- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
- 43
görmüştümm ve bayılmıştım desem yeridirÇok güzeller güle güle kullanın biev baharatlıklardan bende almayı düşünüyorum ama kararsızım hala :26:
kesinlikle almalısın. çok kaliteliler. ayrıca yere düştüğünde kırılmıyormuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmüştümm ve bayılmıştım desem yeridirÇok güzeller güle güle kullanın biev baharatlıklardan bende almayı düşünüyorum ama kararsızım hala :26:
kesinlikle almalısın. çok kaliteliler. ayrıca yere düştüğünde kırılmıyormuş![]()
aa öyleyse çok iyi kırmızı siyah ağırlıklı bir mutfağm olacak inşallah kırmızılarından alabilirim bir araştırayım bakayımaslında karacanın baharat takımlarıda hoşuma gidiyor beyaz porselen olanlar bakalım artıkk
![]()
porseleni kırarsan çok üzülürsün canım bunlar kırılmıyor. çok kaliteliler ama yine de sen bilirsin.kırmızılarını gördüm yakından çok güzeller. tavsiye ederim![]()
haklısın aslında kırılırsa üzülürüm neyse bunuda ekliyim listeyeHala ikeadan nasıl istedklerimi alrım onun düşüncesindeyim tanıdık biri gitse falan aldrıcamda giden de yok şansıma ahh ah içimde kalıcak herhalde
kargo ücreti çok ya bide internetten almakta istemiyorum
![]()
Yarama parmak basma kızyazın sen gidersn olr mu canm
![]()
gitme şansım çok düşük ama belli mi olur kısmetimizde varsa giderim ama inşallah giderim kendim görüp almam daha iyi english home da yeni açıldı buraya bi tane havlu rafı görmüştüm burda o yok peçetelik yok havlu kağıtlık yok o yüzden ilgilmi çekmiyor burda aradğımı bulamıyorumm![]()
canım görmeden etmeden alma ne kadar güzel olasalarda![]()
valla şansıma hiç bişey bulamaz oldum bu aralar hep stokta kalmamış oluyor![]()
üzülme canım benim![]()
hayırlısı olsun hakkımzda ya düğün tarihiniz belli mi sizin![]()
ya 1,5 yıl sonra ya da 3 yıl sonra canımbakalım duruma göre belirleyeceğiz
![]()
Allahım hayırlısını versin inşallah her şey gönlünüzce olsun![]()
amin canım amin sanada![]()
Canım bütün yorumları okuyamadım ama iade etmek istersen, markafoniden çok alışveriş ve iade yapmış biri olarak tereddütte kalma derim. Birçok işlem yaptım herhangi bi problem yaşamadım para iadesi konusunda. Takıntılı biriysen içine sinmediyse iade et derim. Herhangi bir karara vardıysan da güle güle kullan:80:
teşekkür ederim canım sağ olasın. :)
iade eden çok var kesinlikle öyle paranın üstüne falan yatamazlar hakkını ara bence.neyse onu göndersinler çok saçma bi hareket nasıl kakalarız diye bakıyorlar resmen sinir oluyorum![]()