• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce sözlüm beni aldatıyor mu ?

annesiyle konussam mı diye diye düşünüyorum ama sizce ortalık birbirine girer mi ki .s
annesine ne diyeceksin ki? ikimizn arasında olan olayı neden herkese anlatıyorsun diye çıkışır sana. önce onunla konuş içinde şüphe olduğunu bütün sorunlarını dile getir. savunmasına bak ikna olursan ki olacağını sanmıyorum ama, sorun yok ama olmazsan da artık yaparsın bişeyler

Girsin bi zahmet evlenince de aldatır seni bu adam zaten şu an da aldatıyor çok yüksek bi ihtimalle
Madem mesaj yakaliyosun niye devamını getirmiyosun canım niye sorgulamiyosun sonuna kadar
Babana bile guvenmiyceksin ya kaldı ki elin oğluna güveniyosun
Aç gözlerini acc
sonuna kadar üsteledim sürekli sen daha ordamısın felan diyor canım 5 sene seviyorum da yaptıgı kanıma dokanıyo .s

O iş yalan bi kere, arkadaşı göndermiş de bilmemneymis de.. zaten oyle arkadaşı varsa ordan bile bellidir sizi aldatip aldatmayacagi. Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyim hesabi..

Konu sahibi inanin niyetim sizi uzmek degil ama bir noktada insanin gerçekleri bilmeye hakki var diye düşünüyorum, sizin sözlünuz sizi fiilen aldatmis olabilir de olmayabilir de ama o yönde bi eğilimi var o kesin. Evlendiginiz vakit mesela hamile kaldiginizda sizi begenmezse fikri kaymaz mi yine buralara? Yine hamilelik sebebiyle belki 6 7 ay birlikte olamadiginiz zaman ne olacak peki? Bunlari dusunun derim.

sonuna kadar üsteledim sürekli sen daha ordamısın felan diyor canım 5 sene seviyorum da yaptıgı kanıma dokanıyo .s
40 yıllık evliler aldatıyor canım bi gün Bdv ye gir oku burda neler var
Ben de 2 yılımi heba ettim aldatildim
Onlar için seviyorum demek çok kolay çünkü ellerinin altında oluyoruz her zaman anladın mi
Nasılsa gitmeyiz nasılsa çok seviyoruz ya
Cepteyiz biz

O iş yalan bi kere, arkadaşı göndermiş de bilmemneymis de.. zaten oyle arkadaşı varsa ordan bile bellidir sizi aldatip aldatmayacagi. Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyim hesabi..

Konu sahibi inanin niyetim sizi uzmek degil ama bir noktada insanin gerçekleri bilmeye hakki var diye düşünüyorum, sizin sözlünuz sizi fiilen aldatmis olabilir de olmayabilir de ama o yönde bi eğilimi var o kesin. Evlendiginiz vakit mesela hamile kaldiginizda sizi begenmezse fikri kaymaz mi yine buralara? Yine hamilelik sebebiyle belki 6 7 ay birlikte olamadiginiz zaman ne olacak peki? Bunlari dusunun derim.
bunları zaten düşünüyorum canım ama korkuyorum ailemi üzmekte istemiyorum annem çok seviyorum onu hep onu koruyor beni değil haklıda olsam haksızda olsam. ama babam oyle değil bana cok düşkündür. onları incitmektende korkuyorum.

Durumunuza üzüldüm tabiki ama böylesine IQ yerlerde bir açıklamaya inanıp devam etmişseniz şuan mesele ne? Ben buna ihtimal vermiyorum aklı başında hiç kimse bu bahaneye inanmaz. Siz inanmak istemiş ve inanmışsınız. Yani seçme şansınız varken devam etmeyi seçmişsiniz.

kızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s
ayrıll yoksa bidaha başına gelecek

Back
X