• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şuraya bir bakın lütfen delireceğim....

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
43
Normalde internetten alışveriş yapan birisi değilim ama bunları görünce dayanamayıp almıştım. Kızlar 4 cupcakeninde farklı olması gerekirken 3'ü aynı 1 tanesi farklı. Resimde gösterdikleri bu ;

$FB,1116,85,cupcake-4lu-kavanoz-seti-saklama-kaplari-leonardo-cupcake.webp

Ama gönderdikleri bu ;

$Fotoðraf0910.webp $Fotoðraf0911.webp

Sizce iade edeyim mi çok üzgünüm :43::43
Bu arada buda çeyiz topiğim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698764

Son düzenleme:
Markafoniden mi aldın canım?

Kesinlikle iade et derim. :26:

aynen öyle canım ama paramın üzerine yatarlar diye korkuyrum. :43: sevgilimde iade etme 1 tanesini farklı bi amaç için kullanırsın diyor. çok mu kötüler? :25:

aynen öyle canım ama paramın üzerine yatarlar diye korkuyrum. :43: sevgilimde iade etme 1 tanesini farklı bi amaç için kullanırsın diyor. çok mu kötüler? :25:

Yok canım kötü değiller ama renkli olsun istiyorsan iade et derim. Ama iade etmeden önce ara konuş müşteri temcilsiyle. Mümkünse adını soyadını falan al.

Gönderin dediklerinde değişim iste. İade isteme komple.:31:

Yok canım kötü değiller ama renkli olsun istiyorsan iade et derim. Ama iade etmeden önce ara konuş müşteri temcilsiyle. Mümkünse adını soyadını falan al.

Gönderin dediklerinde değişim iste. İade isteme komple.:31:

sitesinde şöyle yazıyor canım "Markafoni'de satışa sunulan ürünler, kampanya sona erince alınan sipariş bilgisine göre tedarik ediliyor. Tedarik edilecek ürünlerin adetleri ve özellikleri, kampanya bittikten sonra belirleniyor.
Elimizde bu siparişler dışında başka ürün bulunmadığından dolayı, satın aldığınız ürünün beden veya renk değişikliğini maalesef yapamıyoruz. Ancak dilerseniz ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz." iade edersem yine aynısı olursa falan :( neyse sarı olanı şekerlik olarak kullanırım o zaman. diğerlerini baharatlık yaparım. sence nasıl olur :26:

sitesinde şöyle yazıyor canım "Markafoni'de satışa sunulan ürünler, kampanya sona erince alınan sipariş bilgisine göre tedarik ediliyor. Tedarik edilecek ürünlerin adetleri ve özellikleri, kampanya bittikten sonra belirleniyor.
Elimizde bu siparişler dışında başka ürün bulunmadığından dolayı, satın aldığınız ürünün beden veya renk değişikliğini maalesef yapamıyoruz. Ancak dilerseniz ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz." iade edersem yine aynısı olursa falan :( neyse sarı olanı şekerlik olarak kullanırım o zaman. diğerlerini baharatlık yaparım. sence nasıl olur :26:

Olur tabikide kuzucum neden olmasın. Farklı bir amaç için bile kullanırsın yani. Sıkma canını. Bende almayı düşünüyorum ama illa baharatlık diye değil ne biliyim yazın dondurma koyar yeriz falan hoş olur :9:

O zaman bende markafoniden almıyım dimi :26: Öyle bişey olursa ben kafama takarım olana kadar diretirim çünkü :26:

En iyisi paraya kıyıp migrostan almak :31:

Olur tabikide kuzucum neden olmasın. Farklı bir amaç için bile kullanırsın yani. Sıkma canını. Bende almayı düşünüyorum ama illa baharatlık diye değil ne biliyim yazın dondurma koyar yeriz falan hoş olur :9:

O zaman bende markafoniden almıyım dimi :26: Öyle bişey olursa ben kafama takarım olana kadar diretirim çünkü :26:

En iyisi paraya kıyıp migrostan almak :31:
Bence de canım kesinlikle markafoniden alma !!

hayır şekilleri harika sadece birinin farklı olması kötü olmuş değiştirebileceğini düşünüp değiştir dedim o biri sırıtıyo o da aynı olsaymış keşke:31:

canım gönderdikten sonra paramın üzerine ytacaklarını düşünüyorum. o yüzden o sarı olanı şekerlik, diğerlerini baharatlık olarak kullancağım

İade edersen alırsın paranı üzerine yatmazlar ki aldığın site popüler bir site :) kötü değil bence dediğin gibi yaparsan ama içine sinmediyse iade et derim ben :)

İade edersen alırsın paranı üzerine yatmazlar ki aldığın site popüler bir site :) kötü değil bence dediğin gibi yaparsan ama içine sinmediyse iade et derim ben :)

popüler bir site diye aldım bende ama işlerini doğru dürüst yapmıyorlar. bir çok şikayet var. neyse canım böyle kullancağım artık

Back
X