• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Bugun ben garibim heycandan bayiliyorum aman cocuklarim okula baslicak bende bi heyecan bi heyecan sormayin ben disardan okudum liseye kadar geldim sonra cocuklar oldu neyse devam etmedim icimde ukte kaldi dedim bende tum enerjimi mi maddi manevi ne yapabiliyosam yapicam cocuklarimi okutucam ...neyse gittik oglen okula mudur gelmemis daha kimse okulda yok donduk geldik yani bosa gittik sonra mahalleden cocuklar konusurkn duydum gelmis mudur sonra topladim mahalleden arkadaslari dokuz on kisi gittik (bu arada onlari ben gaza getirdim )gittik baktim tum ogretmenlr gelmis mudur falan hepsi kakir kakir gulup cay iciyolar.turkce bikmedikleri icin ben konustum dedim neden bizim cocuklarimiz bugun okula baslayamadi aslinda bir haftadir baslamaniz gerekiyodu mudur bana dediki tamam bugun gec oldu uarin gelsinlr peki ogretmeni kim dedim daha belli deyilmis ne demek belli deyil dedim orasi beni ilgilendirir dedi baktim siniflar,les gibi trmizlikte daha yeni yapilcakmis badana yapilcskmis ee dedim bunlarin,okuldan on gun once yapilmasi gerekmiyormiydu yarin bu cocuklar bu pisligin boyanin icine mi gelcek dedim istemiyosan yollama cocugunu dedi adam hala dusundukce deli oluyorum baska okul yok yoksa vallAhi yollamazdim iste boyle arkadaslar hevesim kursagimda kaldi ;((

Canım başka biyere taşınsanız kocan çalışamaz mı perişan olmasın çocuklar:ssz:

bugun ben garibim heycandan bayiliyorum aman cocuklarim okula baslicak bende bi heyecan bi heyecan sormayin ben disardan okudum liseye kadar geldim sonra cocuklar oldu neyse devam etmedim icimde ukte kaldi dedim bende tum enerjimi mi maddi manevi ne yapabiliyosam yapicam cocuklarimi okutucam ...neyse gittik oglen okula mudur gelmemis daha kimse okulda yok donduk geldik yani bosa gittik sonra mahalleden cocuklar konusurkn duydum gelmis mudur sonra topladim mahalleden arkadaslari dokuz on kisi gittik (bu arada onlari ben gaza getirdim )gittik baktim tum ogretmenlr gelmis mudur falan hepsi kakir kakir gulup cay iciyolar.turkce bikmedikleri icin ben konustum dedim neden bizim cocuklarimiz bugun okula baslayamadi aslinda bir haftadir baslamaniz gerekiyodu mudur bana dediki tamam bugun gec oldu uarin gelsinlr peki ogretmeni kim dedim daha belli deyilmis ne demek belli deyil dedim orasi beni ilgilendirir dedi baktim siniflar,les gibi trmizlikte daha yeni yapilcakmis badana yapilcskmis ee dedim bunlarin,okuldan on gun once yapilmasi gerekmiyormiydu yarin bu cocuklar bu pisligin boyanin icine mi gelcek dedim istemiyosan yollama cocugunu dedi adam hala dusundukce deli oluyorum baska okul yok yoksa vallahi yollamazdim iste boyle arkadaslar hevesim kursagimda kaldi ;((

canım gerekli yerlere şikayet et valla ben olsam ses kaydını çekerim böyle bi durumda her yere ulaşır gerekirse medyaya taşırım... Nedemek canım devletten tıkır tıkır paralarını günü gününe alıyorlar !!!!! Nasıl ne öğretecek ki bu insanlar çocuklara!

canım gerekli yerlere şikayet et valla ben olsam ses kaydını çekerim böyle bi durumda her yere ulaşır gerekirse medyaya taşırım... Nedemek canım devletten tıkır tıkır paralarını günü gününe alıyorlar !!!!! Nasıl ne öğretecek ki bu insanlar çocuklara!

Aynı sekilde söyledim cnm elinden geleni ardına koyma melekçiğimm:ssz:

Yok canim o isler tek olunca olmuyo benim sutten agzim yandi,bikere.bizim saglik ocaginada dort aydir gonullu bi doktor gelmis ama daha dogru duzgun doktorun yuzunu goren yok ben aylik dkontrol ignesi kullaniyor het ayin 15 inde vurmam gerekiyo hetgittigimde doktor yok s.ocagi kapali bende gunum gecmesin diye merkeze,silopiye gidiyorum 10 tl verip en son gecen ay sikayet ettim etmez olaydim arastirmaya geldiler benden baska kimse,sikayetci olmadi hepside korktu hainler.......

Yok canim o isler tek olunca olmuyo benim sutten agzim yandi,bikere.bizim saglik ocaginada dort aydir gonullu bi doktor gelmis ama daha dogru duzgun doktorun yuzunu goren yok ben aylik dkontrol ignesi kullaniyor het ayin 15 inde vurmam gerekiyo hetgittigimde doktor yok s.ocagi kapali bende gunum gecmesin diye merkeze,silopiye gidiyorum 10 tl verip en son gecen ay sikayet ettim etmez olaydim arastirmaya geldiler benden baska kimse,sikayetci olmadi hepside korktu hainler.......

Allah yardımcın olsun canım ne köymüş ama kendi kendine yetse yeter :ssz::50:

yok canim o isler tek olunca olmuyo benim sutten agzim yandi,bikere.bizim saglik ocaginada dort aydir gonullu bi doktor gelmis ama daha dogru duzgun doktorun yuzunu goren yok ben aylik dkontrol ignesi kullaniyor het ayin 15 inde vurmam gerekiyo hetgittigimde doktor yok s.ocagi kapali bende gunum gecmesin diye merkeze,silopiye gidiyorum 10 tl verip en son gecen ay sikayet ettim etmez olaydim arastirmaya geldiler benden baska kimse,sikayetci olmadi hepside korktu hainler.......

hadi ya işte birlik olmayınca:50:

denizden çıksın yeter bana balıktan çok karides kalamar midye delisiyim:56:olsada yesem

Ay bende bayılıyorum özellikle ben vurduysam sabah 5 6 gibi dalıyoruz antalyada olduğumuz zaman ahtapot kalamar avlıyoruz zıpkınla midye zaten istemediğin kadar balıklara kıyamazsın zaten kahvaltı niyetine mangalda iyi gidiyo taze taze :ssz:

Back