KIZLAR merhaba bi arkadaşım için yazıyorum arkadaşım 10 aylık evli ama eltisi ile problemli 10 aylık evliliği boyuncada eltisini 3 kez görmüş biri arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar eltiside sürekli eşine diyormuş annen beni sinirlendirmek için onla geziyor fotoğraf paylaşıyor bilmem ne diyormuş kızın hakkında salak gerizekalı felan diyormuş kaynanasıda kaynı söylemiş kaynanasıda buna demiş bi kaç kezde kaynı telefonda konuşurken duymuş sizce bu eltisine ne yapsın ( ve ayrıca herkesin evlenmeden önce bi hayatı arkadaş çevresi vardı kızın oturmuş bunlarını araştırmış ordada işte erkekler KIZLAR karışık bi yemekte fotoğrafını bulmuş herkese kaynanasına kocasına felan göstermiş. Hiç kimse tepki göstermeyip olabilir ne bunda bilmem ne diyince ayarsız felan demiş ) bizim kızda bu zamana kadar hiç muhattap olmamış cvb vermemiş sizce ne yapsın bunları kaynanasından öğrenmiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR sizce ne yapsın
- Konu Sahibi BynMj
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eltısının lafını kendısıne tasıyanlara desın kı;KIZLAR merhaba bi arkadaşım için yazıyorum arkadaşım 10 aylık evli ama eltisi ile problemli 10 aylık evliliği boyuncada eltisini 3 kez görmüş biri arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar eltiside sürekli eşine diyormuş annen beni sinirlendirmek için onla geziyor fotoğraf paylaşıyor bilmem ne diyormuş kızın hakkında salak gerizekalı felan diyormuş kaynanasıda kaynı söylemiş kaynanasıda buna demiş bi kaç kezde kaynı telefonda konuşurken duymuş sizce bu eltisine ne yapsın ( ve ayrıca herkesin evlenmeden önce bi hayatı arkadaş çevresi vardı kızın oturmuş bunlarını araştırmış ordada işte erkekler KIZLAR karışık bi yemekte fotoğrafını bulmuş herkese kaynanasına kocasına felan göstermiş. Hiç kimse tepki göstermeyip olabilir ne bunda bilmem ne diyince ayarsız felan demiş ) bizim kızda bu zamana kadar hiç muhattap olmamış cvb vermemiş sizce ne yapsın bunları kaynanasından öğrenmiş
ben onemsız ayrıntıları hayatıma dahıl etmem boyle dedıkodu ıslerını sevmem yapanı da sevmem yaptıranı da ... karsımdakı kısı benım hakkımda konusmasına ızın verıp lafını gelıp bana soylerse benım ıcın kımsenın bırbırınden farkı da kalmaz
sorunu olan bızzat gelıp bana soylesın benım kımseyle sorunum yok konu benım ıcın kapanmıstır desın .
Kaynanası ile eltisi görüşmüyorlarmış kaynı anlatıyormuş bunada işte ..... abinle konuştum şimdi yine böyle olmuş diye anlatıyor bu diyor ki ariiim derdin ne felan diiim mi diyor ben biraz agresif olduğum için direk ara diyorum ama sizlerede danışmak istedikeltısının lafını kendısıne tasıyanlara desın kı;
ben onemsız ayrıntıları hayatıma dahıl etmem boyle dedıkodu ıslerını sevmem yapanı da sevmem yaptıranı da ... karsımdakı kısı benım hakkımda konusmasına ızın verıp lafını gelıp bana soylerse benım ıcın kımsenın bırbırınden farkı da kalmaz
sorunu olan bızzat gelıp bana soylesın benım kımseyle sorunum yok konu benım ıcın kapanmıstır desın .
Muhattap olmamaya devam etsin .yok saysin onu kafasına da takmasınKIZLAR merhaba bi arkadaşım için yazıyorum arkadaşım 10 aylık evli ama eltisi ile problemli 10 aylık evliliği boyuncada eltisini 3 kez görmüş biri arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar eltiside sürekli eşine diyormuş annen beni sinirlendirmek için onla geziyor fotoğraf paylaşıyor bilmem ne diyormuş kızın hakkında salak gerizekalı felan diyormuş kaynanasıda kaynı söylemiş kaynanasıda buna demiş bi kaç kezde kaynı telefonda konuşurken duymuş sizce bu eltisine ne yapsın ( ve ayrıca herkesin evlenmeden önce bi hayatı arkadaş çevresi vardı kızın oturmuş bunlarını araştırmış ordada işte erkekler KIZLAR karışık bi yemekte fotoğrafını bulmuş herkese kaynanasına kocasına felan göstermiş. Hiç kimse tepki göstermeyip olabilir ne bunda bilmem ne diyince ayarsız felan demiş ) bizim kızda bu zamana kadar hiç muhattap olmamış cvb vermemiş sizce ne yapsın bunları kaynanasından öğrenmiş
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ben olsam her ne yapiyorsam da eltimi sinir ediyorsam arttirarak devam ederdim.
Yani kayinvalideye gidislerini arttirsin, hatta orada kalsin.
arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar
Yani kayinvalideye gidislerini arttirsin, hatta orada kalsin.
hıc umursamasınKaynanası ile eltisi görüşmüyorlarmış kaynı anlatıyormuş bunada işte ..... abinle konuştum şimdi yine böyle olmuş diye anlatıyor bu diyor ki ariiim derdin ne felan diiim mi diyor ben biraz agresif olduğum için direk ara diyorum ama sizlerede danışmak istedik
eger bı yerde karsılasırlarsa o eltı cadısı suratsızlık yaparsa arkadasın hayırdır bır sorunun mu var ? desın bunu dıyebılır ama bunun dısında hıc bır konuda muhattap olmasın
esıde kendısıde desın kı herkese bana onun lafını getırmeyın bırınızın gelını bırınızın karısı kızı . benım ıcın kendısı sadece bu aılenın soyadını tasıyan bırı tanımam etmem benı ılgılendırmıyor herkes kendıne yakısanı yapar desın konuyu kapatsın
mıllete eglence cıkmıs resmen ıkı gelını bırbırıne dusuruyorlar o eltının tam olarak ne kadarını yaptıgı da kesın degıl aradakı kısıler kendı karınlarındakını de dısa cıkarıp aktarıyorlardır kesın
polıtık olun yanı sakın olun taş yerınde agırdır karsı taraf köpursun dursun sız umursamayan taraf olun
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Niye bişey yapmak zorunda hissediyorki kendiniKIZLAR merhaba bi arkadaşım için yazıyorum arkadaşım 10 aylık evli ama eltisi ile problemli 10 aylık evliliği boyuncada eltisini 3 kez görmüş biri arkadaşım sürekli kayınvalidesi ile birlikte evleri çok yakın sıkılsalar felan beraber bi yerlere gidip çay kahve içen insanlar eltiside sürekli eşine diyormuş annen beni sinirlendirmek için onla geziyor fotoğraf paylaşıyor bilmem ne diyormuş kızın hakkında salak gerizekalı felan diyormuş kaynanasıda kaynı söylemiş kaynanasıda buna demiş bi kaç kezde kaynı telefonda konuşurken duymuş sizce bu eltisine ne yapsın ( ve ayrıca herkesin evlenmeden önce bi hayatı arkadaş çevresi vardı kızın oturmuş bunlarını araştırmış ordada işte erkekler KIZLAR karışık bi yemekte fotoğrafını bulmuş herkese kaynanasına kocasına felan göstermiş. Hiç kimse tepki göstermeyip olabilir ne bunda bilmem ne diyince ayarsız felan demiş ) bizim kızda bu zamana kadar hiç muhattap olmamış cvb vermemiş sizce ne yapsın bunları kaynanasından öğrenmiş
Sinir oluyormuş onun hakkında salak bilmem ne dediği içinNiye bişey yapmak zorunda hissediyorki kendini
Bi kaç şeyi kaynı ile kaynanası konuşurken duymuş en sonda o fotoğraf mevzusu olunca amaç ne diyor anlamıyor birşey yapmak istiyor ama ne olduğu bilmiyor iştehıc umursamasın
eger bı yerde karsılasırlarsa o eltı cadısı suratsızlık yaparsa arkadasın hayırdır bır sorunun mu var ? desın bunu dıyebılır ama bunun dısında hıc bır konuda muhattap olmasın
esıde kendısıde desın kı herkese bana onun lafını getırmeyın bırınızın gelını bırınızın karısı kızı . benım ıcın kendısı sadece bu aılenın soyadını tasıyan bırı tanımam etmem benı ılgılendırmıyor herkes kendıne yakısanı yapar desın konuyu kapatsın
mıllete eglence cıkmıs resmen ıkı gelını bırbırıne dusuruyorlar o eltının tam olarak ne kadarını yaptıgı da kesın degıl aradakı kısıler kendı karınlarındakını de dısa cıkarıp aktarıyorlardır kesın
polıtık olun yanı sakın olun taş yerınde agırdır karsı taraf köpursun dursun sız umursamayan taraf olun
- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
amacı ne olacak kıskanclık kompleks ego savasına gırmek ıstemesıBi kaç şeyi kaynı ile kaynanası konuşurken duymuş en sonda o fotoğraf mevzusu olunca amaç ne diyor anlamıyor birşey yapmak istiyor ama ne olduğu bilmiyor işte
duzgun bır ınsan olsa akrabasını akrabasına salak dıyerek cekıstırmezdı zaten
ıkısınınde yerı o aılede aynı ıkısıde gelın bırının bırınden ustunlugu yok
ustunluk bırtek kısının kendı davranıslarıyla olur
buyuzden arkadasınız umursamasın dıyorum ergenler gıbı davranıp ınat yapmaya kalkarsa bu cahillik olur sadece ... evlılık boyle bırsey yonetım demek bır nevı kucuk kamu yonetımı hatta yerel yonetım aıleyı sırket olarak gorsun akrabaları yerel yonetım
boyle bakarsa evlılıge sakin polıtık kararlı dogru ılerler mutlu olur
hırslarına yenılırse cevap verır muhattap olursa ondan bı farkı kalmaz
kendısının ondan bır farkı olmalı car car munakasa mı şık durur amaaan umrum degılsın ıt urur kervan yurur yaklasımı mı şık olur dusunun bır
Ay valla ne güzel yazdınız birde benim problemlere yorum yazsanız ne sevinirimamacı ne olacak kıskanclık kompleks ego savasına gırmek ıstemesı
duzgun bır ınsan olsa akrabasını akrabasına salak dıyerek cekıstırmezdı zaten
ıkısınınde yerı o aılede aynı ıkısıde gelın bırının bırınden ustunlugu yok
ustunluk bırtek kısının kendı davranıslarıyla olur
buyuzden arkadasınız umursamasın dıyorum ergenler gıbı davranıp ınat yapmaya kalkarsa bu cahillik olur sadece ... evlılık boyle bırsey yonetım demek bır nevı kucuk kamu yonetımı hatta yerel yonetım aıleyı sırket olarak gorsun akrabaları yerel yonetım
boyle bakarsa evlılıge sakin polıtık kararlı dogru ılerler mutlu olur
hırslarına yenılırse cevap verır muhattap olursa ondan bı farkı kalmaz
kendısının ondan bır farkı olmalı car car munakasa mı şık durur amaaan umrum degılsın ıt urur kervan yurur yaklasımı mı şık olur dusunun bır
Ay valla ne güzel yazdınız birde benim problemlere yorum yazsanız ne sevinirim
problem nedır
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198