- 25 Haziran 2021
- 29
- -8
- 29
-
- Konu Sahibi Yelda pamuk
Pardon da trip yapan ben değilim o farkındaysanız.Yüksek lisans için fazla ciddiyetsiz bir öğretmen öğrenci ilişkisi. Ayrıca adama trip yapıp yapıp işiniz düştüğünde bu cümleyi kurarsanız her yerden engeller,hakkıdır.
Arkadaşlar merhabalar. Benim size bir sorum olacaktı. Şimdi benim bir hocam var aynı ortamda çalışıyoruz. Bundan 2 sene önce beni okul ile ilgili bir konuda yarı yolda bıraktı. Ondan sonra da ben iletişimimi hep askeri düzeyde tuttum onunla. O hep ben seni yarı yolda bırakmadım dese de ben inanmadım hiç bir zaman. Neyse zaten aynı ortamda olduğumuz için çoğu zaman kavgalıydık (yüksek lisans yapıyorum bu arada). Yani daha doğrusu ben mesafe koydum hep yaşananlardan dolayı. Sana çok kırgınım dedi. Bende size çok kırgınım hocam dedim. Sonra baya zaman geçti aradan ve bizim iletişim şekli hep aynı devam etti. Neyse Bi ara konuştuk yüz yüze sen bana selam vermiyorsun hiç bu kadar mı nefret ediyorsun benden dedi. Bende size çok kırgınım hocam dedim. Sonra sen bana selam vermesende ben sana selam vermeye devam edecem. Senin kredi bende sonsuz ve ben herkese karşı inatçıyım ama sana karşı inatçı olamıyorum dedi. Ben bişey demedim. Sonra konuşmadan Bi 2 ay zaman geçti biz bir olay yaşadık okul ile ilgili. Bende mesaj attım hocam sizin için hiç kıymetim yok mu diye. Bu mesajdan sonra beni heryerden engelledi. Çok şaşırdım ve gururum çok incindi. Tabi gururumu incitmesi ilk değil. Ben bu engelleme olayından sonra hiç konuşmadım ne selam ne sabah. Sonra bu beni görüyor uzun uzun bakıyor bişey diyecekmiş gibi oluyor ama demeden çekip gidiyor. Yardım istemediğim halde yaptığım çalışmakara yardım ediyor. Birgün günaydın diyor diğer gün konuşmuyor filan. Bende dedim hoca konuşmak istiyor herhalde gidip konuşmayım halledelim aradaki sorunu. Konuşmak istediğimde bana vaktim yok dedi. Bu arada adam hala bunları yap
maya devam ediyor. 2 defa konuşalım dedim ikisinde de vaktim yok dedi.2. Konuşmamızda bir daha kapınıza gelemeyecem dedim Hem bu davranışları yapıyor hemde vaktim yok diyor. Arkadaşlar benim dengem bozuldu gerçekten. Sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Hayır Türkçe öğretmeni değilim, asgari ile askeri arasındaki farkı bilmek için Türkçe öğretmeni olmaya gerek yok canım.Benim bir ilgim olsa söylerim zaten. Hepimiz yetişkin insanlarız sonuç olarak sadece benim de dengem bozuldu adamın yaptıklarından.
Sizde Türkçe öğretmenisiniz sanırım. Değil mi? Benim yükseklisans seviyemi bir kelimeyle ölçemezsin ve klavye hatasını da göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca fikrini söylemen için yazmış olman lazım diye düşünüyorum.
Böyle yorumları ilkdefa bu siteden alıyorum. Bu durumu paylaştığım için pişmanım açıkçası. bu yorumu yapmanız çok anormalBence siz adamdan hoşlanmak için bahane arıyorsunuzkurcalamayın bence daha fazla
Benim bir ilgim olsa söylerim zaten. Hepimiz yetişkin insanlarız sonuç olarak sadece benim de dengem bozuldu adamın yaptıklarından.
Sizde Türkçe öğretmenisiniz sanırım. Değil mi? Benim yükseklisans seviyemi bir kelimeyle ölçemezsin ve klavye hatasını da göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca fikrini söylemen için yazmış olman lazım diye düşünüyorum.
Bu nasıl hoca öğrenci ilişkisi? Biz hocalarımıza çekinmekten konuşamazdık bile siz trip atma boyutuna gelmişsiniz.Arkadaşlar merhabalar. Benim size bir sorum olacaktı. Şimdi benim bir hocam var aynı ortamda çalışıyoruz. Bundan 2 sene önce beni okul ile ilgili bir konuda yarı yolda bıraktı. Ondan sonra da ben iletişimimi hep askeri düzeyde tuttum onunla. O hep ben seni yarı yolda bırakmadım dese de ben inanmadım hiç bir zaman. Neyse zaten aynı ortamda olduğumuz için çoğu zaman kavgalıydık (yüksek lisans yapıyorum bu arada). Yani daha doğrusu ben mesafe koydum hep yaşananlardan dolayı. Sana çok kırgınım dedi. Bende size çok kırgınım hocam dedim. Sonra baya zaman geçti aradan ve bizim iletişim şekli hep aynı devam etti. Neyse Bi ara konuştuk yüz yüze sen bana selam vermiyorsun hiç bu kadar mı nefret ediyorsun benden dedi. Bende size çok kırgınım hocam dedim. Sonra sen bana selam vermesende ben sana selam vermeye devam edecem. Senin kredi bende sonsuz ve ben herkese karşı inatçıyım ama sana karşı inatçı olamıyorum dedi. Ben bişey demedim. Sonra konuşmadan Bi 2 ay zaman geçti biz bir olay yaşadık okul ile ilgili. Bende mesaj attım hocam sizin için hiç kıymetim yok mu diye. Bu mesajdan sonra beni heryerden engelledi. Çok şaşırdım ve gururum çok incindi. Tabi gururumu incitmesi ilk değil. Ben bu engelleme olayından sonra hiç konuşmadım ne selam ne sabah. Sonra bu beni görüyor uzun uzun bakıyor bişey diyecekmiş gibi oluyor ama demeden çekip gidiyor. Yardım istemediğim halde yaptığım çalışmakara yardım ediyor. Birgün günaydın diyor diğer gün konuşmuyor filan. Bende dedim hoca konuşmak istiyor herhalde gidip konuşmayım halledelim aradaki sorunu. Konuşmak istediğimde bana vaktim yok dedi. Bu arada adam hala bunları yap
maya devam ediyor. 2 defa konuşalım dedim ikisinde de vaktim yok dedi.2. Konuşmamızda bir daha kapınıza gelemeyecem dedim Hem bu davranışları yapıyor hemde vaktim yok diyor. Arkadaşlar benim dengem bozuldu gerçekten. Sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Seviyorsan git konuş bence cnm.Böyle yorumları ilkdefa bu siteden alıyorum. Bu durumu paylaştığım için pişmanım açıkçası. bu yorumu yapmanız çok anormal
Kim kimi aramamis selam vermemiş kim kimi engellemiş kimin vakti yokmuş vs derken kafam karıştı. Teşekkürler
Ablacım adamla açık açık flört edip sonra “bi yirimi yipminiz çik inirmil” diyince sonuç değişmiyor. Onu flört etmeden önce düşünecektinBöyle yorumları ilkdefa bu siteden alıyorum. Bu durumu paylaştığım için pişmanım açıkçası. bu yorumu yapmanız çok anormal
Hayır Türkçe öğretmeni değilim, asgari ile askeri arasındaki farkı bilmek için Türkçe öğretmeni olmaya gerek yok canım.
Gelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.Bir kelime değil yalnız. Yazı baştan sona hata dolu. Yüksek lisans yapan bir insan bu kadar hata yapmamalı.
Doğru yazmanızın bize bir faydası yok, size var. Bu konudaki eleştirileri ciddiye almanız sizin için iyi olur.
Okb’ni tetikledi di miBir kelime değil yalnız. Yazı baştan sona hata dolu. Yüksek lisans yapan bir insan bu kadar hata yapmamalı.
Doğru yazmanızın bize bir faydası yok, size var. Bu konudaki eleştirileri ciddiye almanız sizin için iyi olur.
Tamam çağır beni yazarken imla hatalarını düzeltmek lazım sonuçtaGelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.
Ne flörtü ya flört mü etmişim ben iyi okuyun benceAblacım adamla açık açık flört edip sonra “bi yirimi yipminiz çik inirmil” diyince sonuç değişmiyor. Onu flört etmeden önce düşünecektin
kusura bakmayında ogretmen olsam bırı yazım ve ımla hatalarımı yuzume vursa çen çen konusmak yerıne utanır susardım acıkcası...Gelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.