slm cnm ben 35, 37 hatta 50 gunde bir adet oluyodum bazen. doktora gittim hormonlarim guzel normal kist yok ama kistik yapi var dedi yani tehlikesiz minnik minnik kistlikler varmiş. sonra da tabi bu duzensiz adet ile ve galiba tehlikesiz bu kistler le hamile kalamiyodum 9 aydir tabi stress de var, sonra sogan kuru yaptim adet bittikten 2 gun sonra başladim, sabah akşam. sabah yemekten once bi bardak ictim ac karina, akşam yemekten sonra yani yatmadan once bi bardak ictim. ılık şekilde burun tıkayici yardimi ile kolayca icebiliyon. yapilma şekli 1 orta boy normal yemeklik sarı kabuklu sogani kabugundan soyup 4 bölup 1 bucuk bardak icmelik su ile kaynatiyon kapagi kapali şekilde, suyu daha once isitip sonra sogani atiyo tabi. ceşme suyu kesinlikle olmasin. 5, 6 dkk kaynatiktan sonra soganlari cikart at suyunu ılıyinca ic. 15 gun bu şelikde kullan. sonra birak. ben sogan kuru yaptigim ay 15 gun kullandigim sure icinde baya akintilarim oldu sari, kahve rengi, kirmizi. sogan kuru kullanmayi bitirfim ertesi gunu adet oldum 10 gun fln. sonra bi kez daha adet oldum, sinirlendim artik bebek yapmayi aklimdan cikartim ovulasyon donemime fln hic birseyi takmadim ve hamile kaldim. yani sogan kurunden sonra 2 kez adet gordum 23 gunde bir. dongumu duzelti kısalti ve icimde ne var ne yok sökup atti kist vs enfeksyon