- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi buse yilmaz
-
kızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s
annesiyle konussam mı diye diye düşünüyorum ama sizce ortalık birbirine girer mi ki .s
ailesiyle konusıyım diyorum ama bu sefer olaylar iyice karısıcak diye korkuyorum
kızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s
Yazık yaa napsın arkadaşınımı kıracaktı sızde cok anlayışsız cıkmışsınızYa bnlar o kadar komik yaratiklar ki
Ben aldatildigimi öğrendim senin gibi
Arkadaşım ısrar etti o kızla konusmami dediseninki de o hesap
DimiYazık yaa napsın arkadaşınımı kıracaktı sızde cok anlayışsız cıkmışsınız
Biride intihar etmesi için ısrar etseYa bnlar o kadar komik yaratiklar ki
Ben aldatildigimi öğrendim senin gibi
Arkadaşım ısrar etti o kızla konusmami dediseninki de o hesap
Bak o daha güzel bi secenekBiride intihar etmesi için ısrar etse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?