- 22 Ağustos 2024
- 126
- 26
- 25
-
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
Hergün ovulasyon testi yaptım hiç pik olmadı özellikle göğüs ağrım beni şüpheye düşürdü hiç böyle ağrımaz acımazdıtekrar yumurtluyor olabilir misin
Çok teşekkür ederim canım ama bir çok doktorda asla dedi o yüzden elim gitmediama pcos var diye pik göremiyor olabilirsin genelde pik göremeyenler de belirtilerini değerlendiriyor kendini üzme canım pcostan dolayı geç gebe olan gördüm ama pcostan dolayı gebe kalamayan görmedim. bir de soğan kürü pcos hastalarına şifa oluyormuş düzenli 15 gün adet başından itibaren yapıp sonra ara veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam. burada tecrübe edenlerin başlıklarına bak istersen. ben pcos değilim ama yumurtalığımda kist çıktı bir profesörden duydum da kısa bir süre yaptım kürü midem çok almadı ama bir dahaki muayenemde geçmişti kistim.
Ayyy inşallah çok istiyorumSeninle aynı durumdayız benimde reglime 10 gün var aynı şeyleri hissediyorum acaba psikolojik mi diyorum umarım ikimizde hamileyizdir
Ovulayon kullandınız mı test verdiniz miSeninle aynı durumdayız benimde reglime 10 gün var aynı şeyleri hissediyorum acaba psikolojik mi diyorum umarım ikimizde hamileyizdir
Birbirimize haber verelim öğreninceAyyy inşallah çok istiyorum❤
Hemen koşarakBirbirimize haber verelim öğrenince
Selammm bir gelişme var mı acaba merak ettimKızlar emin olamadığım bir konu var pcosluyum ilaç kullabıyorum son adet tarihim 9 eylül 14 eylül de bitti daha sonra 15 eylülden 29 eylüle kadar gün aşırı ilişkiye girdik hayatımda hiç olmayan göğüs hassasiyeti başladı 2/3 gündür dokunamıyorum resmen uçları alt kısmı ağrıyor dolgun acıyor sonra kasıklarımda ve belimde hafif ağrı var midemde yemekten sonra bulantı ve yanma var dün test verdim fakat 0.100 çıktı sizce erkenmi verdim yoksa kesin yokmudur adetime 9 gün var gününde olursam eğer yardımcı olursanız sevinirim
Selam canım adet olmadım 9 una kadar beklemem gerekiyor galiba ama kasıklarımın olduğu yer sertlik var 2 gündür bir yere uzanırken eğilirken gerinirken acıyor göğüslerim hala fena erken gebelik var evde yapsam mı çıkar mıSelammm bir gelişme var mı acaba merak ettim
bence yap hamile oldugunu dusunuyorumSelam canım adet olmadım 9 una kadar beklemem gerekiyor galiba ama kasıklarımın olduğu yer sertlik var 2 gündür bir yere uzanırken eğilirken gerinirken acıyor göğüslerim hala fena erken gebelik var evde yapsam mı çıkar mı
Ayy bence yappppSelam canım adet olmadım 9 una kadar beklemem gerekiyor galiba ama kasıklarımın olduğu yer sertlik var 2 gündür bir yere uzanırken eğilirken gerinirken acıyor göğüslerim hala fena erken gebelik var evde yapsam mı çıkar mı
Açıkçası yapmaya korkuyorum ama 9 unuda zor bekliyorum kan testi negatif çıkınca 1 hafta önce ne bileyim dua edin bebeğim benimle olsun ❤bence yap hamile oldugunu dusunuyorum
Yapıcam galiba birazdan sabırsızlandım iyiceAyy bence yapppp
Tabiki dua edin ❤Haber verinn
Ay hadi inşallahTabiki dua edin ❤
Sizde bir haber var mıSeninle aynı durumdayız benimde reglime 10 gün var aynı şeyleri hissediyorum acaba psikolojik mi diyorum umarım ikimizde hamileyizdir