kızlar sonucuma bi bakarmisiniz

amin canim inşallah ♡ senin kizinda belirtilerin nelerdi unutmadiysan :)
Ilk ay baya karın kasık ağrısı olmustu cnm halsizlik uyku hali 5 6 haftaliktan sonra bulantı cok kötü olmustu hic bisey yiyip icememistim 3 aydan sonra geçmişti hatrladiklarim ama farkli bi heyecan canım doya doya saglikla keyifle gecirirsin bu donemi ins duygusallik cok oluyo bu dönemde zaten durup durup esime sarardim karnim cikmaya baslayinca sen beni sevmion artik die

ben adetimi beklerken anlamiştimya hamile oldugumu cok duygusalleştim cunku dizi izlioz fringe diyen orda walter isimli yaşli adama surekli aglayasim gelio alla alla diyom biri sariliyo birbirine aglayasim gelio nooluyo dedim kendime acayip duygu, ama kendimi tutuyom aglamayim diye yanliş mi bu sence? sanki her şeye aglarsam bebegimde aglayan olur gibi duşunuyom ben sevmiyorum aglayan insanlari nedense sinirleniom

Elinde degil ki cnm o iater istemez oluyo tabiki üzülme ama aglamicam die de yipratma kendini o da rahatlatiyo cunki :) stres sknt yapma ama onu hissediolar o net kasılma falan oluyodu ben cok uzuldugumde sknt yaptgmda

Elinde degil ki cnm o iater istemez oluyo tabiki üzülme ama aglamicam die de yipratma kendini o da rahatlatiyo cunki :) stres sknt yapma ama onu hissediolar o net kasılma falan oluyodu ben cok uzuldugumde sknt yaptgmda

ben utaniyorum aglamaktan neden bilmiom hep boyleydim. annem agla aglamak istedigin zaman gul ne cekiyosa canin onu kesinlikle yap diyo

Kullandıgın ay mı hamile kaldın ?? Ve nasıl kullandın kaç gun kullanıp bıraktın ? Günde kaç defa içtin??

Kullandıgın ay mı hamile kaldın ?? Ve nasıl kullandın kaç gun kullanıp bıraktın ? Günde kaç defa içtin??

slm cnm ben 35, 37 hatta 50 gunde bir adet oluyodum bazen. doktora gittim hormonlarim guzel normal kist yok ama kistik yapi var dedi yani tehlikesiz minnik minnik kistlikler varmiş. sonra da tabi bu duzensiz adet ile ve galiba tehlikesiz bu kistler le hamile kalamiyodum 9 aydir tabi stress de var, sonra sogan kuru yaptim adet bittikten 2 gun sonra başladim, sabah akşam. sabah yemekten once bi bardak ictim ac karina, akşam yemekten sonra yani yatmadan once bi bardak ictim. ılık şekilde burun tıkayici yardimi ile kolayca icebiliyon. yapilma şekli 1 orta boy normal yemeklik sarı kabuklu sogani kabugundan soyup 4 bölup 1 bucuk bardak icmelik su ile kaynatiyon kapagi kapali şekilde, suyu daha once isitip sonra sogani atiyo tabi. ceşme suyu kesinlikle olmasin. 5, 6 dkk kaynatiktan sonra soganlari cikart at suyunu ılıyinca ic. 15 gun bu şelikde kullan. sonra birak. ben sogan kuru yaptigim ay 15 gun kullandigim sure icinde baya akintilarim oldu sari, kahve rengi, kirmizi. sogan kuru kullanmayi bitirfim ertesi gunu adet oldum 10 gun fln. sonra bi kez daha adet oldum, sinirlendim artik bebek yapmayi aklimdan cikartim ovulasyon donemime fln hic birseyi takmadim ve hamile kaldim. yani sogan kurunden sonra 2 kez adet gordum 23 gunde bir. dongumu duzelti kısalti ve icimde ne var ne yok sökup atti kist vs enfeksyon

Ay ne güzel :) kız doktor birsey dedi mi senin bu düzelen adet durumuna

Hayırlı geceler kızlar Rabbim bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah, sağlıklı bir gebelik geçirin Ben size bir şey sormak istiyorum. Adetime iki üç gün kaldı test yaptım ama bozuk mu doğru mu ? İnanamadım diyeyim . Bir de siz bakar mısınız ?

Eklentiler

• C1220C71-C27A-44A4-8684-A8EBE460F9D4.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben negatif görüyorum canım silik çizgi varsa bile goremedm ben

haberi yok doktorun. doktorlar boyle şeylere inanmazlar sanki. sen nasilsin
Ahhahaha haklsn Bugün gene bi tuhafim ya sabahtan sol kasığımda alt karnimda incedn agri vardi acaba yumurtlamam mi ki die dusunerek bugunu degerledrdik akıntım da basldi
İki gündür folik asit kullanıyorum gunun farklı saatlerinde midem bulaniyor acaba yan etki mi yaptı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…