• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar sizce hangisi...

daha on ayın varmış bu gelinlikler çok demode canım ya kaç sene öncesinin modelleri :/ böyle bi şey yazmazdım eğer sen bu modellere aşık oldum kesin bunlardan birini istiyorum deseydin ama araştırıyorum fikir istiyorum demene güvenerek yazıyorum. bunlardan daha güzel yüzlerce model var gelinlik topiğindeki başlıklara bak istersen.

bende 1 gelinliği beğendim ama 2 modelin etek ucu daha hos 2 modelin ustunu 1 e dusunmeye calıstım ama hıc olmaz gıbıme geldı.. bide bı sıte var burda yenıyım ısmını vermemde sorun varmı bılmıyorum ozeldnde mesaj atablırm ordan fıkır alablırsın cok hos modeller var

İkiside tarzım değil ama seçmek gerekirse kesinlikle 1 canım :) Daha modern duruyor bence.

daha on ayın varmış bu gelinlikler çok demode canım ya kaç sene öncesinin modelleri :/ böyle bi şey yazmazdım eğer sen bu modellere aşık oldum kesin bunlardan birini istiyorum deseydin ama araştırıyorum fikir istiyorum demene güvenerek yazıyorum. Bunlardan daha güzel yüzlerce model var gelinlik topiğindeki başlıklara bak istersen.

tsk ederım canım benım...yorumun guzel...eleye eleye gıdıorum dedıgım gıbı

bende 1 gelinliği beğendim ama 2 modelin etek ucu daha hos 2 modelin ustunu 1 e dusunmeye calıstım ama hıc olmaz gıbıme geldı.. Bide bı sıte var burda yenıyım ısmını vermemde sorun varmı bılmıyorum ozeldnde mesaj atablırm ordan fıkır alablırsın cok hos modeller var

msj gonderemıoruım ...sıtenın ısmını burdan yazabılırsın..

Slm kızlar ıkı model cok begendım ben boyle cok paylastım ama baka baka elıyorum...sonra sızlerın dusuncelerını almak ıstıorum bu ıkı modelden sızce hangısı daha guzel...Eki Görüntüle 484904 Eki Görüntüle 484905

Kızlar peki şöyle yapsam ben bırıncının ustunu begenmedım acıkcası ıkıncının ustunu bıre dusunun nasıl olur..

bence birincisi harika.az daha kabarık olursa süper olur.

1. fakat onunda göğüs ve bel kısmındaki işleri fazla detaylı..o işler,daha seyrek olursa şık olur

bence 1 numaranın eteği 2 num. üstü şeklinde kombine olsa gü<el olurdu seçenekleri genişletsen çok daha güzel olabilirr..

Back