- 14 Ekim 2007
- 165
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi esinesinti
canım korkutmak gibi olmasın ama sanırım harekette problem var benim eşimdede bu sorun çıkmıştı keçi boynuzu içirdim gözle görülür bi şekilde fark etti sanada öneririm tarifi yoksa vere bilirim tabi doktorunuzunda verecegi ilaçları düzenli içsin
eşinizin spermlerinde hareket sorunu var bunun için dr.unuz ilaç verecektir
genellikle ilaç olumlu etki yapar ilaç ismi vermem doğru olmaz diye düşünüyorum
hareket sorunu dışında morfolojisi bakıldı ve normal dendiyse bir sorun yok
canım hareketlilik konusunda bir fikrim yok ama morfoloji bozukluğunu doktorlar fazla önemsemiyorlar.en azından bizim doktorumuz pek önemsememişti.Bir hastanenin kendisi tüp bebek merkezinin başındahareketli yoksa ve morfolojisinde sorun varsa tüp bebek yapılabiliyormu
canım hareketlilik konusunda bir fikrim yok ama morfoloji bozukluğunu doktorlar fazla önemsemiyorlar.en azından bizim doktorumuz pek önemsememişti.Bir hastanenin kendisi tüp bebek merkezinin başında
Allah yardımcın olsun biraz zor ama dayanılmıcak bişey değil ya...Dayanırsın dimi?bana kuzenlerim ay hiç acımıyomuş kız hiç korkma dediler bende gayet rahat bişekilde gittim ama birazcık acıyo,azıcık,minicik:))sakin ol,kendini sıkma,bunu yapmak zorundayım ve ben buna dayanırım de bi ayetel kürsi okuyuver,çabucacık biter inşallah...Allah kolylıklar versin arkadaşlar,hepinize,hepimize....
eşim sonucu doktoruna gösterdi bugün tabi sayı çok düşük ama hareketlilik %15 ten
%80'e çıktı. tabi bu bize ümit oldu. eşinde sperm sayısından çok hareket problemi olan arkadaşlar mutlaka keçiboynuzu kürünü denesin. çok inanmamıştım ama gerçekten iyi geldi. biraz beklicez ama herhalde sayıdan dolayı yine bize tüp bebek merkezinin yolları gözüküyor. yine o günleri yaşamak zor geliyor ama......
Bir de benim eşim çok terliyor bütün gece üstünü değiştiriyor. Isının sperm sayısını düşürdüğünü duymuştum. Doğrumudur sizce. bilgisi olan var mı ?