Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha on ayın varmış bu gelinlikler çok demode canım ya kaç sene öncesinin modelleri :/ böyle bi şey yazmazdım eğer sen bu modellere aşık oldum kesin bunlardan birini istiyorum deseydin ama araştırıyorum fikir istiyorum demene güvenerek yazıyorum. Bunlardan daha güzel yüzlerce model var gelinlik topiğindeki başlıklara bak istersen.
bende 1 gelinliği beğendim ama 2 modelin etek ucu daha hos 2 modelin ustunu 1 e dusunmeye calıstım ama hıc olmaz gıbıme geldı.. Bide bı sıte var burda yenıyım ısmını vermemde sorun varmı bılmıyorum ozeldnde mesaj atablırm ordan fıkır alablırsın cok hos modeller var
Slm kızlar ıkı model cok begendım ben boyle cok paylastım ama baka baka elıyorum...sonra sızlerın dusuncelerını almak ıstıorum bu ıkı modelden sızce hangısı daha guzel...Eki Görüntüle 484904 Eki Görüntüle 484905
Kızlar peki şöyle yapsam ben bırıncının ustunu begenmedım acıkcası ıkıncının ustunu bıre dusunun nasıl olur..
msj gonderemıoruım ...sıtenın ısmını burdan yazabılırsın..