• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şuraya bir bakın lütfen delireceğim....

canım niye iade etmiyorsun ki ayıplı ürün olduğu için kargo parası da yollamayacaksın gönderirken. ben aldım aynısını renk renk çok güzel bence. bunları alırken yanında fincan takımı aldım o kırılmıştı iade ettim parayı 48 saatte mi ne yatırdılar

canım sevdiceğim iade etme sonra yenisini alırız dedi. birde benim çeyizim genelde pembe ağırlıklı olduğu için bu da farklı olur diye düşündük. sarı olanı şekerlik öbürlerini baharatlık olarak kullanacağım. benimle yaşlanmayacaklar ya. ama yaptıkları hiç hoş değil. kontrol etmeleri gerekiyordu. Bir de bana markafoni stokla çalışmıyor diyorlar o zaman ne diye resimleri öyle koyuyorsun :20:

Normalde internetten alışveriş yapan birisi değilim ama bunları görünce dayanamayıp almıştım. Kızlar 4 cupcakeninde farklı olması gerekirken 3'ü aynı 1 tanesi farklı. Resimde gösterdikleri bu ;

Eki Görüntüle 1042027

Ama gönderdikleri bu ;

Eki Görüntüle 1042028 Eki Görüntüle 1042029

Sizce iade edeyim mi çok üzgünüm :43::43
Bu arada buda çeyiz topiğim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698764

Kuzum ben de aynısından sipariş vermiştim belki çeyiz topiğimde görmüşsündür, bana her biri farklı renk olarak gönderilmişti, sanırım senin gönderide bir hata olmuş, ben olsam iade ederdim :31:

aynen öyle canım ama paramın üzerine yatarlar diye korkuyrum. :43: sevgilimde iade etme 1 tanesini farklı bi amaç için kullanırsın diyor. çok mu kötüler? :25:

hiç korma cnm ben markafoniden çok ürün aldım iadesini başarıyla yapıyorlar sana gelen fatura var oradan bilgileir gir cnm resimde görndüğü gibi gelemdi diye bi kutucuk var onu işaretle korgoya ver herhangi bi kargo parasıda vermiyrosun yanlız sana hangi kargo geldiyse onla yolla yurt içi yada aras. ver gönder 1 hafta içinde parayı hesabına aktarıyla ben öyle yaptım cnm

Kuzum ben de aynısından sipariş vermiştim belki çeyiz topiğimde görmüşsündür, bana her biri farklı renk olarak gönderilmişti, sanırım senin gönderide bir hata olmuş, ben olsam iade ederdim :31:

bu altı yeşil olan bazı eşyalarıma uygun kuzum ondan iade etmedim. annem,sevdiceğim ve kayınvalidemde etme deyince kaldı :26:

hiç korma cnm ben markafoniden çok ürün aldım iadesini başarıyla yapıyorlar sana gelen fatura var oradan bilgileir gir cnm resimde görndüğü gibi gelemdi diye bi kutucuk var onu işaretle korgoya ver herhangi bi kargo parasıda vermiyrosun yanlız sana hangi kargo geldiyse onla yolla yurt içi yada aras. ver gönder 1 hafta içinde parayı hesabına aktarıyla ben öyle yaptım cnm

iade etmeyeceğim canım kalsın böyle benimle yaşlanmayacaklar ya kullanırım gitsin :1:

gönder gıtsın..takım bozuk ıdareten sarı eklenmıs gıbı veya bıkacı kırılmış gıbı görünüyor butun olarak..

içine sinmediyse iade et cnm markafoniden aldıysan sıkıntı olmadan paranı iade ediyorlar:34::34:

not: ben kim miyim çeyizini markafoniden tamamlamış bir dost:9::9:

Bana da kayınvalidem bunu hediye etti. Ama ben cupcake sevmediğim için arkadaşıma hediye ettim. İnşallah yokluğunu farketmez :)

$8699089117536_0_304x424_5.webp

Markafoni iadeler konusunda iyi diye biliyorum. Ama ben olsam uğraşmazdım. Böyle de gayet güzel. Farklı amaçlarla kullan farklı renk olanını

Bir de aklıma gelmişken anlatayım dedim. Sevdiceğim şehir dışında yaşarken (hala farklı şehirlerdeyiz ) doğumgünü için bir koli gönderdim ona. kutunun üzerine "doğumgünün kutlu olsun" gibi bir şey yazmıştım. Daha sonra ziyaretine gidince gördüm ki, yollarda o yazının altına birileri daha bir şey yazmış, kargocular galiba. Komik adamlar yahu

Bana da kayınvalidem bunu hediye etti. Ama ben cupcake sevmediğim için arkadaşıma hediye ettim. İnşallah yokluğunu farketmez :)

Eki Görüntüle 1043367

Markafoni iadeler konusunda iyi diye biliyorum. Ama ben olsam uğraşmazdım. Böyle de gayet güzel. Farklı amaçlarla kullan farklı renk olanını

Bir de aklıma gelmişken anlatayım dedim. Sevdiceğim şehir dışında yaşarken (hala farklı şehirlerdeyiz ) doğumgünü için bir koli gönderdim ona. kutunun üzerine "doğumgünün kutlu olsun" gibi bir şey yazmıştım. Daha sonra ziyaretine gidince gördüm ki, yollarda o yazının altına birileri daha bir şey yazmış, kargocular galiba. Komik adamlar yahu

Eheheh :):) :9: keske sende kalsaydı canım o sana gelmis bir hediye sonucta. kayınvaliden zevkliymiş :16:

bence iade et aynısını yollamamışlar sonuçta paranın üstüne falanda yatmazlar merak etme ben çok fazla alışveriş yaptım o siteden hatta aynı baharatlığı bende aldım aynı şekil geldi yolla sen nasılsa aynı kampanya çıkıyo yine alırsın

bence iade et aynısını yollamamışlar sonuçta paranın üstüne falanda yatmazlar merak etme ben çok fazla alışveriş yaptım o siteden hatta aynı baharatlığı bende aldım aynı şekil geldi yolla sen nasılsa aynı kampanya çıkıyo yine alırsın

Canım arkadaslarım falan iade etme diyor kalsın yensini alırım daha sonra :49:

Teşekkürler canım kötü değil demi??

hayır bitanem neden kötü olsun ki, senin içine sindiyse sorun yok :31: Ama benim başıma gelmiş olsaydı kesinlikle geri gönderirdim. Bu sorumsuzluğa kayıtsız kalamazdım sanırım ben :19:

hayır bitanem neden kötü olsun ki, senin içine sindiyse sorun yok :31: Ama benim başıma gelmiş olsaydı kesinlikle geri gönderirdim. Bu sorumsuzluğa kayıtsız kalamazdım sanırım ben :19:

kutuların içini açıp bakmak zor geliyor anlaşılan. İlk alışverişimdi ve son olacak sanırım. :20:

kutuların içini açıp bakmak zor geliyor anlaşılan. İlk alışverişimdi ve son olacak sanırım. :20:

Markafoni'den kırılacak eşya almak ciddi risk. Ben iki yıl içerisinde birçok alışveriş yaptım oradan ama bu cupcakeleri sipariş ederken ciddi düşünmüştüm sağ salim elime ulaşır mı diye.. Ama hamdolsun korktuğum gibi olmadı.. Şimdi sorsan bir daha kırılacak eşya alır mıyım diye, sanmam kuzum :19:

Back
X