- 25 Haziran 2021
- 29
- -8
- 29
-
- Konu Sahibi Yelda pamuk
Gelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.
Yaşadığın olayın dışarıdan nasıl göründüğünün farkında bile değilsinBöyle yorumları ilkdefa bu siteden alıyorum. Bu durumu paylaştığım için pişmanım açıkçası. bu yorumu yapmanız çok anormal
Okb’ni tetikledi di mi
Siz daha çok benim dengemi bozdunuz. Çok negatif bir ortam onu anladım ben ve zaten ilk ve tek konumu. Bundan sonra konu açmayı düşünmüyorum açıkçasıama konu silmek çözüm değil be bacım,
hemen ilk yorumu yazan kişi konuyu alıntılamış zaten oradan okunuyor. ayrıca konun geri getirilecek ve konu silmek yasak. boşa çaba
yazmayı öğrendiğinizde buyrun beklerizSiz daha çok benim dengemi bozdunuz. Çok negatif bir ortam onu anladım ben ve zaten ilk ve tek konumu. Bundan sonra konu açmayı düşünmüyorum açıkçası
Çok üzüldük, ben ağlıyorum şu an.Siz daha çok benim dengemi bozdunuz. Çok negatif bir ortam onu anladım ben ve zaten ilk ve tek konumu. Bundan sonra konu açmayı düşünmüyorum açıkçası
Merhaba hocamArkadaşlar merhabalar.
Siz daha çok benim dengemi bozdunuz. Çok negatif bir ortam onu anladım ben ve zaten ilk ve tek konumu. Bundan sonra konu açmayı düşünmüyorum açıkçası
Örtmenim kudra ağlıyor tuvalete gidebilir miyizÇok üzüldük, ben ağlıyorum şu an.cilek.yagmuru da baygınlık geçirmiş ambulansla hastaneye gidiyormuş.
Çok üzüldük, ben ağlıyorum şu an.cilek.yagmuru da baygınlık geçirmiş ambulansla hastaneye gidiyormuş.
Mrb cnm.Arkadaşlar merhabalar.
Merhaba ve güle güleArkadaşlar merhabalar.
Makale yazamam ama asgari yazabilirimGelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.
E dümdüz flört buNe flörtü ya flört mü etmişim ben iyi okuyun bence
Makalelerinizi bekliyorduk oysakiSiz daha çok benim dengemi bozdunuz. Çok negatif bir ortam onu anladım ben ve zaten ilk ve tek konumu. Bundan sonra konu açmayı düşünmüyorum açıkçası