- 21 Ekim 2020
- 111
- 84
- 28
- 31
- Konu Sahibi busegram93
-
7 gün çok erken. Minimum 5 gün kala yapın testi. Inşallah vardırMerhabalar adetime 7 gün kala test yaptım ve sanki silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı midem yanıyor asiri sıcak basıyor bu belirtiler var ve testim böyle sizce gebelik varmi
Evet silik çizgi var canm iki gün sonra tekrarla koyulasma varsa kan verMerhabalar adetime 7 gün kala test yaptım ve sanki silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı midem yanıyor asiri sıcak basıyor bu belirtiler var ve testim böyle sizce gebelik varmi
İnşallah canm bugün 6 gun var tekrarliyacagm testiEvet silik çizgi var canm iki gün sonra tekrarla koyulasma varsa kan ver
Bugün tekrar deniyecegim7 gün çok erken. Minimum 5 gün kala yapın testi. Inşallah vardır
Canım insan bu durumlarda heyecan yapabiliyor. Silik çizgi var ama 7 gün varmış daha çok erken. Biraz zaman geçsin hatta adetinde gecikme yaşansın öyle yap bence. Allah hayırlısıyla sana bir bebek nasip eder inşallah.Merhabalar adetime 7 gün kala test yaptım ve sanki silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı midem yanıyor asiri sıcak basıyor bu belirtiler var ve testim böyle sizce gebelik varmi
Amin inşallah canım çok istiyorumCanım insan bu durumlarda heyecan yapabiliyor. Silik çizgi var ama 7 gün varmış daha çok erken. Biraz zaman geçsin hatta adetinde gecikme yaşansın öyle yap bence. Allah hayırlısıyla sana bir bebek nasip eder inşallah.
Canım son durum ne gebelik varmıMerhabalar adetime 7 gün kala test yaptım ve sanki silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı midem yanıyor asiri sıcak basıyor bu belirtiler var ve testim böyle sizce gebelik varmi
Canım son durum ne gebelik varmı
Evet canim hamileyim perşembe keseyi görmeye gidicem ınsallahbenimde çizgim çok silik adetime 5 6 gün var sana atayım bi bakar mısın canım
Evet canim hamileyim perşembe keseyi görmeye gidicem ınsallah
Amin canım darısı başına inşallahHayırlısı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Beş gün önce canımAmin canım darısı başına inşallah
O zaman vardır canim benimde öyle çıkmıştı adetten 2 gun sonra baya kirmizi bi çizgi cikti işteBeş gün önce canım
Bide şunu sorucam bu silik çizgi ne zaman çıktı peki hemen testi yaptığın gibi miBeş gün önce canım
Hayır hemen değil bi saat içinde hemen değilBide şunu sorucam bu silik çizgi ne zaman çıktı peki hemen testi yaptığın gibi mi
Beş gün kaldı canımNe kadar kaldı adet olma gününe
Vardır diye hissediyorum çünkü bu kaset testler erken gebelik testinden daha iyiBeş gün kaldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?