neye göre bu hormon salgılanıyor? ne yaparsam engellerim ? matemm
genetikse intihar ediyorum çok ağır oldu bana(soyuma sopuma saydırıyorum şuan )Tikkabilla
hayır asla genetik değil...örneğide benim.neye göre bu hormon salgılanıyor? ne yaparsam engellerim ? matemm
genetikse intihar ediyorum çok ağır oldu bana(soyuma sopuma saydırıyorum şuan )Tikkabilla
Tıp gerçekten anlaşılır birşey değilHele bir aralar öyle bi rahatsız olmuştum ki göğüslerimden insanların ilk göğüslerine bakıp sonra içimden ''niden onların ki küçücük benimki ...........'' başlıyordum saydırmaya (yoksa ben mi abazanım) matemm
ameliyatla düz göğüse sahip olunabilir mi yoksa sadece belirli bir oran mı küçültüyor ?tikkabilla
ben valla bıktım artık şu göğüslerden dümdüz olsun hep hayalimdi dümdüz olması yok mu bir yöntemi
ameliyatla olmaz mı?
Bilim adamları muhakkak sunun nedenini biliyorlardır ama açıklansa onca plastik cerrahın ekmeğinin yağı gider.. ben genetik artı beslenme ile alakalı diyorum
Annem büyük memeli görünce küçük yaşta eklemiş derdikimi bardak kapatıyormuş kimi kase..
Tam memelerim büyümeye başlarken trafik kazası geçirdim ve durdu meme büyümem 6. Sınıftan beri aynıydı bende ona bağlıyorum
Nasıl trafik kazası, büyük çaplı mıydı canım? Geçmiş olsun.
Şarampole yuvarlanmıştık iki kişi vefat etmişti biraz psikolojimi bozmuştu. Sağ ol canım ben toplamda üç trafik kazası iki tren kazası geçirdim şükür uçakta bir şey olmadı tırsmadım desem yalan olur
KorkunçSeninle toplu taşımaya binmemek lazım yani diyorsun. Ay aman Allah korusun ya çok çok geçmiş olsun canım..
E canım zaten ufakmış göğüslerin, arada 5 cm var. Benim 14 cm var arada.. Ya yanlış ölçtün ya da bilmiyorum artık, anlamadım.göğüs altı 86
ucundan 91
neden sordun merak ettim ? ölçülerimi hatırlattın ya mezuraya küstüm Şunu bile düşündüm özelden mi atsam ama sonra dedim ki nede olsa başkaları da söylüyorkeşke düz olsalar ahahhhhh
FAZLANAZLI ayy kız geçmiş olsun Allah korusun ne o kazalar ölmekten zor kurtulmuşsun Allah kimsenin başına getirmesinben kaza geçirsem bile bu göğüs durmaz
nazlimoi şanlısın kız küçücük işte ne güzel
benimkiler dümdüz olsa ne güzel olurdu yok mu bi çağre
siz göğüslerin büyüklüğünden şikayet ediyordunuz değilmi?göğüs altı 86
ucundan 91
neden sordun merak ettim ? ölçülerimi hatırlattın ya mezuraya küstüm Şunu bile düşündüm özelden mi atsam ama sonra dedim ki nede olsa başkaları da söylüyorkeşke düz olsalar ahahhhhh
FAZLANAZLI ayy kız geçmiş olsun Allah korusun ne o kazalar ölmekten zor kurtulmuşsun Allah kimsenin başına getirmesinben kaza geçirsem bile bu göğüs durmaz
nazlimoi şanlısın kız küçücük işte ne güzel
benimkiler dümdüz olsa ne güzel olurdu yok mu bi çağre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?