Kızlar sizde de oluyor mu bunlar ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
24
Kızlar merhaba göz önünde uçuşan siyah şeyleri sizde görüyor musunuz kıl tüy nokta gibi şeyler siz gözünüzü nereye kaydırsanız sizinle oraya geliyor .
Bunu yaşayan varsa bunlar neden oluyor stresten oluyor mu ? Yoksa göz sağlığı ile alakalı bir durum mu ?

Gözle ilgili bi durum muhtelemen. Lens kullanıyosanız eğer lense toz da yapışmış olabilir. Değilse de yine gözle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Gözle ilgili bi durum muhtelemen. Lens kullanıyosanız eğer lense toz da yapışmış olabilir. Değilse de yine gözle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Evet göz içindeki sıvı ile alakalıymış hastaneye gitmedim ana araştırdığım kadarı ile bununla alakalı biseymis ve çok can sıkıcı bir durum .

Kızlar merhaba göz önünde uçuşan siyah şeyleri sizde görüyor musunuz kıl tüy nokta gibi şeyler siz gözünüzü nereye kaydırsanız sizinle oraya geliyor .
Bunu yaşayan varsa bunlar neden oluyor stresten oluyor mu ? Yoksa göz sağlığı ile alakalı bir durum mu ?
Evet bende de oluyor doktor göz içi sıvının yerinden ayrılmasıyla alakalı oldugunu soyledi ama cok az da olsa gormeyle alakali sorun yaratabilme riski olabilir doktora gorunun mutlaka

Merhabalar geçti mi gözde uçuşan şeyler yoksa devam ediyor mu.

X