- Konu Sahibi aslannnn0727
-
Çok sağol çok tesekkur ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın etrafta duyuyorum beklenen adet tarihinde 300 çıkan var benim 8. Günümde artis güzel ama keseyi bu gidişle nasıl görürümAynen canım 2 güne bir katlanması gerekiyor. Seninki de arttığına göre, doktor da iyi dediğine göre hiç canını sıkma. Kalp 7. Haftaya kadar duyulmayabilirmiş canım. Belki de geç döllenme olmuştur geç görürsün keseyi, ki öyle görünüyor sanki. Sabret.
Hayırlı olsun bu arada.
Canım senin döllenme geç olmuş. Yani 5+2'den küçüktür öyleyse. Artma varsa sıkıntı yok, keseyi yakında görürsün inşaAllah :)Çok sağol çok tesekkur ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın etrafta duyuyorum beklenen adet tarihinde 300 çıkan var benim 8. Günümde artis güzel ama keseyi bu gidişle nasıl görürüm
Bakalım inşallahCanım senin döllenme geç olmuş. Yani 5+2'den küçüktür öyleyse. Artma varsa sıkıntı yok, keseyi yakında görürsün inşaAllah :)
ben evde ki teste guvenmiyorum esim de yapti ondan test kopurdu yarin gebelik testi alcam yaplim6 gün geçtiyse evde gebelik testi yap canım. Pozitif çıkarsa kan verirsin. Bende 3 gün geciktim, bugün test yapacağım.
Bende onlara güvenmiyorum canım. Erkeklerinki de köpürüyormuş dediğin gibi. Gebelik testini yap sen.ben evde ki teste guvenmiyorum esim de yapti ondan test kopurdu yarin gebelik testi alcam yaplim
esim de yapti kayinvalidem de yapti hepside kopurduBende onlara güvenmiyorum canım. Erkeklerinki de köpürüyormuş dediğin gibi. Gebelik testini yap sen.
esim de yapti kayinvalidem de yapti hepside kopurdu
Bugün gidicem kan testi yaptırmaya bakalım ne çıkacakEceet varr
Bugün gidicem kan testi yaptırmaya bakalım ne çıkacak
Amin canım herkese nasip olur inşallahHadi hayırlısı bakalım
Canım 23.91 hamileyimmmHadi hayırlısı bakalım
Canım 23.91 hamileyimmm
Teşekkür ederim canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHadi gözünüz aydın canım çok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?