Kizlar sizce ne yapmaya calisiyor yardimci olur musunuz kafam cok karisik

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Meraba kizlar ben 20 yasindayim universite 2deyim suan. Herseyi detaylica anlatacagim lutfen bes dakikanizi ayirin bana. 1 ay once biri beni ekledi okuldan diye kabul ettim. Sonra ekledigim gibi mesaj atti iste cok tatlisin falan tarzi ama kabalasmadan, cok hosuma gitti hatta cok kibardi. Hakkimda herseyi ogrenmis oda 26 yasinda ogrenciymis okuldan beni bi kez gormus okulda,ismimi bulmus falan. Ben ilk zamanlar cok soguk konusuyodum mesela sabah yaziyosa aksam yaziyodum bide hemen guvenemem sonucta yasida buyuk ciddi mi soyluyo dalga mi geciyo oyuzden hemen kendimi birakmadim yani.neyse bi ara 1-2 gün girdi araya sonra ben yazdim falan ama ben yapiyorum diyemi nedir oda 1-2 gün sonra evao vermeye basladi.ama konusunca sahipleniyodu falan iste benimle ilgilenmiyosun mesgulsun tarzi bilerede okulda buluscaktik bunla ayni zammada calisiyo yani yanima gelcekti ama gelmedi aksamina mesaj atti cok ızgunum gelemedim isim cikti seni gormeyi oyle cok istiyordumki falan.. Neyse iste seyden devam edeyim oda 1-2 gün sonra yazmaya baslayinca ben en son mesajina cevap vermedim. Sonra4 gün sonra napiyosun tarzi mesaj attim, iste konustuk sonra numarami istedi cunku okuldayim sen okuldamisin falanndedi ben degildim iste boyle olmiycak falan dedi. Neyse numarami aldiktan sonraki gun yine okuldamisin diye mesaj atti bende degildim gorusemedik yine yani sonra anlastik gelmeden haber verecegim sana dedi ama sonraki gun yine ayni seyi yapti yani kendini agirdan mi satiyo nedir anlamadim gormek isteyen gorur sinir oldum.sonraki gun yine mesaj atti ben tepkimi koydum ben oyun mu oynuyoruz gorusceksek goruselim yoksa ben bu sekilde konusmak istemiyorum dedim. Ben boyle atar yapinca aradi hemen,okuldaymis oda istersen biraz oturalim falan dedi bende tamam dedim bulustuk iste bu aramizdaki iletisimsizlik konusu acilmadi hic havadan sudan herseyden konustuk iste arada iltifat etti 1 saat falan oturduk arada bikac sevgi sozcugude kullandi sonra ayrilirkende ararim tarzi biseyler dedi. 4 gun oldu ne mesaj var ne bisey. İste facebooka bi foto yukledim onu begenmis checkinimi falan begendi. Yani beni begenmese olumsuz gorse ne biliyim zaten bulustuktan sonra begenmezdi heralde. Ne yapmaya calisiyo sizce?

Hayir ilk kez gorustuk cok rahat degildim ben sence ben mi mesaj atmaliyim zaten yengec burcu cok nazli :/

benim sevgilimde yengeç burcu biz de ilk zamanlar öyleydik maalesef senin adım atman lazm çünkü yengeçler bildiğin nazlı bebekler :)
sevgilime de hep ben adım attım. ama şuan 2. yılımıza giricez

benim sevgilimde yengeç burcu biz de ilk zamanlar öyleydik maalesef senin adım atman lazm çünkü yengeçler bildiğin nazlı bebekler :)
sevgilime de hep ben adım attım. ama şuan 2. yılımıza giricez

Masallah canim:)) yani ben mi mesaj atayim? Ne biliyim korkuyorum ya ciddn ilgilenmiyosa rezil olurum diye

bence sen mesaj at canım ben kendimden biliyorum ben ona gitmesem hayattagelmezdi aşkından ölsede aşırı çekingenler.

Ya evet ama iste yasıda büyük ya benden hani daha özgüvenlidir diye düşünüyordum ama değil galiba, eastgele napıyosun falan mı desem hicbisey olmamıs gibi :)

Ben yengeçim erkeği nasıldır bilmem ama genel olarak içimize kapanma huyumuz vardır yani onu beklersen çok bekleyebilirsin Zaten kavga etmemişsiniz arayabilirsin

Aynen oyle bi mesaj at naber filan diye bakalim ne olcak tepkisi :)

Kizlar attim mesaj napiyosun falan diye once iste gayet samimi konustu eskisi gibi neyse iste mezun oluyo bu yil oldu yani suan iste bende dedim artik gelmiyceksin ozaman falan o da yok ya gelirim ben yine karsilasiriz dedi. Hani bulusuruz yada seni görmeye gelirim demek yok.Yani o kadar sinirlendimki sanki ben yalvariyorum pesinden kosuyorum bastan beri. Bende sen bilirsin gormek isteyen gelir dedim illa okulda goruscez dimi falan dedi bende yoo sen oyle diyosun dedim cevap yok. Yani o kadar dengesizki bu tavirlarindan tiksindim resmen ya. Sizce hicbisey demeden siliyim mi

Ya baya dengesizmis bu da ben olsam acik acik soylerim. Bu hareketlerinin amaci var mi derim hala boyle davraniosa silerdim

İste en son cevap vermedi bunun uzerine diyrmem zaten en son atar yaptığımda aramıştı ciddiye alıp. Çok sinir oldum ya resmen ben onun peşinden koşuyo gibi oldum

Ne yaptığı belli değil çocuğun görüşmek isteyen görüşür illa okulda mı görüşmeniz gerekiyor sanki. Sil gitsin bence.

Boyle uzaktan uzaga netten face den tlf msjbile gelen her hoslanma mesajini ciddiye alip ardindan gitmeyin yaw kizlar , sonra uzulen siz oluyosunuz. Sakin bi daha sen msj atma o atarsada bi daha gorusmek istemedigini soyle kibarca

Boyle uzaktan uzaga netten face den tlf msjbile gelen her hoslanma mesajini ciddiye alip ardindan gitmeyin yaw kizlar , sonra uzulen siz oluyosunuz. Sakin bi daha sen msj atma o atarsada bi daha gorusmek istemedigini soyle kibarca
Zaten ilk defa karsilik veriyorum tesekkurler yinede mesajiniz icin

Tuhafmış biraz belki o da senden bir adım bekledi. Hani görüşme teklifi etmeni dışarda. Belki saçma gelecek ama sana şunu söyleyeyim ben de üniverste öğrencisiyim. eski erkek arkadaşımla o mezun olmadan tanışmıştık ve ikimiz de öğrenciyken çok güzeldi.kampüste elele filan:) sonra o mezun olup iş hayatına geçince benim için kötü oldu. ne bileyim büyümek zorunda kaldım birden.bence kendi döneminde de hoş çocuklar vardır. onlara bak deriminsan özeniyor valla insanlar okulda seviglileriyle dolaşırken.sonra iş çıkışlarını haftasonlarını beklemek sıkıcı oluyor.

Merhaa kizlar tekrar benim mesajimi takmadigi gunun ertesi mesaj atti bisey olmamis gibi bende dedim bu davranislarini niye boyle yapiyosun gibisinden neymis ben gec yaziyormusum cok sonra o da unutuyomus biseyler dedi cevap vermedim. İki gun sonra ben arkadasimla disardaydim checkinimi görmüs sanirim bana bence bize haftasonu sans vermeliyiz dedi bende olabilir falan dedim oralarda oldugu icin bulustuk. Ne tesaduf ise bulustugumuz cafede arkadasi ile karsilasti erkek ve onun masasina oturduk! Onun yanina oturdu benimle spgruduzgun ilgilenmedi bile karsimda telefonuyla oynadi dalga gecer gibi ! Bahaneyle kalkip gittim o kadar sinirlendim ki. Beni cagiriyorsun ve benimle konusmuyorsun arkadasi daha cok konustu. Ertesi gun bu yaptigin cok ayip kaba bi davranisti tarzi uzun bi mesaj attim gördü mesaji 1 saat sora cevap vermeyince herseyini sildim bitirdim kafamda numarasini bile sildim. Bitti ani konusmuyoruz. Ama nedn yani bu yaptigi anlamiyorum. Dalga mi geciyodu kafadi mi karisikti hicbisey soylemedi.

çok şaşırdım yaaa.Madem konuşmayacak seni neden buluşmaya çağırıyor? Bence sen kafandan da sil bu kişiyi. Yolun başında böyle saçmalaması iyi olmuş bir bakıma. İki ay sonra ona bağlandığında yapsa senin için daha zor olurdu. Bir de tekrar mesaj atmaya kalkarsa tavrını iyice belli etmelisin ki kapı açık sanmasınİnan çok düzgün erkekler de var. Boşuna bir saatini bile harcama kimse için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…