• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR sizce ne yapsın

BynMj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
59
27
3
KIZLAR merhaba bi arkadaşım için yazıyorum arkadaşım 10 aylık evli ama eltisi ile problemli 10 aylık evliliği boyuncada eltisini 3 kez görmüş biri arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar eltiside sürekli eşine diyormuş annen beni sinirlendirmek için onla geziyor fotoğraf paylaşıyor bilmem ne diyormuş kızın hakkında salak gerizekalı felan diyormuş kaynanasıda kaynı söylemiş kaynanasıda buna demiş bi kaç kezde kaynı telefonda konuşurken duymuş sizce bu eltisine ne yapsın ( ve ayrıca herkesin evlenmeden önce bi hayatı arkadaş çevresi vardı kızın oturmuş bunlarını araştırmış ordada işte erkekler KIZLAR karışık bi yemekte fotoğrafını bulmuş herkese kaynanasına kocasına felan göstermiş. Hiç kimse tepki göstermeyip olabilir ne bunda bilmem ne diyince ayarsız felan demiş ) bizim kızda bu zamana kadar hiç muhattap olmamış cvb vermemiş sizce ne yapsın bunları kaynanasından öğrenmiş

KIZLAR merhaba bi arkadaşım için yazıyorum arkadaşım 10 aylık evli ama eltisi ile problemli 10 aylık evliliği boyuncada eltisini 3 kez görmüş biri arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar eltiside sürekli eşine diyormuş annen beni sinirlendirmek için onla geziyor fotoğraf paylaşıyor bilmem ne diyormuş kızın hakkında salak gerizekalı felan diyormuş kaynanasıda kaynı söylemiş kaynanasıda buna demiş bi kaç kezde kaynı telefonda konuşurken duymuş sizce bu eltisine ne yapsın ( ve ayrıca herkesin evlenmeden önce bi hayatı arkadaş çevresi vardı kızın oturmuş bunlarını araştırmış ordada işte erkekler KIZLAR karışık bi yemekte fotoğrafını bulmuş herkese kaynanasına kocasına felan göstermiş. Hiç kimse tepki göstermeyip olabilir ne bunda bilmem ne diyince ayarsız felan demiş ) bizim kızda bu zamana kadar hiç muhattap olmamış cvb vermemiş sizce ne yapsın bunları kaynanasından öğrenmiş
eltısının lafını kendısıne tasıyanlara desın kı;
ben onemsız ayrıntıları hayatıma dahıl etmem boyle dedıkodu ıslerını sevmem yapanı da sevmem yaptıranı da ... karsımdakı kısı benım hakkımda konusmasına ızın verıp lafını gelıp bana soylerse benım ıcın kımsenın bırbırınden farkı da kalmaz

sorunu olan bızzat gelıp bana soylesın benım kımseyle sorunum yok konu benım ıcın kapanmıstır desın .

eltısının lafını kendısıne tasıyanlara desın kı;
ben onemsız ayrıntıları hayatıma dahıl etmem boyle dedıkodu ıslerını sevmem yapanı da sevmem yaptıranı da ... karsımdakı kısı benım hakkımda konusmasına ızın verıp lafını gelıp bana soylerse benım ıcın kımsenın bırbırınden farkı da kalmaz

sorunu olan bızzat gelıp bana soylesın benım kımseyle sorunum yok konu benım ıcın kapanmıstır desın .
Kaynanası ile eltisi görüşmüyorlarmış kaynı anlatıyormuş bunada işte ..... abinle konuştum şimdi yine böyle olmuş diye anlatıyor bu diyor ki ariiim derdin ne felan diiim mi diyor ben biraz agresif olduğum için direk ara diyorum ama sizlerede danışmak istedik

Muhattap olmamaya devam etsin .yok saysin onu kafasına da takmasın

Ben olsam her ne yapiyorsam da eltimi sinir ediyorsam arttirarak devam ederdim.

arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar

Yani kayinvalideye gidislerini arttirsin, hatta orada kalsin. :KK53:

Kaynanası ile eltisi görüşmüyorlarmış kaynı anlatıyormuş bunada işte ..... abinle konuştum şimdi yine böyle olmuş diye anlatıyor bu diyor ki ariiim derdin ne felan diiim mi diyor ben biraz agresif olduğum için direk ara diyorum ama sizlerede danışmak istedik
hıc umursamasın
eger bı yerde karsılasırlarsa o eltı cadısı suratsızlık yaparsa arkadasın hayırdır bır sorunun mu var ? desın bunu dıyebılır ama bunun dısında hıc bır konuda muhattap olmasın

esıde kendısıde desın kı herkese bana onun lafını getırmeyın bırınızın gelını bırınızın karısı kızı . benım ıcın kendısı sadece bu aılenın soyadını tasıyan bırı tanımam etmem benı ılgılendırmıyor herkes kendıne yakısanı yapar desın konuyu kapatsın

mıllete eglence cıkmıs resmen ıkı gelını bırbırıne dusuruyorlar o eltının tam olarak ne kadarını yaptıgı da kesın degıl aradakı kısıler kendı karınlarındakını de dısa cıkarıp aktarıyorlardır kesın

polıtık olun yanı sakın olun taş yerınde agırdır karsı taraf köpursun dursun sız umursamayan taraf olun

Niye bişey yapmak zorunda hissediyorki kendini

Eltisine İşkur'un linkini ya da numarasını göndersin. Saçma sapan şeylerle uğraşacak çok vakti var belli. Çalışsın da ülkeye faydası olsun.

hıc umursamasın
eger bı yerde karsılasırlarsa o eltı cadısı suratsızlık yaparsa arkadasın hayırdır bır sorunun mu var ? desın bunu dıyebılır ama bunun dısında hıc bır konuda muhattap olmasın

esıde kendısıde desın kı herkese bana onun lafını getırmeyın bırınızın gelını bırınızın karısı kızı . benım ıcın kendısı sadece bu aılenın soyadını tasıyan bırı tanımam etmem benı ılgılendırmıyor herkes kendıne yakısanı yapar desın konuyu kapatsın

mıllete eglence cıkmıs resmen ıkı gelını bırbırıne dusuruyorlar o eltının tam olarak ne kadarını yaptıgı da kesın degıl aradakı kısıler kendı karınlarındakını de dısa cıkarıp aktarıyorlardır kesın

polıtık olun yanı sakın olun taş yerınde agırdır karsı taraf köpursun dursun sız umursamayan taraf olun
Bi kaç şeyi kaynı ile kaynanası konuşurken duymuş en sonda o fotoğraf mevzusu olunca amaç ne diyor anlamıyor birşey yapmak istiyor ama ne olduğu bilmiyor işte

Hiçbir şey yapmamaya devam etsin. Çok mu önemli elti?
Ben olsam bana laf taşıyan kayınvalideyle arama mesafe koyarım, başka bir şey yapmam.

Bi kaç şeyi kaynı ile kaynanası konuşurken duymuş en sonda o fotoğraf mevzusu olunca amaç ne diyor anlamıyor birşey yapmak istiyor ama ne olduğu bilmiyor işte
amacı ne olacak kıskanclık kompleks ego savasına gırmek ıstemesı
duzgun bır ınsan olsa akrabasını akrabasına salak dıyerek cekıstırmezdı zaten
ıkısınınde yerı o aılede aynı ıkısıde gelın bırının bırınden ustunlugu yok
ustunluk bırtek kısının kendı davranıslarıyla olur
buyuzden arkadasınız umursamasın dıyorum ergenler gıbı davranıp ınat yapmaya kalkarsa bu cahillik olur sadece ... evlılık boyle bırsey yonetım demek bır nevı kucuk kamu yonetımı hatta yerel yonetım :D aıleyı sırket olarak gorsun akrabaları yerel yonetım
boyle bakarsa evlılıge sakin polıtık kararlı dogru ılerler mutlu olur
hırslarına yenılırse cevap verır muhattap olursa ondan bı farkı kalmaz

kendısının ondan bır farkı olmalı car car munakasa mı şık durur amaaan umrum degılsın ıt urur kervan yurur yaklasımı mı şık olur dusunun bır

amacı ne olacak kıskanclık kompleks ego savasına gırmek ıstemesı
duzgun bır ınsan olsa akrabasını akrabasına salak dıyerek cekıstırmezdı zaten
ıkısınınde yerı o aılede aynı ıkısıde gelın bırının bırınden ustunlugu yok
ustunluk bırtek kısının kendı davranıslarıyla olur
buyuzden arkadasınız umursamasın dıyorum ergenler gıbı davranıp ınat yapmaya kalkarsa bu cahillik olur sadece ... evlılık boyle bırsey yonetım demek bır nevı kucuk kamu yonetımı hatta yerel yonetım :KK70: aıleyı sırket olarak gorsun akrabaları yerel yonetım
boyle bakarsa evlılıge sakin polıtık kararlı dogru ılerler mutlu olur
hırslarına yenılırse cevap verır muhattap olursa ondan bı farkı kalmaz

kendısının ondan bır farkı olmalı car car munakasa mı şık durur amaaan umrum degılsın ıt urur kervan yurur yaklasımı mı şık olur dusunun bır
Ay valla ne güzel yazdınız birde benim problemlere yorum yazsanız ne sevinirim ❤️

Foto mevzusu can sıkıcı
Kini buyuk belli ki...hic muhattap olmasın
Normal biri değil bu elti

Tenezzül edip cvp bile vermesin. Elti bunu beklior. İnan kaileye almadı mı daha çok sinirlenir elti ;)

O kendi kendini yediğiyle kalır ortada.

Back
X