damla6766 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 1.014 305 8 Ekim 2024 Konu Sahibi birgebelikseruveni #41 birgebelikseruveni .!.: Erken gebelik testiydi zaten negatifti hangi ilişki tuttu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ya o zaman mecburen adet günü beklemek lazım
birgebelikseruveni .!.: Erken gebelik testiydi zaten negatifti hangi ilişki tuttu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ya o zaman mecburen adet günü beklemek lazım
lapislazuli “Güzel günler göreceğiz, güneşli günler 🌞” Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 587 170 8 Ekim 2024 Konu Sahibi birgebelikseruveni #42 Adetin gecikmesini bekle kesinlikle umudunu da yitirme
birgebelikseruveni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 126 26 25 10 Ekim 2024 Konu Sahibi birgebelikseruveni #43 damla6766 .!.: İnşallah vardır ya o zaman mecburen adet günü beklemek lazım Genişletmek için tıkla... Bugün olmadım geçti bir gün hemde duphaston kullanmama rağmen
damla6766 .!.: İnşallah vardır ya o zaman mecburen adet günü beklemek lazım Genişletmek için tıkla... Bugün olmadım geçti bir gün hemde duphaston kullanmama rağmen
birgebelikseruveni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 126 26 25 10 Ekim 2024 Konu Sahibi birgebelikseruveni #44 lapislazuli .!.: Adetin gecikmesini bekle kesinlikle umudunu da yitirme Genişletmek için tıkla... Duphaston kullanıyorum ona rağmen 1 gün geçti
lapislazuli .!.: Adetin gecikmesini bekle kesinlikle umudunu da yitirme Genişletmek için tıkla... Duphaston kullanıyorum ona rağmen 1 gün geçti
mymary Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 50 -95 24 21 Ekim 2024 Konu Sahibi birgebelikseruveni #45 birgebelikseruveni .!.: Duphaston kullanıyorum ona rağmen 1 gün geçti Genişletmek için tıkla... Hamile misiniz acaba? Merak ettim
birgebelikseruveni .!.: Duphaston kullanıyorum ona rağmen 1 gün geçti Genişletmek için tıkla... Hamile misiniz acaba? Merak ettim
birgebelikseruveni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 126 26 25 22 Ekim 2024 Konu Sahibi birgebelikseruveni #46 NurArslan43 .!.: Hamile misiniz acaba? Merak ettim Genişletmek için tıkla... Valla canım bunu yazdıktan 2 gün sonra meme uçlarım koyulaştı ve büyüdü kahverengileşti sonra adet oldum üstüne görme değildi heralde
NurArslan43 .!.: Hamile misiniz acaba? Merak ettim Genişletmek için tıkla... Valla canım bunu yazdıktan 2 gün sonra meme uçlarım koyulaştı ve büyüdü kahverengileşti sonra adet oldum üstüne görme değildi heralde