- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
İnşallah bebiştendir canımAhhahaha haklsnBugün gene bi tuhafim ya sabahtan sol kasığımda alt karnimda incedn agri vardi acaba yumurtlamam mi ki die dusunerek bugunu degerledrdik akıntım da basldi
İki gündür folik asit kullanıyorum gunun farklı saatlerinde midem bulaniyor acaba yan etki mi yaptı ki
Ahhahaha haklsnBugün gene bi tuhafim ya sabahtan sol kasığımda alt karnimda incedn agri vardi acaba yumurtlamam mi ki die dusunerek bugunu degerledrdik akıntım da basldi
İki gündür folik asit kullanıyorum gunun farklı saatlerinde midem bulaniyor acaba yan etki mi yaptı ki
Yok cnm sanmıyorum kimyasal oldu adet oldum bugun daha adet sonrasi ilk iliski günüydü hic ihtimal yok muhtemelen ilaçtan die düşünüyorumİnşallah bebiştendir canım
Böyle göstereyim canım.
Folbiol die bi ilac cnm bnmki klasik folik asit takviyeli olanlardan değil...bende Oyle düşündüm yumurtlama zamaniysa eğer ki ne bileyim öyle hissediyorum yumurtlama zamanı bulantı oluyor mu kiyok canim sadece bişey dokunduysa sana yada yumurtladigin icinmiki acaba, ben şu an folik trio iciom sen?
Canım moralini bozmk gibi olmasin ben cidden göremedim bi kac gun sonra tekrarla istersen biraz daha netlesir hafif varsa daBöyle göstereyim canım.
Aslında kan vermek istiyorum ama bir yandan da değilse üzülmek istemiyorum .Hayırlısı olur inşallah .varsada idrar sari ya tam orda kurumuş kapatmiş sanki bence sen adet gunu predictor hizli sonuc al cok guzel cizgi hemen cikio ve yaniltmio
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için . Ben de folbiol kullanıyorum .Canım moralini bozmk gibi olmasin ben cidden göremedim bi kac gun sonra tekrarla istersen biraz daha netlesir hafif varsa da
Bat gecmis miydi senin CanımAslında kan vermek istiyorum ama bir yandan da değilse üzülmek istemiyorum .Hayırlısı olur inşallah .Bunu ilk yaptığım an çekmiştim
Folbiol die bi ilac cnm bnmki klasik folik asit takviyeli olanlardan değil...bende Oyle düşündüm yumurtlama zamaniysa eğer ki ne bileyim öyle hissediyorum yumurtlama zamanı bulantı oluyor mu ki
Yok geçmedi canımBat gecmis miydi senin Canım
Ins cnm ben bu ay nedendir bilinmez çok umitliyim gecen ay takvime göre değerlerdirmistik tam oldu demistim ki kimyasal oldu bklm bu ay nolacakİnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için . Ben de folbiol kullanıyorum .
İnşallah canım Rabbim umduğumuzdan emin kılsın. Gelsin bebişler .Ins cnm ben bu ay nedendir bilinmez çok umitliyim gecen ay takvime göre değerlerdirmistik tam oldu demistim ki kimyasal oldu bklm bu ay nolacak
Ben daha şimdiden olmayan iliskilerden tutacak mi heyecanı basladi adet zamanını beklwyemeden heyecandan ölürüm herhaldeya insanda ara ara oluyo canim ya hic takma dedim rahat ol gelecek bebişe relax bir anne lazim :)
Ins cnmİnşallah canım Rabbim umduğumuzdan emin kılsın. Gelsin bebişler .
Aslında kan vermek istiyorum ama bir yandan da değilse üzülmek istemiyorum .Hayırlısı olur inşallah .Bunu ilk yaptığım an çekmiştim
En azindan bat gununu bekle derim kan için o bile erken ama sen bilirsin gecikmenin 6 7nci günü öneriyorlarYok geçmedi canım
İnşallah öyle yapabilirim canım . Hamileşin değil mi :) sağlıcakla gelsinburda hayalet bir cizgi var evet amaa, sen ginede adet gununu gecmesini bekle derim adet gecmeden boşuna 3 kez kan vermişim ben şu an pişmanim mesela
Kesinlikle hakLısınız öyle yapmaya çalışacağım . Sağ kasığım bacağımı kasmaya başladı bi adet mi olacağım diyorumEn azindan bat gununu bekle derim kan için o bile erken ama sen bilirsin gecikmenin 6 7nci günü öneriyorlar
Hadi Ins bebis belirtisidr cnm hyrlisi olsun insKesinlikle hakLısınız öyle yapmaya çalışacağım . Sağ kasığım bacağımı kasmaya başladı bi adet mi olacağım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?