Gelinlik Modelleri Kızlar sizce hangisi...

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Slm kızlar ıkı model cok begendım ben boyle cok paylastım ama baka baka elıyorum...sonra sızlerın dusuncelerını almak ıstıorum bu ıkı modelden sızce hangısı daha guzel...Eki Görüntüle 484904

Kızlar peki şöyle yapsam ben bırıncının ustunu begenmedım acıkcası ıkıncının ustunu bıre dusunun nasıl olur..

Son düzenleme:
ben olsaydım 1.sini alırdım sanırm üst kısmı çok hoş eteği sade ama olsun :)

ikisi de pek tarızm değil hoş gelmedi ama sen yine de ikisini beğendiysen bunlardan bence 1. olmalı

bn ikisinide çok beğenmedim yandan toplanan gelinlikleri hiç sevemedim
ama dediğin gbi birinin üstünü alırsın ne bilim diğerinin altında değişiklikler yaparsın öle olabilr belki ama vaktin varsa braz daha araştr kuzum bzde yardmcı oluruz elimizden geldiğince

cok sevınırım vallah tsk ederım...vaktım var hemde 10 ay kadar bır vaktım var :):)
ama en guzelını ıostıorum her kız gıbı

cok sevınırım vallah tsk ederım...vaktım var hemde 10 ay kadar bır vaktım var :):)
ama en guzelını ıostıorum her kız gıbı

cnm benm bu senin en doğal hakkın en gzel gelin olmak ister her kız ... 10 ay çok gbi grünsede su gbi geçer smdiden başla kafa patlatmaya:)) ben gelinlik planımı 5 sene önceden yapmıştım altı kuş tüyü olcak gelinliğimn dedim ve öyle oldu:) kuş tüyü gelinlik dktrdim ve dünyanın en gzel gelini olduğumu düşünerek gydim :))snde gelinliğinin içinde öyle hssetmelisin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…