-
- Konu Sahibi esinesinti
merhaba arkadaşlar.benim eşiminde morfolojisi %4 çıktı.bende keçi boynuzu pekmezi aldım.tahinle karıştırıp yediriyorum.siz nasıl yediriyosunuz.bellli bi ölçüsü varmı?
canım keçi boynuzu kürü alınmıyor .keçi boynuzunu alıp evde sende yapabilirsin.slm arkadaslar keçi boynuzu kürü nerden bulabilirim.
kızlar sizce nasıl yorumlarmısınız ltfn
motilite:45
hızlı dogrusal hareketli:5
yavas dogrusal hareketli:25
yerinde hareketli:15
hareketsiz:55
morfoloji:4 sizce sonuclar nasıl aşılama yaptırcazda
Esracım sperm sonuçları bizimkine çok benziyor.Tek bi yerde fark var oda hızlı dogrusal hareketli sayısı bizde 10.Bize doktor bu sonuçlara göre aşılama yaptı ve ümitli oldugunu söyledi bakalım hayırlısı inşallah dediği gibi çıkar.
Slm arkadaşlar bu sonuçlar bizimkilerede yakın ama benim eşim varikosel ameliyatı oldu. Değerlerimizin yükselme ihtimali var o yüzden 1 yıl normal yolla olmasını bekleyeceğiz. Siz neden hemen aşılamaya yöneldiniz kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar zamanda olmadı bebeğiniz merak ettim. Ben henüz 7 aylık evliyim bebişimiz olmasını çok istiyorum dayanamayıp erkenden doktora gittik şimdi beklemedeyiz.
nezaman yaptırdın canım aşılamanı benim daha yapılmadı iğnelerimi yapıyorum şuan gonalf 112.5 göbekten doktor içlerinden secıyoruz zaten dedi sorun olmaz dedi çarsamba kontrole gıtcem bakalım catlatma iğnesını ogunmu yapar acaba??
Pazartesi günü yaptırdım yani bugün 6. gün.Ben klomen kullandım ve 4-5-6-18-19mm büyüklüğünde 5 yumurta gelişti.Doktor 2 tanesinin yeterli büyüklüğe geldiğini söyledi ve ertesi gün çatlatma iğnesini vurdurdum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamileyizzzz diye çığlık atabiliriz:dance:
Haziran_na ,benimde eşim varikosel ameliyatı oldu.Doktoru en gec 6 ay sonra değişikliği farkederiz demişti.Fakat 1,5 yıl sonra değişti.1,5 yıl içinde yaptırdıgımız bütün testler ameliyat öncesi ile aynı çıkıyordu.Bu herkeste aynı olmuyor.Mesela benim bi akrabam aynı ameliyatı oldu.Ameliyattan sonraki ay eşi hamile kaldı.
Esracığım ben aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım.Hiç memnun değilim çünkü hep asistanlar bakıyor.Malum tüp bebege rapor alabilmek için en az bir aşılamanın orda yapılması gerekiyormuş.Bu yüzden mecburen orda yaptırdım.