- Konu Sahibi melek19824
- #1.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben işine yarar mıyım![]()
yaramazmı kuşumm senden iyisi şamda kayısı kahve yapmayamı gittin kız
Heee yaptim kahve mi buyrun tatlim bereber icekk
Ozamn bnden sana ikramim olsun hadi yap kendine bi kahvee şenlennvalla hiç yok demem ellerine sağlık canımmm
Ozamn bnden sana ikramim olsun hadi yap kendine bi kahvee şenlenn
yok cnm yalnız degılım gorumcem nette sörf yapıyoo bnden beter :)olur tatlım tşkrler evde yanlızmısın napıyosun görümcen nerelerde
yok cnm yalnız degılım gorumcem nette sörf yapıyoo bnden beter :)
30larda cnm malesef yokk 10 yıla yakın olmuyorriyi iyi yapsın kaç yaşında çocukları falan varmı
Kuzum hatıceye değil neticeye bakılıyordu dimi gecmiş olsunnn yenildiniz hahahaaa daha kocacıgıma gulecem :)
30larda cnm malesef yokk 10 yıla yakın olmuyorr
Evet cnm siz yenildiniz belli ki 6.1 şiddetindeki depremi hissetmemişsin :)) yanı zaten madrıd 2-3 golle bitirecek takım degıl, meleğimiz kendi maç yapmaya gecmiştir :) uykuya dalmıştır erken kalkıyor kadıncagız bizim gibi degıl kivallahamı şimdi biz yenildik öylemi![]()
Evet cnm siz yenildiniz belli ki 6.1 şiddetindeki depremi hissetmemişsin :)) yanı zaten madrıd 2-3 golle bitirecek takım degıl, meleğimiz uykuya dalmıştır erken kalkıyor kadıncagız bizim gibi degıl ki
ayy canım yazık ya inşallah enkısa zamanda oda bi bebek sahibi olur problemi neymiş acaba
İyilik meleğisisn sen sırf melek için bana katlandın, hee bnde yedimm :) yazısmaları okuyordurcanım zaten ben şaka yapmıştım benim takımım madritti meleği yanlız bırakmamak için gs liyim demiştimha bu arada melek çevrimiçi görünüyo görüntü var ses yok hesabı
Evet cnm cogumuz evli ya sen evlimisin nerelisin ?Burada herkes evli mi?