- 3 Şubat 2018
- 6.267
- 24.377
- 348
- 28
Konu sahibi de çok tuhaf geldi. Çantada kuyruğu görünce gitmiş diyor sen psikopat mısınbu tür adamlar kadınlara gayet iyi davranırlar.baksana konu sahibinin ayaklarını yerden kesmiş 5 ayda.ama sonrası karanlık .ben olsam telefonumdan engeller tanışmamış sayardım kendimi.ama konu sahibi bunları yapmayacak.
teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorumSevgililik süreniz kısa olabilir ama öncesinde arkadastiniz anladigim kadari ile ve ayrıl uzaklas vs gibi yorum yapmayarak farklı cözüm yolu nasıl bulunur diye düsündüm acıkcası.
Bilemiyorum bir canlıya ne sekilde olursa olsun zarar verebilen biri ayırım yapmaksızın herşeye verebilir diye düsünüyorum.Birşeyler farklı sevgilinizde ve bunun nedeni muhakkak var.Belki bunu ögrenmeniz gerekir.Yani empati yapiyorum da sevdigim adamda anlattiklarinizi yasasam sorunun kaynağini ögrenip cözme odaklı yaklasirdim öncesinde.
Kedi kuyruğunu gördükten sonra sevgili mi oldun?!erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Konu sahibi lütfen kendinizi kandırmayın .Biz yuklendikce onun için guzellemeler yapmaya başladınız bizi iyi olduğuna ikna etmeye çalıştınız.Bir şeylerin ters olduğunu kedi kuyruğu gördüğünüzde anlamalıydınız aşk ya da her neyse mantık rafa kalkmış hala onun için uğraşma derdindesiniz Siz de bir ana babanın evladısınız.Ailesiyle paylaşır tedavi ettirmelerini istersiniz bu kendini feda ediş, saçmalığı kabulleniş niye????niye bu tonda konuşuyorsunuz ben normal olduğunu söylemedim hiçbir zaman durum normal olmadığı için sizlerin fikrini almak istedim ayrılırım sonra da arkadaşım olarak tedavi olmasını sağlarım desteklerim beni nasıl suçlayabiliuorsunuz
Konuyla çok alakasız ama hamileyim o yorumu görünce markete gidip kek aldım geldim ben de hakshajCanım çay çekti kalkamda yapam
Biyolog veteriner falan varsa beni düzeltsin de kurbağanın larvası yok ki. Iribaşları yutuyor heraldelarva yedim dedi
evet oBiyolog veteriner falan varsa beni düzeltsin de kurbağanın larvası yok ki. Iribaşları yutuyor heralde
aynı şey ikisi deBiyolog veteriner falan varsa beni düzeltsin de kurbağanın larvası yok ki. Iribaşları yutuyor heralde
Yav larva kurtçuklara denmiyor mu böceklerin ilk haliaynı şey ikisi de
kurbağa larvası denir iribaşlara eminim.Yav larva kurtçuklara denmiyor mu böceklerin ilk hali
Sorunu olduğunu kabullenip bir uzman destegi almasinda fayda var.teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorum
Yok sister, yağda bir çevirip soğan da eklemiş.Okuyanlar iğrenecek şimdi ama çiğ mi yemiş peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?