• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce sözlüm beni aldatıyor mu ?

Aldatıyor, aldatmıyor.
Bunu geçin. Daha önemli bir şey var.
Siz bu adamla evlendiniz diyelim.
Kendinize şunu söyleyebiliyor musunuz?
''Her gece başımı yastığa gönül rahatlığıyla koyup uykuya dalacağım''

Yoksa şöyle mi diyorsunuz?

''Uyusun da hemen Face' ine bakayım yine kime ne yazmış görelim''

Aynı yatağa girdiğin adama güvenmeyeceksen eğer o işten hayır gelmez.

kızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s
O eve sen gelin gitmesen de yerine alacak bi gelin bulurlar. herif sevse aldatmazdi. Seni sevdiginden uzuldugunden aglamiyor ana babasinin kulagina giderse ne halt yicegini bilememekten korkuyor. Herkes sana anlatmaya calismis gercegi ama ben senin o pislikle evlenicegini dusunuyorum. Hala elalemi bahane ediyosun

teoride henüz aldatmamış olabilir ama zihniyet önemli olan bu çocuğun zihniyeti öyle gösteriyor ki ilk fırsatını bulduğunda aldatma teorisini uygulama aşamasına geçecek.net.

Ya bunu bu şekilde kabul edeceksin yada takibe devam edip suç üstü yapıp bitireceksin kendi şahsi fikrim ben asla affetmem ev değil yalı bile alsa umrum da olmazdı

adam artık sıkılmış..başka arayış içine girmiş..birde çocuk gibi kandırıyor..böyleleri hep bahaneler uydururlar..

Back
X