- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
okuyorum allah zina yapma diyor günahlarını da iyi bir bokmuş gibi paylaşma madem günah işledin pişmansın sus bana hesap ver bana tövbe et diyor oku da gel bilgisizAllah söyleme mi diyor ?
Allah zina da yapma diyor ?
neyin kafasını yaşıyorsun?
oku da gel...
okuyorum allah zina yapma diyor günahlarını da iyi bir bokmuş gibi paylaşma madem günah işledin pişmansın sus bana hesap ver bana tövbe et diyor oku da gel bilgisiz
Hesabını Allaha verecek işte , sana değil!okuyorum allah zina yapma diyor günahlarını da iyi bir bokmuş gibi paylaşma madem günah işledin pişmansın sus bana hesap ver bana tövbe et diyor oku da gel bilgisiz
bekareti zardan ve kandan ibaret zanedenleri anlamiyorum hayir zaten her halti yemissin bir kan mi kaldi evlendigin adama ne diyceksin sadece senin mi .Valla bedeninin bekareti bozulmus mu bilmem ama ruhunun ki coktan bozulmusEvlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
Nasıl sürtündüyseniz adam kıvılcım çıkartmış herhalde.
allah söyleme diyor sen kimsin ki
Peki bundan Allah’ın haberi var mı?allah söyleme diyor sen kimsin ki
İşte bu istemediği şeyleri de 15-20 hadi bir kaç sene daha karakteri oturmamış olsun, 23 yaşları arasında anlarım.
31 yaşında kadın için anlamıyorum.
31 yaşında kadının böyle bir çekincesi olmasını da anlamıyorum.
Ben bir şey yaşamadım, isteyerek olmadı, bakireyim diye düşünüyor. Gerçekten o raddeye geldikten sonra bakire olduğuna inanıyor mu?
ofh neyse.
Aşıyor beni.
Ama tecavuz veya istismar olarak bakamıyorum.
31 yaşında kadın bu şekilde kandırılmaya müsaitse hayatını sürdürüyor olması imkansız zaten. Doğal seleksiyon işleseydi iyiydi.
Zaten sonradan yorumlarına biraz baktım da tecavüze uğramış falan değil yani o çok net. Duyar sevdalıları kusura bakmasın ama kızımızın derdi "Ya şimdi bu adam benimle evlenmezse, beni kimse almazsa hüüüğğğ bunu tecavüz edildi bana diye bir enayiye yutturabilir miyim?"
Umarım yutturamazsın konu sahibi. Biraz hayatınızın sorumluluğunu alın, bir erkekle evleneceğim diye kendinizden bu kadar taviz vermeyin.
Tekrar kan gelir mi gelmez mi bilemiyorum ama bekaret gitti geçmiş olsunEvlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Bozulur. Çok yüzeydeymiş demek ki ve siz sürtündüğünü sanırken o biraz girmiş. Ve evet bir sonrakinde kan gelmeye devam eder. Tam birleşme olduğunda kanama yeniden gerçekleşir çünkü. En azından bende öyle olmuştu. İki üç gün hep devam etmişti hatta azar azar.Evlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
kandırmak diye bir şey yok çünkü bu karşı tarafı ilgilendiren bir durum değil herkes her şeyi bilmek öğrenmek söylemek zorunda değilevleneceğin insanı kandır diyor yani..
kim bilgisiz acaba ?
kul hakkından haberin var mı ?
bu zihniyetle devam edin nede olsa günahlarla beraber kul hakkıda eklenir iyi hesaba çekilirsiniz bu nasıl bir zihniyet yahu ?
bi halt ettiyse arkasında dursun diktirdiğinde bakire mi oluyor yani ?
o vicdanı susturabilecek mi ?
devam bu kafayla...
insanları yalan söylemeye kandırmaya teşvik edin
bayan çok bilgili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?