• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Kızlar söze bütün arkadaşlarım gelmek istiyor napıcam:( yardım lütfenn

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Kızlar merhaba. Bayramdan sonra sözüm olucak ve kafalar çok karışık, size sormam gereken bikaç soru var ne olur yardım edin çok telaşlıyım. Biraz uzun olcak ama ne olur okuyun sizden başka kimse akıl vermiyor:KK43:

.......................................................................................

Son düzenleme:
"Yanlis anlamayin sizofrenleri aşagilamiyorum" dan sonra koptum :KK70::KK70::KK70:Allah iyiligini versin :KK70:

Bence sen artik kimseyi cagirma her seyi oluruna birak ne oluyorsa olsun. Arkadaslarin gelmez de niye cagirmadin derlerse "aaa cagirdim ya, telastan tekrar etmedim" dersin olur biter :KK70:

"Yanlis anlamayin sizofrenleri aşagilamiyorum" dan sonra koptum :KK70::KK70::KK70:Allah iyiligini versin :KK70:

Bence sen artik kimseyi cagirma her seyi oluruna birak ne oluyorsa olsun. Arkadaslarin gelmez de niye cagirmadin derlerse "aaa cagirdim ya, telastan tekrar etmedim" dersin olur biter :KK70:

ya çok panik yaptım , o gün herşeyin güzel olmasını istiyorum, zaten stresliyim bide başkaları yüzünden strese girmek istemiyorum:)

Sen dalga mı geçtin, ne dedin anlamadım ahhahaa:D:D

ya çok panik yaptım , o gün herşeyin güzel olmasını istiyorum, zaten stresliyim bide başkaları yüzünden strese girmek istemiyorum:)

Sen dalga mı geçtin, ne dedin anlamadım ahhahaa:KK70::KK70:

Ya sizofreni cok ciddi bir hastalik, assagilamiyorum derken cok komik geldi ondan :KK70::KK70:

Ya sizofreni cok ciddi bir hastalik, assagilamiyorum derken cok komik geldi ondan :KK70::KK70:

biliyorum ciddi bi hastalık, kendi ellerinde değil davranışları. Ama ister istemez haklı olarak bende panik oluyorum, daha önce kuzenim benim feysten resimlerimi çalıp fake hesap açmıştı , anneme iftiralar atmıştı falan, gerçekten aile ortamında da hep garip hareketleri oldu. Erkek tarafına rezil olmak istemiyorum

biliyorum ciddi bi hastalık, kendi ellerinde değil davranışları. Ama ister istemez haklı olarak bende panik oluyorum, daha önce kuzenim benim feysten resimlerimi çalıp fake hesap açmıştı , anneme iftiralar atmıştı falan, gerçekten aile ortamında da hep garip hareketleri oldu. Erkek tarafına rezil olmak istemiyorum

Haklisin kesinlikle. Ama neden tedavilerine devam etmiyorlar?

Ne kadar komplekslısınız ya
Geri planda kalırım dıye arkadaş dedikleriniz ıcın düşündükleriniz

Ne kadar komplekslısınız ya
Geri planda kalırım dıye arkadaş dedikleriniz ıcın düşündükleriniz

Bilmiyorum haklısınız belki de garip ,yada stresten böyle düşüncelere giriyorum. Yargılamadan yardımcı olmaya çalışşanız daha memnun olurum:)

Haklisin kesinlikle. Ama neden tedavilerine devam etmiyorlar?

Etmiyorlar, nedenini bilmiyorum. İlaç kullanmak istemiyolarmış.

Kızlar bide arkadaşlarımı çağırmaya karar verdim diyelim, onların bizim eve kendi mi gelmesi lazım? Eve ilk defa gelecekler nasıl olacak? Mesela çocuğu olan arkadaşıma kendin gel demek ayıp olur mu? Babam uzaktan gelen misafirleri almaya falan gidecek çünkü

Konuya yorumum arkadaslarinza.ertelendi kışa deyin . Maddi durumlardan dolayi . Ben size haber edicem diyin . Boylelikle.atlatmis olursunuz

Sizofreni zor bir hastalik . Evet ama gene uslublara dikkat ederk yazsaydin keske .

Ins cok mutlu olursnuz .

Kızlar merhaba. Bayramdan sonra sözüm olucak ve kafalar çok karışık, size sormam gereken bikaç soru var ne olur yardım edin çok telaşlıyım. Biraz uzun olcak ama ne olur okuyun sizden başka kimse akıl vermiyor:KK43:

Öncelikle söz evimizde olucak. Nişan yapıp yapmıcağımız belli değil, maddi durum dolayısıyla büyük ihtimal nişan olmucak ama belli de olmaz.

1) Üniversiteden samimi olduğum bikaç arkadaşım var. Aslında okul bittikten sonra biraz koptuk bazı şeylerine gücendim vs. Bide biraz sosyeteler aile yapılarımız pek uymuyor. Ama gene de geçen birisi ben sözden bahsedince nolur geliyim falan dedi bende hayır diyemedim. Sonra öteki arkadaşım aradı ben gelcekmiyim dedi, ona da hayır diyemedim. Tabi annem kıyameti kopardı:KK70: Söze arkadaş çağrılır mı kızlar? Yani bu çağırcagım insanlar daha önce ailemle 1 kez falan görüştü çok aşırı samimi değilim ama 5 yıllık arkadaşlarım.

annemin kızma nedeni zaten 50 kişiye yakın olcaz bide arkadaşlarını mı çıkardın nereye sığcak o kadar insan, hem o kızların giyinmesi falan dikkat çeker bizim aile yapımıza uymaz dedi. Biraz açık giyinmiş resimlerini görmüştü çünkü feyste. Sözlümün ailesi de tutucu biraz valla senden çok arkadaşların dikkat çeker dedi.

Bu 2 arkadaşıma uygun bi dille gelmemelerini nasıl söleyebilirim ne olur yardım edin, zaten ben çağırmadım kendileri atladılar geliyoz demi diye. Kırmak da istemedim. Acaba beyaz yalan mı sölesem seneye nişan yapcaz, bu aile arasında olcakmış sizi çağıramıyorum kusura bakmayın diye. Ne diycem onlara ?

2) Söze sadece dedemi, amcamları,halamları, dayımlari ve teyzemleri çağırdık zaten akrabalar bu kadar bide bikaç kuzen gelicek onların çocukları falan.
Asıl olay ise yengem ve kuzenim şizofrenler, baya süre hastanede kaldılar. Etraflarına zarar vermezler ama çok saçmasapan konuşurlar ve beni rezil ederler sözde. Daha önce çok yaptılar. Ben onların gelmelerini istemiyorum ailemizi rezil edecekler çok patavatsızlar, ama dayıma ayıp olur diyo annemde. Dayı sen gel ama yengemi getirme de denmez. Napıcam? Yengem kendi kendine konuşur sürekli, kuzenim ayrı bi vaka salak salak konuşur falan istemiyorum onları sözümde ama ayıp olmasın diye mecbur çağırcaz mı? Gelmemelerini nasıl sağlayabilirim? Yanlış anlamayın şizofrenleri aşağılamıyorum ama benim yengem ve kuzenim gerçekten ileri vaka rezil ederler ogün beni , kayınvalideme falan saçmasapan şeyler söylerler.

3) Çocukluk arkadaşım var bi tane çok yakınım, ama o da evli ve çooook aşırı yaramaz bi kızı var. Onu çağırmak istiyorum sözüme ama kızı da çok yaramaz ya hiç durmuyo hiç söz dinlemiyo. Arkadaşım kaynanasıyla oturuyor aslına kızını ona bırakıp gelebilir ama bunu ona nasıl diyebilirim kırmadan? '' Canım senin bana yardım etmen lazım, acaba kızını kayınvalidene bırakma imkanın var mı?'' diye sorsam ayıp olur mu? Bide yok bırakamam derse napıcam iyi o zaman sende gelme mi dicem, çünkü çağırmış buluncam yani.

Kızlar çok panikledim ne olur yardım edin , bana akıl verin:KK57:

bak canım nolursa olsun onlar senin ailen bu durumda iyi de kötü de olabilirler ancak senin o gün stres ve telaş yapmaman için bence arkadaşlarını çağırmalısın . İsteme ve söz ayrı yerlerde olacak ise söz için cafe gibi biyer kiralamanı öneririm. masrafları indirebilirsin böylece. Hem o kadar kişiyi nereye sığdıracağım derdin de kalmaz :KK66:

Bence arkadaşlarına aile arasında olacağı için sizi çağıramıyorum kızlar kusura bakmayın, aileler böyle konuşmuş dersiniz. Yengen ve kuzenin konusunda ise dayın daha önce facebookta sahte profil olayını biliyorsa gidip güzelce anlat, dayıcım sizin gelmenizi çok isterim ama bu malum hastalık yüzünden benim için önemli olan bu günün gölgelenmesini istemiyorum. Lütfen sen onlara göz kulak olur musun de. Çocuğu yaramaz olan arkadaşına ise çocugunu getirme desen inan çok alınır, evladı o onun sonuçta. Sadece senin yardımına çok ihtiyacım var dersen belki kendi düşünüp getirmez.
Şimdiden mutluluklar...

2-3 arkadaşın lafı olmaz bence, benim sözümde de eşimle benim en yakın arkadaşlarımız geldi ama biz şöyle yaptık, önce büyükler isteme, söz gibi resmi konuşma ve merasimleri halletti, dedeler, anneanne ve babanneler evlerine çekilince arkadaşlarımız geldi, vur patlasın Çal oynasın, iyi ki de geldiler, yine olsa aynısını yapardım, eşimde mutlu oldu bende.

2-3 arkadaşın lafı olmaz bence, benim sözümde de eşimle benim en yakın arkadaşlarımız geldi ama biz şöyle yaptık, önce büyükler isteme, söz gibi resmi konuşma ve merasimleri halletti, dedeler, anneanne ve babanneler evlerine çekilince arkadaşlarımız geldi, vur patlasın Çal oynasın, iyi ki de geldiler, yine olsa aynısını yapardım, eşimde mutlu oldu bende.

Nasıl yani? Söz zaten akşam 6-7 gibi oluyor, gece arkadaşlarınızla evde mi eğlendiniz naptınız ki? Müzik falan mı açtınız evde:D

Nasıl yani? Söz zaten akşam 6-7 gibi oluyor, gece arkadaşlarınızla evde mi eğlendiniz naptınız ki? Müzik falan mı açtınız evde:KK70:
Evet, aynen öyle yaptık :-) ki biz Şubat ayında, heryerde kar varken sözlendik, millet zor geldi ama geldi, eşim askerdi, izne geldi söz için, o arada arkadaşlarını da görsün, hemde böyle günde yanında olsunlar diye önce büyükler sözü kesti, gece de arkadaşlarımız geldi eğlendik, bizim evimiz aile apartmanıydı ve bize aitti, o yüzden sabaha kadar eğlensek kimse birşey demezdi.

Evet, aynen öyle yaptık :-) ki biz Şubat ayında, heryerde kar varken sözlendik, eşim askerdi, izne geldi söz için, o arada arkadaşlarını da görsün, hemde böyle günde yanında olsunlar diye önce büyükler sözü kesti, gece de arkadaşlarımız geldi eğlendik, bizim evimiz aile apartmanıydı ve bize aitti, o yüzden sabaha kadar eğlensek kimse birşey demezdi.

Biz kesinlikle öyle müzik falan açmayız ya, çok garip geliyor bana :D Oyun havası falan mı açtınız :D Arkadaşlarınız kaç kişiydi sözlünüzün kaç tane arkadaşı geldi mesela? Yani sözde erkeğin arkadaşı gelmezki yahu kız evi sonuçta

Back