• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonucuma bi bakarmisiniz

Ahhahaha haklsn :KK70: Bugün gene bi tuhafim ya sabahtan sol kasığımda alt karnimda incedn agri vardi acaba yumurtlamam mi ki die dusunerek bugunu degerledrdik akıntım da basldi
İki gündür folik asit kullanıyorum gunun farklı saatlerinde midem bulaniyor acaba yan etki mi yaptı ki
İnşallah bebiştendir canım

Ahhahaha haklsn :KK70: Bugün gene bi tuhafim ya sabahtan sol kasığımda alt karnimda incedn agri vardi acaba yumurtlamam mi ki die dusunerek bugunu degerledrdik akıntım da basldi
İki gündür folik asit kullanıyorum gunun farklı saatlerinde midem bulaniyor acaba yan etki mi yaptı ki

yok canim sadece bişey dokunduysa sana yada yumurtladigin icinmiki acaba, ben şu an folik trio iciom sen?

yok canim sadece bişey dokunduysa sana yada yumurtladigin icinmiki acaba, ben şu an folik trio iciom sen?
Folbiol die bi ilac cnm bnmki klasik folik asit takviyeli olanlardan değil...bende Oyle düşündüm yumurtlama zamaniysa eğer ki ne bileyim öyle hissediyorum yumurtlama zamanı bulantı oluyor mu ki

varsada idrar sari ya tam orda kurumuş kapatmiş sanki bence sen adet gunu predictor hizli sonuc al cok guzel cizgi hemen cikio ve yaniltmio
Aslında kan vermek istiyorum ama bir yandan da değilse üzülmek istemiyorum .Hayırlısı olur inşallah .❤️Bunu ilk yaptığım an çekmiştim

Eklentiler

• CA88B711-24BD-4C06-AA91-65F1637CF52D.png
    CA88B711-24BD-4C06-AA91-65F1637CF52D.png
    125,8 KB · Görüntüleme: 34
Folbiol die bi ilac cnm bnmki klasik folik asit takviyeli olanlardan değil...bende Oyle düşündüm yumurtlama zamaniysa eğer ki ne bileyim öyle hissediyorum yumurtlama zamanı bulantı oluyor mu ki

ya insanda ara ara oluyo canim ya hic takma dedim rahat ol gelecek bebişe relax bir anne lazim :)

Aslında kan vermek istiyorum ama bir yandan da değilse üzülmek istemiyorum .Hayırlısı olur inşallah .❤️Bunu ilk yaptığım an çekmiştim

burda hayalet bir cizgi var evet amaa, sen ginede adet gununu gecmesini bekle derim adet gecmeden boşuna 3 kez kan vermişim ben şu an pişmanim mesela

Back