• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Kuzum hatıceye değil neticeye bakılıyordu dimi gecmiş olsunnn yenildiniz hahahaaa daha kocacıgıma gulecem :)

Son düzenleme:
melek gözlerime inanamıyorum yenilmişiz kız güya fanatiğiz haberleri rakiplerden alıyom pehh sen maç izlemeyemi gittin doğru söyle

vallahamı şimdi biz yenildik öylemi:53:
Evet cnm siz yenildiniz belli ki 6.1 şiddetindeki depremi hissetmemişsin :)) yanı zaten madrıd 2-3 golle bitirecek takım degıl, meleğimiz kendi maç yapmaya gecmiştir :) uykuya dalmıştır erken kalkıyor kadıncagız bizim gibi degıl ki

Son düzenleme:
Evet cnm siz yenildiniz belli ki 6.1 şiddetindeki depremi hissetmemişsin :)) yanı zaten madrıd 2-3 golle bitirecek takım degıl, meleğimiz uykuya dalmıştır erken kalkıyor kadıncagız bizim gibi degıl ki

canım zaten ben şaka yapmıştım benim takımım madritti meleği yanlız bırakmamak için gs liyim demiştim :1:ha bu arada melek çevrimiçi görünüyo görüntü var ses yok hesabı

Yok kiz vallahi,sohbet edrrken elimdr tlfon uyuya kalmisim simdi bebek agladida uyandim emzirdim simdi besik salliyorum uzulme arkadasim yensen de yeniksende kalbim hep sende cim bom bom..........

Back