- 1 Ocak 2022
- 4.049
- 14.765
- 158
Ayyy canım almayım alanada mani olmayim.Ben midesi hassas biriyim yemekte kendi saç kılım çıksa yiyemiyorum. Yemek yerken belgesel izleyemem.Katip Edirne'de kurbağaların arka bacaklarının kızartmasını yapıyorlar, Edirne'nin meşhur yemeklerinden, hatta tvde de çok gösterdiler, tavuk kanadına benziyor filan diyorlardı tadı için.
Allahtan sert cikmissin cok sert hem deerkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Yavrum sen aklını peynir ekmekle mi yedin nasil napicam ben diye sorabilirsin pesserkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Yani sonuç? Çiğ mi pişmiş miYok sister, yağda bir çevirip soğan da eklemiş.
Çok şekersiniz ya, Asyalılar kurbağa bacağını atıştırmalık olarak yiyor bu arada, evet.
Niye pişirilmesin kiPişiriliyo mu bi de ?
Şu kısma hala gülüyorumben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi.
Pişiriyorlar Girl, kızartmasını yaptıklarını izlemiştim videodan.Yani sonuç? Çiğ mi pişmiş mi
Edirneliyim ben. Ne öyle bir şey duydum ne de gördüm.Katip Edirne'de kurbağaların arka bacaklarının kızartmasını yapıyorlar, Edirne'nin meşhur yemeklerinden, hatta tvde de çok gösterdiler, tavuk kanadına benziyor filan diyorlardı tadı için.
Edirneliyim ben. Ne öyle bir şey duydum ne de gördüm.
Sadist mi satanist mi anlamadım kaç kurtul seninde bi parçanı almasınerkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
Şu programlar da gösterilenlerden bahsediyorsanız onun için sipariş falan verilmeli. Meşhur yemek ayrı bir olay. Ben Edirne'de hiçbir evde kurbağa bacağı yendiğini görmedim. Restoranlarda da yok. Eğer meraklıysanız sipariş falan verirsiniz. Edirne'nin meşhur yemeği tava ciğeridir.Göstereyim o zaman size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?