• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce sözlüm beni aldatıyor mu ?

katılıyorum inanmadım ama içimi burkuyor ağladıgını görünce cünkü gerççekten ilk defa ağladıgını görüyorum .s

Icin falan burkulmasin guzelim
aynı seyi sen yapsaydın Gözyaşı na bakarmiydi? Nolur bu kadar gözünüzu karartmayin.....evlenince yakaladiginda nolucak? Kocam dir bikere yaptı "ağladı yalvardi birdaha yapmicam dedi "affettim mi diceksin:KK12:

Allah aşkına sözlün olsa kaç yazar ya. Millet çocuğuyla boşanıyor.
Sizinki de biraz bahane.
Aldatılmalara göz yumacaksanız sizin seçiminiz sizin hayatınız.
Ailenize de güzel bir şekilde ağlamadan etmeden ayrıldığınızı söylersiniz, boşanıp on çocuğunuzu alıp taşınmıyorsunuz yanlarına. Söz atacaksınız sadece. Düzgünce olmadı ayrıldık dersiniz olur biter.
Ha bu bahanelere sığınıp göz yumacağım, ileride de aldatılırsam sorun değil diyorsanız seçim sizin.
Ama bir kere aldatan hep aldatır tecrübeyle sabit.
Ben de üniversitede bir kere aldatıldım adam sonra yine aldattı. Keşke ilkinde terk etseydim diye kendime çok kızdım. Ders oldu artık prensibim var. Bir aldatılma bir en ufak şiddet de durmam giderim. Zira ikisi de tekrarlıyor.
Ömür boyu güvensiz ve acabalarla yaşarım o da fırsatını buldu mu aldatsın diyorsanız siz bilirsiniz elbette

Icin falan burkulmasin guzelim
aynı seyi sen yapsaydın Gözyaşı na bakarmiydi? Nolur bu kadar gözünüzu karartmayin.....evlenince yakaladiginda nolucak? Kocam dir bikere yaptı "ağladı yalvardi birdaha yapmicam dedi "affettim mi diceksin:KK12:
tabiki oyle birşey demiycem ama ne billiyim canım bir tek şeyiçin üzülüyorum 5 senemi verdim onun için degmezmiş onu anladım.ama ayrılma kararı almayı düşünüyorum ama ailemi de düşünüyorum.

Allah aşkına sözlün olsa kaç yazar ya. Millet çocuğuyla boşanıyor.
Sizinki de biraz bahane.
Aldatılmalara göz yumacaksanız sizin seçiminiz sizin hayatınız.
Ailenize de güzel bir şekilde ağlamadan etmeden ayrıldığınızı söylersiniz, boşanıp on çocuğunuzu alıp taşınmıyorsunuz yanlarına. Söz atacaksınız sadece. Düzgünce olmadı ayrıldık dersiniz olur biter.
Ha bu bahanelere sığınıp göz yumacağım, ileride de aldatılırsam sorun değil diyorsanız seçim sizin.
Ama bir kere aldatan hep aldatır tecrübeyle sabit.
Ben de üniversitede bir kere aldatıldım adam sonra yine aldattı. Keşke ilkinde terk etseydim diye kendime çok kızdım. Ders oldu artık prensibim var. Bir aldatılma bir en ufak şiddet de durmam giderim. Zira ikisi de tekrarlıyor.
Ömür boyu güvensiz ve acabalarla yaşarım o da fırsatını buldu mu aldatsın diyorsanız siz bilirsiniz elbette
ben onu düşündüğümden değil kendimide gectim ailemi de düşüyorum canım annem rahatsız kalbinden sözlümüde cok seviyor inanmıyor oyle bişey yaptıgına. bana kızıyor.suclu ben oluyorum. yoksa ben coktan silmişim kafamdan :(

bunları zaten düşünüyorum canım ama korkuyorum ailemi üzmekte istemiyorum annem çok seviyorum onu hep onu koruyor beni değil haklıda olsam haksızda olsam. ama babam oyle değil bana cok düşkündür. onları incitmektende korkuyorum.
Senin ilerideki mutsuzlugun onlari kahreder asıl. Yani bakin bence biz ne desek boş, siz e iyisi su forumda bi hafta takılıp evli insanlarin sorunlarini bi okuyun anlayacaksiniz. Yalnizca 1 hafta yeter.
Evlendikten hele ki cocuk olduktan sonra dert neymis pismanlik neymis öğreniyorsunuz. Suan sizin o dert ettiginiz "aman esyalar alındı, ailem uzulmesin ayrilirsam üzülürler" sorunlari koca bir hiç. Telafisi olan şeyler. Aileniz 1 hafta üzülür sonra hayırlısı der geçer. Esyalar paylaşılır. En kötü bi nikah salonu parasi yanar dedikodular duyarsınız bir süre sonra geçer gider. Ama emin olun bir cocuk dünyaya geldiği zaman istediğiniz kadar pisman olun onun annesini babasini degistiremiyorsunuz. Dunyaya geldigi aileyi degistiremiyorsunuz. Evlilik te ayni sekilde. Biriyle nisanlanip ayrilmaniz hayatınızda bi dönüm noktasi degil hatirlanmaya deger bir sey de degil. Ama bosanmak hem sıkıntılı uzun bir sürec (he deyince boşanilmiyor ama suan 2 3 gun icinde ayrilabilirsiniz) hem de malesef hayatınız için büyük bir olay. Hatta bu ulkede etiket gibi. Sizi anlatirken insanlar bundan bahsediyor dedikodu niyetiyle olmasa bile.

Amaan olay ne kadar karıştı. Felaket tellali gibi konuştum yine ama olaylari en kötü ihtimaliyle düşünmek daha mantıklı geliyor bana heleki boyle kararlar. Bu uzun paragraftan cikarmaniz gereken sonuc cok cok iyi düşünün ve her anlamda icinize sinmeden ona guvenmeden evlenmeyin. Asla. Çünkü basit bir olay degil bir kadina oyle bir kadına attığı o mesaj. Ve bir erkek bu işi hayatında ilk defa yaptiysa o kadar kendine güvenen bi mesaj atamaz. En fazla selam yazabilir. Bu ilk degil yani, illaki geçmişi vardir bu işin daha once o kadinlara o tur mesajlar atmıştır.

tabiki oyle birşey demiycem ama ne billiyim canım bir tek şeyiçin üzülüyorum 5 senemi verdim onun için degmezmiş onu anladım.ama ayrılma kararı almayı düşünüyorum ama ailemi de düşünüyorum.
Olduğu gibi anlatacaksin Ailene böyle böyle die saklıcak bişey yok yarı çıplak kadinlara mesaj atarken utanmadi senin anlatırken utanmana gerek bile yok:KK62:

ben onu düşündüğümden değil kendimide gectim ailemi de düşüyorum canım annem rahatsız kalbinden sözlümüde cok seviyor inanmıyor oyle bişey yaptıgına. bana kızıyor.suclu ben oluyorum. yoksa ben coktan silmişim kafamdan :KK43:

E ikna edeceksin sakince. Kendi kızının mutsuzluğunu istemez merak etme. Sen istedikten sonra bulunur bir yol kendi kafanda bitirdiğin istemediğin biriyle evlenip mutsuz olma. Sürmez. Bu sefer boşanırsın.

ayrıl demesi kolay canım sözlüyüm neden diycekler aileye tasımakta istemiyorum. ne yapıcagımı şaşırdım.annem hasta kalbinden rahatsız ona bişey olur diye de korkuyorum.s
İlerde çocuğunla ortada kaldığında annen daha çok uzulmiycek mi
Sen kendine daha çok kizmiycak misin?
Neden aileye tasimiyosun ya
Utanicak çekinicek biri varsa o da sözlün
Sadece o mesajla yetindigini mi düşünüyosun gerçekten
Yapma lutfen

İlerde çocuğunla ortada kaldığında annen daha çok uzulmiycek mi
Sen kendine daha çok kizmiycak misin?
Neden aileye tasimiyosun ya
Utanicak çekinicek biri varsa o da sözlün
Sadece o mesajla yetindigini mi düşünüyosun gerçekten
Yapma lutfen
haklısın canım benim ailesiyle konusmam lazım baska cozum yolum yok :(

Yol yakınken dön ailesiyle konuşsan ne değişecek sanki yapmayacak mı insan istesin yeterki hertürlü yapar arkadaşlara katılıyorum evlilik güven işidir
xenforo-smilies-kk20.gif

inanma canım benim. evet ben yazdım diyecek değildi..
ailesiyle neyi konuşucaksınki. geçmişi silecek halleri yok..
inan şididen olduysa bu evlenince beteri olur. evlilik çok zor çünkü.

ayrıl demesi kolay canım sözlüyüm neden diycekler aileye tasımakta istemiyorum. ne yapıcagımı şaşırdım.annem hasta kalbinden rahatsız ona bişey olur diye de korkuyorum.s
sözlüsün ne mi dicekler.....ben dügünden döndüm ardından şuanki eşime aşık olup evlendim merak etme herşey yoluna girer.insanlkarın ne dedigiyle ilgilenme.herkes herseyi unutur ama sen unutamazsın arkandan cevrileen işleri.....

bunu evli olupta çocugun oldugunda görsen napardın?
aynı yatagaa girdiginde hep o yazdıkları gleicek aklına aranızda uçurumlar oluşacak..
eve 10 dk geç gelse kfanda kuracaksın kimle beraber acaba biriylemibuluştu diye..
inan evlilik çok farklı şimdi sözlüsün bilemezsinevliliğin içini.,
çocugunla annenin evine dönsen annen daha kötü olmazmı?
iyi düşün..

sözlüsün ne mi dicekler.....ben dügünden döndüm ardından şuanki eşime aşık olup evlendim merak etme herşey yoluna girer.insanlkarın ne dedigiyle ilgilenme.herkes herseyi unutur ama sen unutamazsın arkandan cevrileen işleri....annende sen mutlu ol ister...kızını aldatacak bi damat değil.annenle konuş .

Back
X