kızlar şoktayım nolur bakın

Konu sahibi de çok tuhaf geldi. Çantada kuyruğu görünce gitmiş diyor sen psikopat mısın çocuk hayır diyince de hıı tamam o zaman diye ikna oluyor hahah

teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorum

Kedi kuyruğunu gördükten sonra sevgili mi oldun?!
Sen de aklını yemişsin peynir ekmekle kızım

Konu sahibi lütfen kendinizi kandırmayın .Biz yuklendikce onun için guzellemeler yapmaya başladınız bizi iyi olduğuna ikna etmeye çalıştınız.Bir şeylerin ters olduğunu kedi kuyruğu gördüğünüzde anlamalıydınız aşk ya da her neyse mantık rafa kalkmış hala onun için uğraşma derdindesiniz Siz de bir ana babanın evladısınız.Ailesiyle paylaşır tedavi ettirmelerini istersiniz bu kendini feda ediş, saçmalığı kabulleniş niye????

atalay filiz vardi bi ara hatirlarsaniz turk seri katil diye bi sure gundemdeydi. Onunda kedileri yakalayip oldurdugu soyleniyordu. Bunlar sakat mevzular ben olsam degil sevgili olmak korkarim gormeye bile

tmm kedi kuyruğu kesmek olabilir insan hayatında.kurbağa larvası yemek de doğal merak etmiş yemiş tadını beğendiyse de yemeye devam edebilir.bunları mı dememizi istiyorsunuz anlamadım ki?madem ayrılmaya niyetiniz yok çok tuhaf korkunç bulmuyorsunuz bunları bize neden sordunuz?

teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorum
Sorunu olduğunu kabullenip bir uzman destegi almasinda fayda var.

"Merhamet" duygusu eksik insandan korkarim ben de.Gercekten ileride ağır olaylar yasamamak adına cok detaycı davranın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…