Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesın kendıne göre butçesı wardır, peki siz neye karar werdınız takı olarak ne dusunuolar?
benı kımseye ne taktıkları ılgılendırmezkı sadece burda paylaşım yapmak maksadıyla acılmış bı konu yoksa ona takılanın benleılgısı yok benımkının onla bızde acmadık zaten bu konuları hıc ayıptır,ama sonucta buda nısan ıcıerısnde bı ayrıntıdır.burada artnıyetlı bısey yok tepkınızı anlamadım.
haklısınız ama ben sadece paylasım yapmak maksadıyla actım burda kımseyı bırbırıne dusurmuorum kı ben kusra bakmayın sız benı yanlş anladınız sanırım : )
bılmem ben öle kötu maksatlka acmadım cnm ya :) sanada mutluklar ayrıca cnm kızın mı olacak
hayırlı olsun canım.şimdi nişanda pek fazla bir şey takılmıyor diye duyuyorum.bozulursa nişan kıza kalıyor diye.ama en azından kayınvalide durumuna göre bilezik takabilir.bu karşındakinin bütçesine bağlı.bende şu an nişanlıyım.mayısta evleniyorum.benim eşimin durumu çok iyi olduğu için pırlanta 7 taş ve tek taşa kadar taktılar bana.önemli olan ne takıldığı değil sizin iyi anlaşmanız. Allah tamamını erdirsin inş.
canım bencede ne takıldıgı önemli degil. Ama tabi bu demek degilki hiç takılmıcak, birazda sevgilinin tarafı anlayışlı olması lazım. Bana 5tane bilezik, saat, küpe, tektaş ve tabiki alyans takmışlardı :) bütceye bakar o. Biizmkilern durumu müsait degildi ozman...
hayırlı olsun canım benimkindede tektaş kelepçe bide set ama set çok abartılı değil sade set düğündede 5 tane burma bilezik takacaklar bu kadar bizdede şunu isteriz bunu isteriz denmez karşı taraf ne takmak isterlerse benim istediğim sadece kelepçe oldu biraz pahalı ama çok hoşuma gitti bilezik satılabilir ama bu tarz şeyler hatıra kalıyor yıllarca