- 5 Mart 2025
- 48
- 17
- 3
- 21
- Konu Sahibi gizemertrk
Beni 5 yıldır seven birisi var çocukluk dönemlerinde adına sevgililik bile denmeyecek bir ilişkimiz oldu küçüktük o yaşa rağmen birbirimize hiç saygısızlık yapmadık ayrıldık 5 yıl sonra yazdı benim o zamanlar daha uzun ilişkim biteli 1 ay olmuştu çok kötüydüm bana destek oldu beni sevmesine rağmen artık 4 ay oldu üstünden geçeli çocuğun ciddi manada kötü hiç bir özelliği yok sesim titrese anlıyor beni benden çok tanıyor benden sonra hayatına kimseyi almadı hatta arkadaşları gay misin niye sevgili yapmıyorsun falan diyorlarmış ben çocuğa hep dedim işte umut vermek istemiyorum kalbini kırmak istemiyorum diye o da biliyorum canını sıkma falan diyordu her gün konuşuyoruz telefonda saatlerde kafa yapımız espri anlayışımız zevklerimiz hep aynı dün konuşurken böyle içimde bi kelebekler oldu hafif sinyal çaktım işte bi şeyler var sanırım gibisinden çocuk kalpten gidecekti sesi titriyordu heyecandan işte çok içimde kalmıştı yıllardır her şey falan dedi bugünde dedim ki bayramdan sonra bi yüz yüze gelelim daha iyi anlarım duygularımı sizce hata mı yapıyorum ne yapsam bilemedim