- Konu Sahibi buse yilmaz
Bak yine sinirlendimaslaaa kandırmışlar çocumuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yine sinirlendimaslaaa kandırmışlar çocumuuu
annesine ne diyeceksin ki? ikimizn arasında olan olayı neden herkese anlatıyorsun diye çıkışır sana. önce onunla konuş içinde şüphe olduğunu bütün sorunlarını dile getir. savunmasına bak ikna olursan ki olacağını sanmıyorum ama, sorun yok ama olmazsan da artık yaparsın bişeylerannesiyle konussam mı diye diye düşünüyorum ama sizce ortalık birbirine girer mi ki .s
sonuna kadar üsteledim sürekli sen daha ordamısın felan diyor canım 5 sene seviyorum da yaptıgı kanıma dokanıyo .sGirsin bi zahmet evlenince de aldatır seni bu adam zaten şu an da aldatıyor çok yüksek bi ihtimalle
Madem mesaj yakaliyosun niye devamını getirmiyosun canım niye sorgulamiyosun sonuna kadar
Babana bile guvenmiyceksin ya kaldı ki elin oğluna güveniyosun
Aç gözlerini acc
olanlara bi turlü inanamıyorum zaten .s onunla konustugumda sana güvenmiyorum diyorum susuyo karsımda ağlıyo lütfen böyle yapma felan diyo .shepte arkadaş yada arkadaşlar yapar yada onlarla şakalaşılır. bir az senaryoları değiştirin karrrdeşimmm.
40 yıllık evliler aldatıyor canım bi gün Bdv ye gir oku burda neler varsonuna kadar üsteledim sürekli sen daha ordamısın felan diyor canım 5 sene seviyorum da yaptıgı kanıma dokanıyo .s
bunları zaten düşünüyorum canım ama korkuyorum ailemi üzmekte istemiyorum annem çok seviyorum onu hep onu koruyor beni değil haklıda olsam haksızda olsam. ama babam oyle değil bana cok düşkündür. onları incitmektende korkuyorum.O iş yalan bi kere, arkadaşı göndermiş de bilmemneymis de.. zaten oyle arkadaşı varsa ordan bile bellidir sizi aldatip aldatmayacagi. Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyim hesabi..
Konu sahibi inanin niyetim sizi uzmek degil ama bir noktada insanin gerçekleri bilmeye hakki var diye düşünüyorum, sizin sözlünuz sizi fiilen aldatmis olabilir de olmayabilir de ama o yönde bi eğilimi var o kesin. Evlendiginiz vakit mesela hamile kaldiginizda sizi begenmezse fikri kaymaz mi yine buralara? Yine hamilelik sebebiyle belki 6 7 ay birlikte olamadiginiz zaman ne olacak peki? Bunlari dusunun derim.
Timsah gözyaşları onlar timsahhholanlara bi turlü inanamıyorum zaten .s onunla konustugumda sana güvenmiyorum diyorum susuyo karsımda ağlıyo lütfen böyle yapma felan diyo .s
katılıyorum inanmadım ama içimi burkuyor ağladıgını görünce cünkü gerççekten ilk defa ağladıgını görüyorum .sTimsah gözyaşları onlar timsahhh
keske böyle gelseydi bu kadar cok üzülmezdim.Evet bu kıza mesaj attım. Ara sıra böyle şeyler yaparım. Evlenince de devam edebilirim demesini mi bekliyordunuz.
olanlara bi turlü inanamıyorum zaten .s onunla konustugumda sana güvenmiyorum diyorum susuyo karsımda ağlıyo lütfen böyle yapma felan diyo .s
Adam olsaymi; o zaman.
Bir de agliyor mu, hem yalanci hem somurucu.
ayrıll yoksa bidaha başına gelecekkızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s
ayrıl demesi kolay canım sözlüyüm neden diycekler aileye tasımakta istemiyorum. ne yapıcagımı şaşırdım.annem hasta kalbinden rahatsız ona bişey olur diye de korkuyorum.sayrıll yoksa bidaha başına gelecek