• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce gebelik varmı bakar mısınız lütfen

Kızlar tekrar selam,
Reglim normalde 6-7 gün yoğun geçer ama 10 nisan pazartesi akşam regl başladı 12 nisan çarşamba sabah bitti, ama salı günü 11 nisan yani yoğundu o kadar sürdü, bunun nedeni ne olabilir? Kasık ağrım hala devam edio iştahsızlıkta var,10 nisan Pazartesi günü gebelikten şüphelenip kan testi yaptırmıştım ve <0.10 çıkmıştı, acaba bu regl kısa sürmesinin nedeninin gebelik ile ilgisi var mıdır acaba 🙏🏻

Kızlar tekrar merhaba herkese, bugün sabahki ilk idrarımla normal kaset test sonucum görselde ve hemen gidip kan verdim değerim 4.52 çıktı ve regl daha 6 gün var ? Bu değer sizce yükselir mi ? Erken test yaptırdığım için mi bu değer çıktı ?

Eklentiler

• IMG_2227.jpeg
    IMG_2227.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar tekrar merhaba herkese, bugün sabahki ilk idrarımla normal kaset test sonucum görselde ve hemen gidip kan verdim değerim 4.52 çıktı ve regl daha 6 gün var ? Bu değer sizce yükselir mi ? Erken test yaptırdığım için mi bu değer çıktı ?
Sen kan testini iki gün sonra tekrarla canım

2 gün sonra tekrar kan verin takip edin bence

Back