Kizlar sizce ne yapmaya calisiyor yardimci olur musunuz kafam cok karisik

Aynen öyle yolun basinda ne oldugunu belli etti erken gordum gercek yuzunu zaten boyle biriyle bi iliskiye baslamak ne kadar dogru olurdu... Once pesinden kos sonra bi aciklama bile yapma mesaja cevap verme hicbisey olmamis gibi inan anlamak mumkun degil. Neyseki yolun basinda gordum farkettim de dondum.

Bariz bir şekilde seni oyalıyor bunu nasıl söylerim bilemem, bir kenarsa seçenek dursun diye düşünüyor olabilir belki senin dışında da konuştuğu birileri vardır genelde öyle oluyor bu durumlar ben uzak dur derim gerçekten ciddiyse zaten farklı mizaçla yanına gelecektir

ay bu ne tatlım ya vallahi böyle bi hikaye varsa ortada hiç bulaşma bence böylelerinden uzak durmak lazım her türlü sorun çıkar ileride

Başkasını seviyor çok çok büyük ihtimalle. Hatta şöyle söyleyeyim biten ilişkisini unutamıyor, bitirmesi gerek istenmeyen taraf, çabalıyor etrafa adım atıyor ama devamı gelmiyor. Yorgun çünkü. Bu gibi durumlarda bir süre sonra çıkarıp attığı yarabandı olursun o insana. Kesinlikle onun zamana ihtiyacı var, kafandn tamamen sil bir süre kimseye ondan hayır gelmez.

benim sevgilimde yengeç burcu biz de ilk zamanlar öyleydik maalesef senin adım atman lazm çünkü yengeçler bildiğin nazlı bebekler :)
sevgilime de hep ben adım attım. ama şuan 2. yılımıza giricez
Masallah canim:)) yani ben mi mesaj atayim? Ne biliyim korkuyorum ya ciddn ilgilenmiyosa rezil olurum diye
amaaan yengeç burcuysa hayatta emin olmadan adım atmaz senin ona adım atman lazım
benim nişanlım da yengeç burcu. emin olmadan hiç adım atmadı. emin olduktan sonra da hızlı hızlı her şey geldi peşpeşe. 2. senemiz inşaallah 6 ay sonra da düğünümüz var

Ben de böyle düşündüğüm için kestim görüşmeyi numaraını falanda sildim 2 hafta oldu konuşmuyoruz her yerden silmiştim zaten. Başında anlamam iyi oldu çok rahatlamış hissediyorum kendimi. Teşekkür ederim cevaplarınız için:)

Rica ederim, en doğrusunu yapmışsın kimse vazgeçilmez değildir o da değil öyle bi unutuyosun ki..

birak bunu sen.. ya yedekte tutuyor seni, ya hayatinda biri var, ya kendinden emin degil, ya mavi bonvuk dagitanlardan... ama kesinlikle sana hayran ve seni isteyen iyi niyetli biri degil. belli.

Aradan bayagi zaman gecmis simdi naptin sana ulasmaya calisti mi cok merak ettim neler olduu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…