- 4 Ocak 2023
- 162
- 16
- 28
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Bu sabah şimdi yaptığım predictor express erken testi kutusunda adet gününün geçtiği günden diyor ama 2gün öncesinden böyle çıktı üsttekiler ovülasyon testim sizce pozitif mi hamilelik varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünde erken aynı marka yaptım yine silik böyle çıkmıştı biri öyle olsa diğeride öyle olcak değil ya ama dün ilk idrarla yapmadığımdan çok az gözüküyorErken gebelik testleri yalancı pozitif çıkarabiliyor biraz bekleyip kaset testle deneyin bence
Var gibi duruyor bence. Daha başında gibi kan ver aklında soru işareti kalmasınDünde erken aynı marka yaptım yine silik böyle çıkmıştı biri öyle olsa diğeride öyle olcak değil ya ama dün ilk idrarla yapmadığımdan çok az gözüküyor
Şöyle söyleyeyim belki de şuan kiii inşallah hamilesiniz fakat ben 2 ayrı gebelik testiyle artımed ve daysdoctorla 3 gün üstüste pozitif gördüm ve kan verdim sıfırdı , sıfır çıkan gün tekrar yaptım tekrar silik çizgiydi , yanlış anlamayın dilim yandığı için kimse hayal kırıklığı yaşasın istemiyorumDünde erken aynı marka yaptım yine silik böyle çıkmıştı biri öyle olsa diğeride öyle olcak değil ya ama dün ilk idrarla yapmadığımdan çok az gözüküyor
Days doctor ve artimed zaten her zaman yalancı pozitif veriyor canım. Burda da sürekli yazıp insanlara almayın diyoruz ama görmeyen bilmeyen almaya devam ediyorŞöyle söyleyeyim belki de şuan kiii inşallah hamilesiniz fakat ben 2 ayrı gebelik testiyle artımed ve daysdoctorla 3 gün üstüste pozitif gördüm ve kan verdim sıfırdı , sıfır çıkan gün tekrar yaptım tekrar silik çizgiydi , yanlış anlamayın dilim yandığı için kimse hayal kırıklığı yaşasın istemiyorum
doğrudur bende daha öncelerden aynı durumu yaşadım benimkide bir umut işte ama pekte ummuyorum bende fazlaŞöyle söyleyeyim belki de şuan kiii inşallah hamilesiniz fakat ben 2 ayrı gebelik testiyle artımed ve daysdoctorla 3 gün üstüste pozitif gördüm ve kan verdim sıfırdı , sıfır çıkan gün tekrar yaptım tekrar silik çizgiydi , yanlış anlamayın dilim yandığı için kimse hayal kırıklığı yaşasın istemiyorum
Predictor sizce iyi markamı ben onla yaptımda ama bana eczaneci adet günün geciktiğinden itibaren vermiş express olanda öyle yazıyorDays doctor ve artimed zaten her zaman yalancı pozitif veriyor canım. Burda da sürekli yazıp insanlara almayın diyoruz ama görmeyen bilmeyen almaya devam ediyor
Ya inanın benim umutlarım o kadar yıkıldı kaç pozitif kaç kandı sıfırlar ama asla kaybetmeyeceğiz umudumuzu , sadece en güvenilir markalardan alalım testlerimizi ben bu ay laboquick kaset test almayı düşünüyorum avox ta iyi diyorlar bilginiz olsundoğrudur bende daha öncelerden aynı durumu yaşadım benimkide bir umut işte ama pekte ummuyorum bende fazla
Ben de o da çıkardı yalancı pozitif ve çok pahalıya almıştım hatta birisi eşinde denemiş erkek idrarında da pozitif vermiş burda da okudumPredictor sizce iyi markamı ben onla yaptımda ama bana eczaneci adet günün geciktiğinden itibaren vermiş express olanda öyle yazıyor
Valla predictorla çok yanılanı görmedim. Hatta en iyi testlerden bi tanesi. Ben artimed yapmıştım o zamanlar yeni evliydim bilmiyordum pozitif çıktı akşamına predictor yapmıştım negatifti ve predictor doğruyu göstermişti bana yani. Bence var senin ama başındasın gibi istersen bekleyebilirsen sabah ilk idrarla tekrar yap bekleyemem diyorsan kan ver netleştirPredictor sizce iyi markamı ben onla yaptımda
Avoxta yapmıştım daha önce onda çıkmamıştıYa inanın benim umutlarım o kadar yıkıldı kaç pozitif kaç kandı sıfırlar ama asla kaybetmeyeceğiz umudumuzu , sadece en güvenilir markalardan alalım testlerimizi ben bu ay laboquick kaset test almayı düşünüyorum avox ta iyi diyorlar bilginiz olsun
ilk attığım resimler bugün sabah ilk idrarla yaptıklarımValla predictorla çok yanılanı görmedim. Hatta en iyi testlerden bi tanesi. Ben artimed yapmıştım o zamanlar yeni evliydim bilmiyordum pozitif çıktı akşamına predictor yapmıştım negatifti ve predictor doğruyu göstermişti bana yani. Bence var senin ama başındasın gibi istersen bekleyebilirsen sabah ilk idrarla tekrar yap bekleyemem diyorsan kan ver netleştir
Evet arkadaşın dediği gibi laboquick kaset testle de deneyebilirsin o da çok iyi bi test. Ama ben olsam kan verirdim bütün testler aynı hassasiyette değil malesef.Predictor sizce iyi markamı ben onla yaptımda ama bana eczaneci adet günün geciktiğinden itibaren vermiş express olanda öyle yazıyor
Eğer varsa yarın bi tık daha koyulaşma olur dediğim gibi bekleyebilrsen öyle yap yada kan ver hakkında hayırlısı olsun bizede haber verAvoxta yapmıştım daha önce onda çıkmamıştı
ilk attığım resimler bugün sabah ilk idrarla yaptıklarım
Dün vermeye gittim 2gün önce verdim negatif çıkmış diye almadılar sizce 2günde değer artar mı versem miEvet arkadaşın dediği gibi laboquick kaset testle de deneyebilirsin o da çok iyi bi test. Ama ben olsam kan verirdim bütün testler aynı hassasiyette değil malesef.
Kaçtı peki verdiğindeDün vermeye gittim 2gün önce verdim negatif çıkmış diye almadılar sizce 2günde değer artar mı versem mi
İnanki o kadar pahalı bi testki aynında alıcağımı sanmıyorum ama başka alıp yaparım kaset testEğer varsa yarın bi tık daha koyulaşma olur dediğim gibi bekleyebilrsen öyle yap yada kan ver hakkında hayırlısı olsun bizede haber ver
<2Kaçtı peki verdiğinde
Evet bende almıştım Antalya da tatildeydim 280 falandı o zaman galiba nöbetçi eczaneden almıştımİnanki o kadar pahalı bi testki aynında alıcağımı sanmıyorum ama başka alıp yaparım kaset test
Burda 290Evet bende almıştım Antalya da tatildeydim 280 falandı o zaman galiba nöbetçi eczaneden almıştım