kızlar şoktayım nolur bakın

Katip Edirne'de kurbağaların arka bacaklarının kızartmasını yapıyorlar, Edirne'nin meşhur yemeklerinden, hatta tvde de çok gösterdiler, tavuk kanadına benziyor filan diyorlardı tadı için.
Ayyy canım almayım alanada mani olmayim.Ben midesi hassas biriyim yemekte kendi saç kılım çıksa yiyemiyorum. Yemek yerken belgesel izleyemem.

Allahtan sert cikmissin cok sert hem de

Yavrum sen aklını peynir ekmekle mi yedin nasil napicam ben diye sorabilirsin pess
Yarin bu adam senide yer yaptıkları insanlık dışı böylelerinin sosyal hayatta aramızda olmaması lazım

Yıllar önce bir arkadaşım bana yılanı zevkle ezdiğini, bayramda kesilen kurbanın kalbini eline aldığında sıcaklığını hissedip bundan heyecan duyduğunu, bir japon balığının pipetle gözünü oyduğunu söylemişti. O kadar korktum ki anlattıklarından tüm iletişimimi kestim kendisiyle, korkudan numaramı bile değiştirdim beni aramasın diye. sizdeki cesaret değişik nasıl korkmuyorsunuz böyle insanlardan herşey beklenir sizinki daha da korkunç üstelik

Muhtemelen ailevi problemleri olan bir ergen. İlgi çekmeyi başarıp sorunu çözebileceğini zanneden bir genç kıza denk gelmiş. Ateşe uçmaya bayılan pervane gibi kızlarımız

Ayrılmazsan eğer adamı sakın aç bırakma. Sen daha farkına varmadan arkandan yaklaşıp baldirindan bir parça koparıp yer bu Hannibal.

Neden banlandı? Buraya yazdığını fark edip profil pikçırındaki fareyi de mi canlı canlı yuttu sevgilisi?

Katip Edirne'de kurbağaların arka bacaklarının kızartmasını yapıyorlar, Edirne'nin meşhur yemeklerinden, hatta tvde de çok gösterdiler, tavuk kanadına benziyor filan diyorlardı tadı için.
Edirneliyim ben. Ne öyle bir şey duydum ne de gördüm.

Sadist mi satanist mi anlamadım kaç kurtul seninde bi parçanı almasın

Göstereyim o zaman size.
Şu programlar da gösterilenlerden bahsediyorsanız onun için sipariş falan verilmeli. Meşhur yemek ayrı bir olay. Ben Edirne'de hiçbir evde kurbağa bacağı yendiğini görmedim. Restoranlarda da yok. Eğer meraklıysanız sipariş falan verirsiniz. Edirne'nin meşhur yemeği tava ciğeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…