Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

Allah söyleme mi diyor ?
Allah zina da yapma diyor ?
neyin kafasını yaşıyorsun?

oku da gel...
okuyorum allah zina yapma diyor günahlarını da iyi bir bokmuş gibi paylaşma madem günah işledin pişmansın sus bana hesap ver bana tövbe et diyor oku da gel bilgisiz

okuyorum allah zina yapma diyor günahlarını da iyi bir bokmuş gibi paylaşma madem günah işledin pişmansın sus bana hesap ver bana tövbe et diyor oku da gel bilgisiz

evleneceğin insanı kandır diyor yani..
kim bilgisiz acaba ?
kul hakkından haberin var mı ?
bu zihniyetle devam edin nede olsa günahlarla beraber kul hakkıda eklenir iyi hesaba çekilirsiniz bu nasıl bir zihniyet yahu ?
bi halt ettiyse arkasında dursun diktirdiğinde bakire mi oluyor yani ?
o vicdanı susturabilecek mi ?
devam bu kafayla...
insanları yalan söylemeye kandırmaya teşvik edin
bayan çok bilgili...

bekareti zardan ve kandan ibaret zanedenleri anlamiyorum hayir zaten her halti yemissin bir kan mi kaldi evlendigin adama ne diyceksin sadece senin mi .Valla bedeninin bekareti bozulmus mu bilmem ama ruhunun ki coktan bozulmus

Soyunduysan sende istemişsin düsünceside yanlis bence. Insan kocasiyla bile sevisirken bazen birseye kizip yarida birakabiliyor. Ne yani kocamiz zorla devam etmeye calissa normal mi oluyor

Böyle bir durum çok yakın arkadaşımın başına gelmişti ama onun nişanlısıydı.O kanı bir beze alarak düğün gününe kadar saklamışlardı.Ve düğün günü kızlığı bozulmuştu.Hatta eşi soyle birşey demiş o kan gelmeseydi seni eşşeğe ters bindirip babanın evine yollardımArkadaşım olanları anlatınca nişanlınız dahi olsa erkeklere guvenmemek lazımmış demekki diye düşünmüştüm.Korkmayın bir doktora gidin derim ben.

Zaten sonradan yorumlarına biraz baktım da tecavüze uğramış falan değil yani o çok net. Duyar sevdalıları kusura bakmasın ama kızımızın derdi "Ya şimdi bu adam benimle evlenmezse, beni kimse almazsa hüüüğğğ bunu tecavüz edildi bana diye bir enayiye yutturabilir miyim?"

Umarım yutturamazsın konu sahibi. Biraz hayatınızın sorumluluğunu alın, bir erkekle evleneceğim diye kendinizden bu kadar taviz vermeyin.

Bu tiplerin sevişmesini engelleyen bir mekanizma geliştirilmeli.Sevişip sevişip pişman olup burada bize atarlanıyorlar:)Bir de bunlara hep zorla yaptırılıyor bu işler o da ayrı bir konu.

20 yasinda değilsin ki bacim kandirilmis diyelim. Benle yasitsin sen daha iyi bilirsin surtunme kuvvetinizi :) Bosver olan olmus artik yasadiklarindan pisman olma onune bak artik ha cok kafana takildiysa da git bir kadin dogum uzmanina muayene ol sende rahatla biz de .

Surtunmeye yasak ceza gelsin.
kahrolsun surtunmeler.

Hayal dünyam çok sınırlı :)
Mesela o anlaşma nasıl bir diyalogla gerçekleşiyor anlamıyorum.
Yatağa gireceğiz ama sen sadece sürtüneceksin.
Malum bakireyim(?!) zarım bozulmasın
Erkek, merak etme, falan diyor sanırım
(Erkek içinden üstüme kalır mı? Diye düşünüyor o sırada sonra ağır basıyor başka şeyler)

Çıplak kadın erkek sevişmeye başlıyor ve o an kadın tedirgin zarım bozulursa diye, nasıl zevk alacaksa :)
Erkek de kendini frenlemekle meşgul, o da nasıl zevk alacaksa...
E daha ne anladım? Amaç ne?
Sonra gelsin hamile miyim, bakire miyim?
Yav he he.
bakire ama üçüzlere hamilesin.

Tekrar kan gelir mi gelmez mi bilemiyorum ama bekaret gitti geçmiş olsun

Bozulur. Çok yüzeydeymiş demek ki ve siz sürtündüğünü sanırken o biraz girmiş. Ve evet bir sonrakinde kan gelmeye devam eder. Tam birleşme olduğunda kanama yeniden gerçekleşir çünkü. En azından bende öyle olmuştu. İki üç gün hep devam etmişti hatta azar azar.

Bende hiç kan gelmedi. Esim hicbir sey soylemedi ama ben kendimi kötü hissettim. Sonra baska bir problem icin doktora gittigimde sordum. Zar yirtilmis dedi. Ama biz zor girmistik iliskiye. O yuzden her defasinda az az yirtildigi icin kanama olmamiş

kandırmak diye bir şey yok çünkü bu karşı tarafı ilgilendiren bir durum değil herkes her şeyi bilmek öğrenmek söylemek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…