Kızlar merhaba. Bayramdan sonra sözüm olucak ve kafalar çok karışık, size sormam gereken bikaç soru var ne olur yardım edin çok telaşlıyım. Biraz uzun olcak ama ne olur okuyun sizden başka kimse akıl vermiyor
Öncelikle söz evimizde olucak. Nişan yapıp yapmıcağımız belli değil, maddi durum dolayısıyla büyük ihtimal nişan olmucak ama belli de olmaz.
1) Üniversiteden samimi olduğum bikaç arkadaşım var. Aslında okul bittikten sonra biraz koptuk bazı şeylerine gücendim vs. Bide biraz sosyeteler aile yapılarımız pek uymuyor. Ama gene de geçen birisi ben sözden bahsedince nolur geliyim falan dedi bende hayır diyemedim. Sonra öteki arkadaşım aradı ben gelcekmiyim dedi, ona da hayır diyemedim. Tabi annem kıyameti kopardı
Söze arkadaş çağrılır mı kızlar? Yani bu çağırcagım insanlar daha önce ailemle 1 kez falan görüştü çok aşırı samimi değilim ama 5 yıllık arkadaşlarım.
annemin kızma nedeni zaten 50 kişiye yakın olcaz bide arkadaşlarını mı çıkardın nereye sığcak o kadar insan, hem o kızların giyinmesi falan dikkat çeker bizim aile yapımıza uymaz dedi. Biraz açık giyinmiş resimlerini görmüştü çünkü feyste. Sözlümün ailesi de tutucu biraz valla senden çok arkadaşların dikkat çeker dedi.
Bu 2 arkadaşıma uygun bi dille gelmemelerini nasıl söleyebilirim ne olur yardım edin, zaten ben çağırmadım kendileri atladılar geliyoz demi diye. Kırmak da istemedim. Acaba beyaz yalan mı sölesem seneye nişan yapcaz, bu aile arasında olcakmış sizi çağıramıyorum kusura bakmayın diye. Ne diycem onlara ?
2) Söze sadece dedemi, amcamları,halamları, dayımlari ve teyzemleri çağırdık zaten akrabalar bu kadar bide bikaç kuzen gelicek onların çocukları falan.
Asıl olay ise yengem ve kuzenim şizofrenler, baya süre hastanede kaldılar. Etraflarına zarar vermezler ama çok saçmasapan konuşurlar ve beni rezil ederler sözde. Daha önce çok yaptılar. Ben onların gelmelerini istemiyorum ailemizi rezil edecekler çok patavatsızlar, ama dayıma ayıp olur diyo annemde. Dayı sen gel ama yengemi getirme de denmez. Napıcam? Yengem kendi kendine konuşur sürekli, kuzenim ayrı bi vaka salak salak konuşur falan istemiyorum onları sözümde ama ayıp olmasın diye mecbur çağırcaz mı? Gelmemelerini nasıl sağlayabilirim? Yanlış anlamayın şizofrenleri aşağılamıyorum ama benim yengem ve kuzenim gerçekten ileri vaka rezil ederler ogün beni , kayınvalideme falan saçmasapan şeyler söylerler.
3) Çocukluk arkadaşım var bi tane çok yakınım, ama o da evli ve çooook aşırı yaramaz bi kızı var. Onu çağırmak istiyorum sözüme ama kızı da çok yaramaz ya hiç durmuyo hiç söz dinlemiyo. Arkadaşım kaynanasıyla oturuyor aslına kızını ona bırakıp gelebilir ama bunu ona nasıl diyebilirim kırmadan? '' Canım senin bana yardım etmen lazım, acaba kızını kayınvalidene bırakma imkanın var mı?'' diye sorsam ayıp olur mu? Bide yok bırakamam derse napıcam iyi o zaman sende gelme mi dicem, çünkü çağırmış buluncam yani.
Kızlar çok panikledim ne olur yardım edin , bana akıl verin