Kızlar Spermiyogram sonuçlarını yorumlarmısınız

slm arkadaslar keçi boynuzu kürü nerden bulabilirim.
canım keçi boynuzu kürü alınmıyor .keçi boynuzunu alıp evde sende yapabilirsin.
TARİFİ:

Kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 6 - 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak agzi kapali olarak hafif ateste 3 dakika kaynatin .Kaynama suresi tamamlandiktan sonra ocagini altini kapatiniz ve 20 dakika dinlendirin. Dinlenme suresi tamamlandiktan sonra kasikla keci boynuzu parcalarini cikartin. Soguduktan sonra yarisini sabah ac karnina, diger yarsini aksam yatmadan once icin. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergun devam dedin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yataga girerken bir su bardagi icin. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayin.

kızlar sizce nasıl yorumlarmısınız ltfn
motilite:45
hızlı dogrusal hareketli:5
yavas dogrusal hareketli:25
yerinde hareketli:15
hareketsiz:55
morfoloji:4 sizce sonuclar nasıl aşılama yaptırcazda

kızlar sizce nasıl yorumlarmısınız ltfn
motilite:45
hızlı dogrusal hareketli:5
yavas dogrusal hareketli:25
yerinde hareketli:15
hareketsiz:55
morfoloji:4 sizce sonuclar nasıl aşılama yaptırcazda

Esracım sperm sonuçları bizimkine çok benziyor.Tek bi yerde fark var oda hızlı dogrusal hareketli sayısı bizde 10.Bize doktor bu sonuçlara göre aşılama yaptı ve ümitli oldugunu söyledi bakalım hayırlısı inşallah dediği gibi çıkar.

Esracım sperm sonuçları bizimkine çok benziyor.Tek bi yerde fark var oda hızlı dogrusal hareketli sayısı bizde 10.Bize doktor bu sonuçlara göre aşılama yaptı ve ümitli oldugunu söyledi bakalım hayırlısı inşallah dediği gibi çıkar.

nezaman yaptırdın canım aşılamanı benim daha yapılmadı iğnelerimi yapıyorum şuan gonalf 112.5 göbekten doktor içlerinden secıyoruz zaten dedi sorun olmaz dedi çarsamba kontrole gıtcem bakalım catlatma iğnesını ogunmu yapar acaba??

Slm arkadaşlar bu sonuçlar bizimkilerede yakın ama benim eşim varikosel ameliyatı oldu. Değerlerimizin yükselme ihtimali var o yüzden 1 yıl normal yolla olmasını bekleyeceğiz. Siz neden hemen aşılamaya yöneldiniz kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar zamanda olmadı bebeğiniz merak ettim. Ben henüz 7 aylık evliyim bebişimiz olmasını çok istiyorum dayanamayıp erkenden doktora gittik şimdi beklemedeyiz.

Slm arkadaşlar bu sonuçlar bizimkilerede yakın ama benim eşim varikosel ameliyatı oldu. Değerlerimizin yükselme ihtimali var o yüzden 1 yıl normal yolla olmasını bekleyeceğiz. Siz neden hemen aşılamaya yöneldiniz kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar zamanda olmadı bebeğiniz merak ettim. Ben henüz 7 aylık evliyim bebişimiz olmasını çok istiyorum dayanamayıp erkenden doktora gittik şimdi beklemedeyiz.

slm canım ben 2.5 yıllık evlıyım ve yapılan testkerde kontrollerde hıc bı sorunumuz gozukmuyor ama gebelık olmadı sanırım bıraz fazla stres yapıyoruz oyuzden aşılama yapmaya karar verdık bakalım kısmet hayırlısı

fatosasi notunu yeni gördüm, kürü nurr arkadaş tarif etmiş zaten. ben de aynen öyle yaptım. akşam kaynatıp süzgeçten geçiriyorum soğuyunca içiyo. 1-2 saat dolaptada soğuyunca da rahat içti. tadı kötü değil eşim alışmıştı hafif tatlı. yalnız bunu hazırlamak için çok kullanmadığın bir kap ayırırsan iyi olur, sarartıyor.inşaallah şifa olur.

nezaman yaptırdın canım aşılamanı benim daha yapılmadı iğnelerimi yapıyorum şuan gonalf 112.5 göbekten doktor içlerinden secıyoruz zaten dedi sorun olmaz dedi çarsamba kontrole gıtcem bakalım catlatma iğnesını ogunmu yapar acaba??

Pazartesi günü yaptırdım yani bugün 6. gün.Ben klomen kullandım ve 4-5-6-18-19mm büyüklüğünde 5 yumurta gelişti.Doktor 2 tanesinin yeterli büyüklüğe geldiğini söyledi ve ertesi gün çatlatma iğnesini vurdurdum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamileyizzzz diye çığlık atabiliriz:dance:

Haziran_na ,benimde eşim varikosel ameliyatı oldu.Doktoru en gec 6 ay sonra değişikliği farkederiz demişti.Fakat 1,5 yıl sonra değişti.1,5 yıl içinde yaptırdıgımız bütün testler ameliyat öncesi ile aynı çıkıyordu.Bu herkeste aynı olmuyor.Mesela benim bi akrabam aynı ameliyatı oldu.Ameliyattan sonraki ay eşi hamile kaldı.

Pazartesi günü yaptırdım yani bugün 6. gün.Ben klomen kullandım ve 4-5-6-18-19mm büyüklüğünde 5 yumurta gelişti.Doktor 2 tanesinin yeterli büyüklüğe geldiğini söyledi ve ertesi gün çatlatma iğnesini vurdurdum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamileyizzzz diye çığlık atabiliriz:dance:

Haziran_na ,benimde eşim varikosel ameliyatı oldu.Doktoru en gec 6 ay sonra değişikliği farkederiz demişti.Fakat 1,5 yıl sonra değişti.1,5 yıl içinde yaptırdıgımız bütün testler ameliyat öncesi ile aynı çıkıyordu.Bu herkeste aynı olmuyor.Mesela benim bi akrabam aynı ameliyatı oldu.Ameliyattan sonraki ay eşi hamile kaldı.

ihşallah hayırlısı kımı ınsanlarda hıc sorun yok yıne kalamıyorlar ALLAHIM hepımıze yardım etsin en kısa zamanda bebeişlerimizi alalım kucamıza nerden yaptırdın aşılamanı

Esracığım ben aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım.Hiç memnun değilim çünkü hep asistanlar bakıyor.Malum tüp bebege rapor alabilmek için en az bir aşılamanın orda yapılması gerekiyormuş.Bu yüzden mecburen orda yaptırdım.

Esracığım ben aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım.Hiç memnun değilim çünkü hep asistanlar bakıyor.Malum tüp bebege rapor alabilmek için en az bir aşılamanın orda yapılması gerekiyormuş.Bu yüzden mecburen orda yaptırdım.

canım bende istanbul taksım tup bebek merkezınde yaptırcam çarşamba doktora gıtcem bakalım hayırlısı

kızlar bizde yarın yaptıracaz bu testi inşallah iyi çıkar sonuçlar dua edin

Son düzenleyen: Moderatör:
X