- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
benim sevgilimde yengeç burcu biz de ilk zamanlar öyleydik maalesef senin adım atman lazm çünkü yengeçler bildiğin nazlı bebekler :)
sevgilime de hep ben adım attım.ama şuan 2. yılımıza giricez
bence sen mesaj at canım ben kendimden biliyorum ben ona gitmesem hayattagelmezdi aşkından ölsedeMasallah canim:)) yani ben mi mesaj atayim? Ne biliyim korkuyorum ya ciddn ilgilenmiyosa rezil olurum diye
bence sen mesaj at canım ben kendimden biliyorum ben ona gitmesem hayattagelmezdi aşkından ölsedeaşırı çekingenler.
Aynen oyle bi mesaj at naber filan diye bakalim ne olcak tepkisi :)Ya evet ama iste yasıda büyük ya benden hani daha özgüvenlidir diye düşünüyordum ama değil galiba, eastgele napıyosun falan mı desem hicbisey olmamıs gibi :)
Aynen oyle bi mesaj at naber filan diye bakalim ne olcak tepkisi :)
Zaten ilk defa karsilik veriyorum tesekkurler yinede mesajiniz icinBoyle uzaktan uzaga netten face den tlf msjbile gelen her hoslanma mesajini ciddiye alip ardindan gitmeyin yaw kizlar ,sonra uzulen siz oluyosunuz. Sakin bi daha sen msj atma o atarsada bi daha gorusmek istemedigini soyle kibarca
Tuhafmış biraz belki o da senden bir adım bekledi. Hani görüşme teklifi etmeni dışarda. Belki saçma gelecek ama sana şunu söyleyeyim ben de üniverste öğrencisiyim. eski erkek arkadaşımla o mezun olmadan tanışmıştık ve ikimiz de öğrenciyken çok güzeldi.kampüste elele filan:) sonra o mezun olup iş hayatına geçince benim için kötü oldu. ne bileyim büyümek zorunda kaldım birden.bence kendi döneminde de hoş çocuklar vardır. onlara bak deriminsan özeniyor valla insanlar okulda seviglileriyle dolaşırken.sonra iş çıkışlarını haftasonlarını beklemek sıkıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?