- 11 Mayıs 2024
- 492
- 215
- 19
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
durumunuz nedirYapıcam galiba birazdan sabırsızlandım iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durumunuz nedirYapıcam galiba birazdan sabırsızlandım iyice
Bendeki belirtiler yok oldu yaSizde bir haber var mı
Ama sizi çok merak ettim insallah güzel haberler gelirrrrrrSizde bir haber var mı
Benim 6 gün varken kan testi negatiftiiii 3 gün kala verdimm 32 ile pozitif sonuç aldım sizden de güzel haberleri bekliyoruzAçıkçası yapmaya korkuyorum ama 9 unuda zor bekliyorum kan testi negatif çıkınca 1 hafta önce ne bileyim dua edin bebeğim benimle olsun ❤
Negatif çıktı adetimi bekliyorumdurumunuz nedir
Hayırlısı diyelimBendeki belirtiler yok oldu ya
Negatif çıktı adetimi bekliyorum gelmezse bir daha yapıcam erken mi yaptım bilmiyorumAma sizi çok merak ettim insallah güzel haberler gelirrrrrr
4 gün var dün yaptım idrar testi evde ama negatif çıktı adetimi bekliyorum bir daha yapıcamBenim 6 gün varken kan testi negatiftiiii 3 gün kala verdimm 32 ile pozitif sonuç aldım sizden de güzel haberleri bekliyoruz
Ayın 14 den ekimin 1 ine kadar gün aşırı yaptıkErken yapmışsınız. Son ilişkinizin üzerinden ne kadar geçti.
Ay çok sık olmuş sizde tutar gibi yaAyın 14 den ekimin 1 ine kadar gün aşırı yaptık
Aynısını bende konu olarak acmıstım hayatımda ilk defa agrı yasadım damarlarım belırgınlestı adetım de 5gun gecıktı ama bende sen gıbı 10gün kala verdım0.100cıktı sonra acaba mı dedım 3 gun sonra 1.20cıktı 5gun gecıkmeyle adet oldum dedım herehlde hormonlar degısıyor ama umarım senin vardır ya ilişkı uzerınden 10gun gecmıs sanırım ztn kan da cıkardı dıye dusunuyorum ama belkı en son kı ilişkın tutacak hıc belli olmaz stres yapma zor ama beklemen lazım inşallah güzel haberler alırsınHergün ovulasyon testi yaptım hiç pik olmadı özellikle göğüs ağrım beni şüpheye düşürdü hiç böyle ağrımaz acımazdı
Sanırım 4 gün kala kanda çıkıyor ya ama en iyisi regliyi bkelemek4 gün var dün yaptım idrar testi evde ama negatif çıktı adetimi bekliyorum bir daha yapıcam
İnşallah öyledirAy çok sık olmuş sizde tutar gibi ya
Evet canım negatif keşke olsa ❤Ben hayali görüyorum dimi sizede bi aormak istedim
Amin inşallah canım ❤Aynısını bende konu olarak acmıstım hayatımda ilk defa agrı yasadım damarlarım belırgınlestı adetım de 5gun gecıktı ama bende sen gıbı 10gün kala verdım0.100cıktı sonra acaba mı dedım 3 gun sonra 1.20cıktı 5gun gecıkmeyle adet oldum dedım herehlde hormonlar degısıyor ama umarım senin vardır ya ilişkı uzerınden 10gun gecmıs sanırım ztn kan da cıkardı dıye dusunuyorum ama belkı en son kı ilişkın tutacak hıc belli olmaz stres yapma zor ama beklemen lazım inşallah güzel haberler alırsın
Gebelik testiydi 4 gün kala yaptığım kimisi erken diyor ilk ilişkilerimde değilde sonrakilerde olduysa ondan kafam karışık beklicez bakalım umudumu yitirdim artık zatenSanırım 4 gün kala kanda çıkıyor ya ama en iyisi regliyi bkelemek
Morelını bozma daha güne var bazıları adet gecikince pozitifi görüyor umudunu yitirme ilişki üzerinden 14 gün geçtiyse erken gebelik testinde baktın mıGebelik testiydi 4 gün kala yaptığım kimisi erken diyor ilk ilişkilerimde değilde sonrakilerde olduysa ondan kafam karışık beklicez bakalım umudumu yitirdim artık zaten
Erken gebelik testiydi zaten negatifti hangi ilişki tuttu bilmiyorumMorelını bozma daha güne var bazıları adet gecikince pozitifi görüyor umudunu yitirme ilişki üzerinden 14 gün geçtiyse erken gebelik testinde baktın mı