Çok damlatmışsın dağılmış bu durumda geçersiz sayılıyor tekrar yap2 senelik evliyim ve cocuk dusunuyoruz. Adetim gecikti 2 tabe test yaptım ikisindede böyle çıkıyor. Idrarıda fazla damlatmıyorum ne olabilir sizce?
Bunu bir ebe arkadasa sordurmustum. Idrar yollarinda iltihap olabilir demisti. Beklerken boyle bulaniklasiyor bazen. Ama uzgunum gebelik yok gibi2 senelik evliyim ve cocuk dusunuyoruz. Adetim gecikti 2 tabe test yaptım ikisindede böyle çıkıyor. Idrarıda fazla damlatmıyorum ne olabilir sizce?
Bana da oyle geldi dandik gibi biraz. Bi iki gün daha bekliyip tekrar yaparımBirde başka marka varsa onu yap bu test hiç güvenilir değil
3 damla damlattim sadeceÇok damlatmışsın dağılmış bu durumda geçersiz sayılıyor tekrar yap
Öyle yaparsın hakkında hayırlısı olsunBana da oyle geldi dandik gibi biraz. Bi iki gün daha bekliyip tekrar yaparım
AminÖyle yaparsın hakkında hayırlısı olsun
Bu markadan bende de var erken gebelik testi sanirim. Kullansam yanlis sonuc mu verir?Birde başka marka varsa onu yap bu test hiç güvenilir değil
Erken testlerin pek yanılttığını düşünmüyorum canımBu markadan bende de var erken gebelik testi sanirim. Kullansam yanlis sonuc mu verir?
Test guvenilir degil demissin ya markayu kastediyorsun sandim.E
Erken testlerin pek yanılttığını düşünmüyorum canım
Yok canım konu sahibinin yaptığı testi bende yaptım kaç kere hep bozuk çıktı onu demiştim sen yap inşallah çift çizgi görmek nasip olurTest guvenilir degil demissin ya markayu kastediyorsun sandim.
ben göremedim canım ama 12.gün gecikmeye çok net 2. Çizgi olmalıydı.Kızlar benim twstime de bakar mısınız 12. Gün adetim gecikti 3 yıldır istiyorum çocuk kan için gitmeye korkuyorum artık nadir böyle gecikirdi kasıklarımda batma var lütfen basına bötle bişi gelip hamile olduğunu öğrenenniz varmı
Test bekledikten sonra hayalet çizgi çıkıyor hepsinde de 20 dk sonrası dikkate alınmaması gerek biliyorm ama umut işteben göremedim canım ama 12.gün gecikmeye çok net 2. Çizgi olmalıydı.
Yok fazla değil 3 damlaFazla idrar damlatiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?