- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ya bunun kesin bir nedeni yok ki.. Allah böyle düz göğüslü yaratmış beni de işte..Üzgünüm buraya böyle bir konu açmaktan ama büyütme forumunda kimse hiçbir soruma cevap vermiyor
Benim baya bir sorum olacak
Kızlar neden göğüsler büyüyor? Küçük göğüslü olanlarınki neden az büyüyor? düz göğüslü olanlarınki neden hiç büyümüyor? Bizim göğüsler neden bu kadar çok büyüyor?
Göğüsün kısımları vb. yapısını birisi anlatabilir mi?
not :mümkünse özellikle de düz göğüslerin(erkeklerinki değil kızların ki) göğüs yapısını ve neden hiç büyümediğini vb.anlatabilirse çok mutlu olurum...
canım ne intiharı?kimse cevap vermesin zaten olayın ciddiliğini anca intihar edince falan anlarsınız
acaba o arkadaş ben olabilir miyim?canım ne intiharı?
göğüslerin çokmu normalin üstü büyük...
bu hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum.
o kadar rahatsızsan neden küçültme ameliyatı düşünmüyorsun.
fazlasıda azıda zarar.ben düz sayılırım mesela ama fazla büyük olmasınıda istemezdim.
tam tersi bunu isteyenler kadınlarda var.geçenlerde burdan bi arkadaş bana dümdüz erkek göğsü gibi olsun istiyorum yazmışş!
Herkesin derdi kendine nede farklı??
Dümdüz olunca da büyütmeye çalışırsın 75 -80 desteksiz olsun yeter dümdüzlük berbat bi durum ne yazık ki yaşamayan bilemezgöğüs küçültme ameliyatı dümdüz yapabilir mi?
Dümdüz olabilmesi için bütün memeyi almalari lazım, koskocaman iz kalacak. Sağlık problemi yokken de hiçbir doktorun buna yanaşacağını sanmam.göğüs küçültme ameliyatı dümdüz yapabilir mi?
Yapsa pişman olucak ne yazık kiDümdüz olabilmesi için bütün memeyi almalari lazım, koskocaman iz kalacak. Sağlık problemi yokken de hiçbir doktorun buna yanaşacağını sanmam.
kabaca algılamıyorum canm istersen cevap verme sen bilirsin .. ben bu forumda hiç bi konuya yorum olsun diye mesaj yazmadım bi arastır istersen nerlerde ne yorumum var o senin dediğini işi gücü olmayanlar yapıyo tek uğrasım burası değil cok şükür..o zaman düz göğüslülerin göğüsleri yok mu? Tikkabilla
hll35 kendimi bildim bileli nefret ediyorum ben pişman olmak mı
düşünüyorum da ben düz göğüslü olmak için neyi vermezdim ki
afrodit26 kabaca algılama ama sana cevap vermek bile istemiyorum lütfen yorumum olsun diye mesaj yazma
Bu sorunun cevabını artık gidip göğüs küçültme kısmında ara. Başlıklarn gördüğün üzere bizim burda derdimiz başka konuştuklarımız başka. Her konuya her bölüme ayrı isim verilmesinin amacı herşeyin yerinde konuşulması aynı dertten muzdariplerin toplanması. Burası büyütme topici buranın konusu bu konuşulan bu , burdaki dert bu. Boş yere meşgul etme lütfen sıkıcı olmaya başladı artık yazdıkların.kızlar düz göğüs yapısı ne?nasıl olunur ? bıçağı alıp kesecem yahu yok mu bir çözüm?
göğüs küçültme forumunda konularımı bulabilirsin küçültme forumu çok ölüm ki kimse konularıma cevap yazmıyorBu sorunun cevabını artık gidip göğüs küçültme kısmında ara. Başlıklarn gördüğün üzere bizim burda derdimiz başka konuştuklarımız başka. Her konuya her bölüme ayrı isim verilmesinin amacı herşeyin yerinde konuşulması aynı dertten muzdariplerin toplanması. Burası büyütme topici buranın konusu bu konuşulan bu , burdaki dert bu. Boş yere meşgul etme lütfen sıkıcı olmaya başladı artık yazdıkların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?