uğradın?Sen böyle bir hayvanla evlenmek ıstermısın? bana bunları zorla yaptı
Hem sevgilim diyosn hem hayvan diyosun hem zorla yaptı hemde biseyler yaşadık diyosun bu ne yaman celiskiiiiSen böyle bir hayvanla evlenmek ıstermısın? bana bunları zorla yaptı
Eger öyle bır durum olduysa arastırıcam mecburen cunku ben ılıskıye gırmedımkı
Tecavüz mu yoksa sonradan pişman mı oldunuz?Sen böyle bir hayvanla evlenmek ıstermısın? bana bunları zorla yaptı
Sanki o sırada yanlarindaymissiniz gibi yazmissinizNiye zorla yapti?? Sizi zorla soyup yayaga atti sanki. Soyunarak yataga yatinca ne olmasini bekliyordunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?