kızlar şoktayım nolur bakın

Ne mi yapacaksın? Sana zarar vermesini bekleyeceksin. TOBE YA. AYRILACAKSIN NE YAPACAKSIN. SEREFSIZ PISLIK YA. YOK TABI HAYVANLARI KORUYAN KURAL KAİDE. KARAKTERSIZLER EZIYET EDIYORLAR. böyle pislikler nefes almasın vatana millete zarar bunlar.

Ben evlerde pişiriliyor demedim ki zaten. Edirne'de yapılıyor. Meşhur dedim. Ona bakarsanız Bursa'nın İskender Kebabı meşhur ama bursalılar evde İskender mi yapıyor?

Katip Edirne'de kurbağaların arka bacaklarının kızartmasını yapıyorlar, Edirne'nin meşhur yemeklerinden, hatta tvde de çok gösterdiler, tavuk kanadına benziyor filan diyorlardı tadı için.
Ayy hiç bilmiyordum, ben şok.

“Edirne’de ’Su bülbülü’ olarak adlandırılan ve Avrupa ülkelerine ihraç edilen kurbağa, balık restoranlarının mönülerinde yer almaya başladı.

Meriç Nehri kenarında restoran işleten Mehmet Ali Arabacı da kurbağa bacağı satıyor. Çeltik üretiminin yoğun olarak yapıldığı İpsala’da su kanallarından toplanan kurbağa bacağının kilosunu 18 liradan satın alan Arabacı, kurbağa bacağının porsiyonunu 7.5 TL’den satıyor. “

Ntv’nin haberinden alıntı.

Yavru kurbağayı nasıl yemiş anlamadım ben???
Hayatta kalma belgeselleri izliyorum arada. Hiçliğin ortasına öylece bırakılan kişiler her türlü şeyi yiyor, su bulacak yer arıyor. Yönünü tayin etmeye çalışıyor vs.
Ama onlar bile ateşte pişirerek yiyor demek ki ceplerine bir çakmak koyuyorlar diye düşünmüyor değilim.
Ama zorlana zorlana ateş de yakıyorlar belki ateşi de kendileri elde ediyordur bilemedim.
Neden izliyorum bilmiyorum ama birkaç şey öğrendim ıssız adaya düşersem kurtulurum ve 1200. kez hayatta kalmalı temalı gerçek hayat hikayesi filminin başrolü olurum belki

kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi

Adam kurbağayı veya larvasını canlı canlı mı yemiş ?

Ölü/diri bir hayvanın uzvunu kesen insana, çocukluk yapmış denilmez.

18 yaş altı bireyler kanunen çocuk olsalar da , 16 yaşındaki bir birey hareketlerinin bilincindedir ve bunu bilinçli yapmıştır.

Kediyi de o öldürmüş olmasın. Hayvana , insana bilinçli olarak eziyet eden ; bu insan görünümlü varlıkların, en ağır cezaları görmesini dilerim.

Son düzenleme:

E varmis işte,
Kemalim yapmaz der gibi olmuş ahahasdfgh

teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorum
Pffff!!! Ay kusura bakmayin ama sizinki saflik degil, başka bişey de diyemicem şimdi, hic ban yiyemem.
Allah aşkına
Adam sayko, neyin yardimi?!
Herseyi gayet bilincli yapiyor, siz kendi caninizi düşünün.

Şaka gibi gerçekten bir de soruyor musunuz... Tabii ki de ayrılmalısınız, kedi kuyruğu kesen biri normal olabilir mi sizce? Ayrıca size ne demesini bekliyordunuz? "Evet ben psikopatım ve hayvanlara zarar vererek tatmin oluyorum çünkü insanlara verirsem ceza alırım. Bu yüzden bu şekilde tatmin olmaya çalışıyorum." mu diyecekti? Şaka gibi...

Hayvan gibi suçsuz canlılara acimayan size hiç acımaz hatta çiğ çiğ yer çok şaşırdm şok oldum biz kurbağa dokunamiyoruz adam yiyor normal olmadığı çok belli kesinlikle ilestisimi kes belli ki piskolojik ağır sorunları var

Yahu 90'larda olsa ilgi çekmek için satanist takılan yeni yetmelere özeniyor derdim..
2022'de ise internet uzerinden, izlenmek adına kendi hacetini bile yemekten çekinmeyen insanlara benzettim ..
Madem psikopat dedin bu adama ; yapman gereken belli..
Psikopat olarak tabir ettigin bir adamla olabilecek kadar akılsız değilsindir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…