- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
- 18
- Konu Sahibi BitterNutella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgiyi göremedim. Ama umarım hamilesindir Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sanaSizce Sonuç pozitif mi lütfen birileri yorum yapsınnnnn hamilelik var mı sizce, kalbim yerinden çıkacak ilk 5 saniyede falan böyle çok silik çizgiler çıktı yorumlarınızı bekliyorum
Yaaa gerçekten mi fotoğrafta görünmüyor mu sanki t1-2-3 te var gibi geldi banaaaSilik çizgiyi göremedim. Ama umarım hamilesindir Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana
yaklaşık 8-9 gün önce kasığımın sağ tarafında bir ağrı oldu ama regl sancısı gibi değildi, sonrasındaki günlerden bu güne kadarda göğsümde patlayacakmışcasına bir hassasiyet şişkinlik oldu ve kasık ağrılarımda geldi gitti devamlı, benim ayaklarım her zaman hep soğuktur ceset gibi yani ama son 4-5 gündür hiç soğuk değil, bir de regl olmama 3 gün var ama regl şişkinliği yok ama kasıklarımda belimde ağrı var göğüslerimi saymıyorum çünkü dokunamıyorum bile ve benim belim hiç ağrımaz regl döneminde 3-4 gündür belimde de ağrı var o yüzden bir de zaten bebek istiyorum düzenli olarak takvime göre hareket ediyoruz o yüzden şüphelerim bu silik çizgilerle arttı da yarın kan testinde çıkar mı kesin sonuç yoksa regl gecikmesini mi beklemeliyim çok heyecanlıyımNe belirtin var cnm
Hastalığınin gecikmesinden 5 6 gün sonra yaptirmani öneririm.Yaaa gerçekten mi fotoğrafta görünmüyor mu sanki t1-2-3 te var gibi geldi banaaa
İnşallaahh ama çok fazla belirtim var. Regl ime de 3 gün falan var yarın kan testi yapsam çıkar mı kesin sonuç çok heyecanlandım
Testin altında ışık tutup çeker misinizSizce Sonuç pozitif mi lütfen birileri yorum yapsınnnnn hamilelik var mı sizce, kalbim yerinden çıkacak ilk 5 saniyede falan böyle çok silik çizgiler çıktı yorumlarınızı bekliyorum
Merakımdan testi kırıp direkt çubuklara baktım parlıyor çekemiyorum diyeTestin altında ışık tutup çeker misiniz
Bencede çıkar yaaa heyecandan kalp krizi geçirene kadar gidip baktırayım en iyisi inşallaaahhh vardır senindeee çünkü benimde 9 gün önce bailadı ağrılarım belirtilerimKanda çıkar cnm baktır sabh bizede hbr ver bnmde bel ağrım ve göğüs agrm var adetme dha cr 9 gün dha
Ne yaptın kuruma çizgisi illaki çıkmıştır ama ben attığın fotolarda hayalet olan çizgilerini gördüm inşaALLAH öyledirMerakımdan testi kırıp direkt çubuklara baktım parlıyor çekemiyorum diye
Yaaa bugün sabahta pembe gibi ama çok çok açık kırmızıya da yakın bi akıntı oldu idrardan hemen sonra normal mi ? Regl mi oldum acaba bilmiorum tekrarlamadı henüzNe yaptın kuruma çizgisi illaki çıkmıştır ama ben attığın fotolarda hayalet olan çizgilerini gördüm inşaALLAH öyledir
Bugün sabah idrardan hemen sonra bi akıntı oldu çok çok açık pembe ya da çok çok çok açık kırmızıya yakın ne olduğunu anlayamadığım bi akıntı geldi moralim bpzuldu gitmedim kan vermeye ama dayanamıyorumda bugün bi beklicem sanırım regl yse zaten sökülür sanırımNabtin cnm
Evde test varsa yap bence hemen yerleşme de olabilir birde adetin ne zamnYaaa bugün sabahta pembe gibi ama çok çok açık kırmızıya da yakın bi akıntı oldu idrardan hemen sonra normal mi ? Regl mi oldum acaba bilmiorum tekrarlamadı henüz
İnşallah öyledir dayanamadım gidip kan verdim bakalımYerlsme kanamsida olbr
Ve regl sancım yok kasığımda incecik bir ağrı gibi ama normalde sıcak su torbasıyla durmam lazımdı şuandaKan sonucum <0.10 yazıyor maalesef ama regl gibi de sökülmedi hala kanamam sabahtan bu yana sadece idrarımı yaptıktan sonra çok koyu kahverengi ile sanki kırmızı karışık gibi akıntı akıyor anlamadım ama moral 0