Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende yeni üye oldum ama adet'im 6 gun gecti yarinda olmiycam sadace sol yumurtalik agriyoo bana akil verin ne yapmam gerek

Evde test yapsan çıkar canım benim.bi günüm geçince bile çıkmıştı değerim çok düşük olduğu halde çıkıyor yani en azından bir yap derim ona göre Yemen'e icmene dikkat edersin

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
Yükselmiş zaten canim daha da yukselir merak etme

Canm birde birşey sorcm sana benim reglime yakın korunmayı braktk ve adetim gecti şüphelendm sonra adet oldum simdide 4 gün sonra pembe az kan gelmş çarsafa sence nedendr yerleşmemidir;/
Regle yakın günlerde olan ilişkiden gebe kalma şansı çok çok düşük canım. Sonuçta yumurtan çoktan ölmüş oluyor ve beden kendini regl olmaya hazırlıyor. Ama regle yakın yumurtladıysan, ki sık karşılaşılan birşey değil, gebe kalma ihtimalin olur tabii ama nadirdir.

Âdet olduysan zaten gebelik kesin yoktur canım. Yerleşme kanaması âdetten 1 hafta önce ya da âdete bir kaç gün kala olur, hatta âdet olacağın gün bile olabilir. Böyle olunca kadınlar âdet oluyorum sanıyor ama aslında yerleşme kanamasıdır. Bildiğin kanama gibi olmaz, çamaşırında lekelenme gibi olur ve kıpkırmızı âdet kanı gibi olmaz. Ya pembe olur ya da kahverengimsi olabilir, akmaz çarşafa.

Bende âdete yakın korunmadan ilişkiye girdiğimde gecikiyorum.

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
Şu an biraz erken canım. Katlanacaktır inşaAllah doktorun da dediği gibi.

bende yeni üye oldum ama adet'im 6 gun gecti yarinda olmiycam sadace sol yumurtalik agriyoo bana akil verin ne yapmam gerek
6 gün geçtiyse evde gebelik testi yap canım. Pozitif çıkarsa kan verirsin. Bende 3 gün geciktim, bugün test yapacağım.

Doktor birşey dedi mi canım sonucun hakkında? Hiç gebe kalmadığım için 8 günlük gecikmede 197 sonucu iyi mi değil mi bilemiyorum.
Canım her iki günde bir 2 kati atması gerek ve benimde öyle doktor güzel artıs diyor ama ancak son adet tarihime göre 5+2 haftalık hamileyim diğer anneler bu haftada keseyi de kalp atışını da duyabiliyor benim keseyi görmem için bin ve üstü olması gerek ben anlamadım çok endişeliyim

Aynen canım 2 güne bir katlanması gerekiyor. Seninki de arttığına göre, doktor da iyi dediğine göre hiç canını sıkma. Kalp 7. Haftaya kadar duyulmayabilirmiş canım. Belki de geç döllenme olmuştur geç görürsün keseyi, ki öyle görünüyor sanki. Sabret.

Hayırlı olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…