Benim ailemin ekonomik gücü iyi olmadığından KYK da kalıyorum devlet yurdu yani, ve seneye mezun oluyorum 5yıl KYK da yaşamış biri olarak mezun olacağım :)
Diyorsan ki, ben herkesin çilesini derdini çekemem, tuvalete girdiğimde milletin dışkısını görmek istemiyorum, sabah 7 10, akşam 17 23 saatlerine bağlı banyo düzeni olsun istemiyorum, su çok sıcak akıp birden biryerlerimi haşlasın istemiyorum, ben sınav zamanı gecenin 3 ünde yatıp sabah 6 ya saat kurup o 3 saatte de yanda film izleyenleri uyarmama rağmen birşey değişmediği için uyuyamamak istemiyorum, her gece kışın23 te yazın 00 00 da imza atmak zorunda olmak istemiyorum, yurtta olup yorgunluktan uyuyup kalıp ,sonra memurla HAYIR YURTTAYDIM UYUMUŞUM NE YAPAYIM? diye kavga etmek istemiyorum....Saymakla bitmez...
Ama diyorsan ki , durumum yok özel yurtta tek ya da 2 kişilik odada kalacak kadar...hımm o zaman , güzel yanı..
Ne zaman kalkıp çalışma salonunda çalışman gerektiğini biliyorsan, 8 veya 4 kişilik odalarda çok iyi arkadaşlar da edinebiliyorsun. Yemek pişirme derdin yok, odayı arkadaşlarla anlaşılan şekilde 3 haftada bir sana sıra gelecek şekilde temizliyorsun ki zaten çok büyük değil.
Canın sıkılınca fikir alabileceğin bir sürü insan oluyor..Ağlayınca ne olduu diye arkandan koşan arkadaşların..
Hasta olunca seninle ACİL'e hepsi birden gecenin 3 ünde gelebiliyor. Yerinden kalkamayacak haldeyken sana yemek yedirebiliyorlar.
Her sınıftan her bölümden insan, gidip derslerin hakkında birşey sorabiliyorsun.
Hayatın zor şartları da olduğunu görüyorsun ve inan herşeyle baş edebilecek güce sahip oluyorsun, annen baban olmadan HAKKINI ALMAYI öğreniyorsun..
SEN SEÇ:)