- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
- Konu Sahibi busegram93
-
Gittik hormon testi yaptırdım canım karnımdan ultrasonla baktı yumurtaların gayet sağlıklı kaliteli dedi rahim de kalınlaşmıştı ama hormon testi sonuçlarımı gösteremedim. Başka bir doktora gittik o da alttan baktı ultrasonla yumurtalarımı saydı sanırım her iki overde de 6-7 ant follik yazıyordu. Devamını getiremedik yani düzenli doktor takibim olmadıPeki doktora gittiniz mi canm
Aldım bissürü kaset test her güne bi adet
Eşin gitti mi belki onda sperm kalitesi düşüklüğü vardır canimGittik hormon testi yaptırdım canım karnımdan ultrasonla baktı yumurtaların gayet sağlıklı kaliteli dedi rahim de kalınlaşmıştı ama hormon testi sonuçlarımı gösteremedim. Başka bir doktora gittik o da alttan baktı ultrasonla yumurtalarımı saydı sanırım her iki overde de 6-7 ant follik yazıyordu. Devamını getiremedik yani düzenli doktor takibim olmadı
Gitmedi canım pek istekli değil zorladım olmadı kendi isteğinin gelmesini bekliyorumEşin gitti mi belki onda sperm kalitesi düşüklüğü vardır canim
Şöyle düşündüm her gün bi adet ile takibini yaparım koyulaşmaBence var gibi adet gününe kadar bekle o günü yine yap
günde iki tane de olabiliyor, yeterki evde olsunBen bu anı bi yerden hatırlıyorum
Evet mantıklı iyi yapmışın olabilirŞöyle düşündüm her gün bi adet ile takibini yaparım koyulaşma
günde iki tane de olabiliyor, yeterki evde olsundedim her güne bi tane alırım koyulaşma takibini yaparım dedim mantıklı mı
Ayni şeyi bende çektim gıcık ediyorlar insanı sonra biz kendi kendimizi yiyoruzGitmedi canım pek istekli değil zorladım olmadı kendi isteğinin gelmesini bekliyorum
Canım İnşaAllah vardır. Allah hayırlı evlatlar versin İnşaAllah. Ben de 50’li aldım canım sıkıldıkça yapıyorumAldım bissürü kaset test her güne bi adet
İşte ben de serbest bıraktım artık hele bir de ramazan asla bir şey denmiyorAyni şeyi bende çektim gıcık ediyorlar insanı sonra biz kendi kendimizi yiyoruz
İşin enteresan yani benim eşimde bisi çıkmadı o kadar zorladım kendiliğinden olduİşte ben de serbest bıraktım artık hele bir de ramazan asla bir şey denmiyor
Bir gün o kırmızı çizgi cikicak hanımlar merak etmeyin dua ediyorum hepinizeCanım İnşaAllah vardır. Allah hayırlı evlatlar versin İnşaAllah. Ben de 50’li aldım canım sıkıldıkça yapıyorum
Allah razı olsun canım İnşaAllah yaBir gün o kırmızı çizgi cikicak hanımlar merak etmeyin dua ediyorum hepinize
Çakşır içirdim ben bu ayİşin enteresan yani benim eşimde bisi çıkmadı o kadar zorladım kendiliğinden oldu
Hayirli haberlerini bekliyorum o zamanÇakşır içirdim ben bu ayben de içtim bir de clife kullandım o yüzden de çok merak ediyorum
AminCanım İnşaAllah vardır. Allah hayırlı evlatlar versin İnşaAllah. Ben de 50’li aldım canım sıkıldıkça yapıyorum
İnanın sadeceAllah razı olsun canım İnşaAllah ya
Valla ben bu gün yaptımAmincanım Sen nezaman yapmayı planlıyorsun testi şimdi cidden
İnşaAllah canımHayirli haberlerini bekliyorum o zaman
Kan testi verdim bugün malsef hamile değilim negatifEvet mantıklı iyi yapmışın olabilir
Hadi ya üzüldüm insallah bi dahaki ay canımKan testi verdim bugün malsef hamile değilim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?