• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?Acil bakın kızlar

3 gün var adete. İnşallah canım 1 yıldır deniyoruz allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 sonuç çizgisi olması gerektğinden kalın geldi umarım vardır 🌸
Belli olmuyor işte canım. Güvenilir diye alıyorsun senin şansına o bozuk çıkıyor. Testlerin güvenilirliği %100 değil işte. Ama hamilelik varsa günden güne çizgi koyulaşır.

Çok garibim yani şu an da kırmızı leke geldi daha adetime 5 gün var normalde hep günümde olurdum ilk defa böyle oldu anlam veremedim
Yerleşme kanaması da olabilir canım, hamilelik planladığın için psikolojik de düzen değişebiliyor. Ben yerleşme kanaması görmedim o yüzden bilemiyorum durumu. Ama inşallah vardır, beklemek zor ama bekleyip göreceğiz ☺️

Yerleşme kanaması da olabilir canım, hamilelik planladığın için psikolojik de düzen değişebiliyor. Ben yerleşme kanaması görmedim o yüzden bilemiyorum durumu. Ama inşallah vardır, beklemek zor ama bekleyip göreceğiz ☺️
İnşallah canım geçtiğimiz ayda çatlatma iğnesi olmuştum belki oda düzenimi değiştirmiş olabilir ☺️

Kist gibi durumların yoksa hamilelik gibi duruyor canım. İnşallah bebiş vardır ☺️ seni umutlandırmak istemem ama ilk hamileliğimi senin yaptığın testle öğrenmiştim. Başka testin varsa yarın ilk idrarla tekrar dene, koyulaşma olacak mı görürüz.
Ay inşallah ben fotoğrafı biraz koyulaştırdım belli olsun diye o yüzden gri gibi duruyor

Farklı bir marka ile dene bakalım ne çıkacak. Yani dediğimiz gibi adet tarihini beklesen daha güvenilir olur. Merakını anlıyorum ama boşa stres yapmanı istemiyoruz canım.
Yaptım canım predictor early marka iyimi yanlış sonuç verir mi acaba böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_1819.jpeg
    IMG_1819.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1818.jpeg
    IMG_1818.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1816.jpeg
    IMG_1816.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1814.jpeg
    IMG_1814.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba kızlar ben reglimden 12 gün sonra kan verdim <5 çıktı iki gün sonra baktım <2 ye düşmüş nedeni ne olabilir

Kızlar gebelik testi yaptım böyle silik cıktı ben mi yanlış görüyorum ovülasyon testim sanki negatif gibi ama gebelik varmı sizce regle 6 gün var
Sonucunuz nedir benimde adetime 10 gün var akşam 4 gibi yaptım silik gözle görülüyor yani hemen gittim 1 saat sonra beta verdim 0,112 çıktı sabah bit daha yapıcam testi böyle olan var mı acaba arkadaşımda böyle oldu adeti 2 gün geçti yavaş yavaş yükseldi benimde öyle olur mu ki

Merhaba böyle silik çıktı . Sizce hamile miyim 6
image.jpg
reglim gecıktı böyle silik çıktı sizce hamile miyim

Sonucunuz nedir benimde adetime 10 gün var akşam 4 gibi yaptım silik gözle görülüyor yani hemen gittim 1 saat sonra beta verdim 0,112 çıktı sabah bit daha yapıcam testi böyle olan var mı acaba arkadaşımda böyle oldu adeti 2 gün geçti yavaş yavaş yükseldi benimde öyle olur mu ki
Adete 10 gün varken sonuç çıkması şaka gibi gerçekten 🙂 seninde yükselir tabi betan hayrlısı ile kucağına alırsn inşallah bebeğini sağlıkla gelsin 🙏🏻

Kızlar gebelik testi yaptım böyle silik cıktı ben mi yanlış görüyorum ovülasyon testim sanki negatif gibi ama gebelik varmı sizce

Adete 10 gün varken sonuç çıkması şaka gibi gerçekten 🙂 seninde yükselir tabi betan hayrlısı ile kucağına alırsn inşallah bebeğini sağlıkla gelsin 🙏🏻
Çok teşekkür ederim ama sanırım değilim sabah yapıcam dedim ya çıkmadı adeti bekleyeceğim inşallah dediğiniz gibi olur kasıklarımda bazen kramplar oluyor ama her şeyi de gebeliğe de yormamak lazım üzülüyoruz sonra hepimiz için hayırlısı olsun diyelim herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır 🙏🏽🥹

Back