Kızlar sizce devamı gelir mi yardımcı olun lütfen

Ne kadar severse sevsin, herkesin bir sabrı vardır. Sen iyi yada kötüsün diye eleştiri yapmıyorum ama burdan yazdıklarına bile bakınca daraldım. Çok bunaltmışsın bence. Dediğimi yap sana arayacağını garanti ederim Aniden aramayı kes bak bakalım seviyormuymuş. Zaten 1 kere arasa eğer sakın sana ulaşmasına izin verme. Ama sabırsın olursun gb me gelıyor.

hatamı kabul ediyorum çok gittim üzerine çokta pişmanım zaten arayacak bi numarası dahi yok ki elimde onun aramasını bekliyorum dediğinizide yapablrm ama zor

Belkı de gercekten sen cok ustune gıttın,bız kızlar(kadınlar)akıllı olursak erkek mılletıne yaptıramayacagımız sey yoktur...msn de gorusuyorduk demıssın,msn den sılmıs mı yoksa senı,oradan da mı ulasamıyorsun? Tabıı sen de bu kadar ustune gıtmemelı kendını gerı cekmelıydın kı kaçan kovalansın,,,erkekler sıkıya gelemezler,sevgını bellı edeceksın ama sıkmadan,boğmadan....inceden inceden işleyeceksin yaptırmak ıstedıgın seyı...sımdı telını bılmıyorsun ama annesının telını nasıl buldun kı sen?

118 80 den buldum benimki yeni hat almıştı ondan dlayı ualamıyorum sizce oluru var mı döner mi bana :26:

Sen sadece aramayacaksın. Evet çok zor oluyor ama kazanan sen oluyorsun. Eğer karşı taraf seviyorsa onun sevgısınden eminsen. Değilsende zaten senı sevmeyen biriyle ne kadr olabılırsın kı? Sadece aramayacaksın. İnsan merakından geberıyor ama tutman lazım kendını işte. Zaten 1 kere ararda sana ulaşamazsa gerisi merakından dolayı gelecektır emın ol. Aklında şunu uyandırmak önemlı olan. Benden varmıgeçti? Yahu noldu bu kıza aryıordu anıden kesilsi? Ulaşamadıkça acaba başına bişimi geldi? aklının sürekli senınle meşgul olmasını sağlamak. Kendi kendine soracak cvplıcak bir süre sonra ulaşamadıkça. Başına bişimi geldi yok ya gelmemiştir. Gözden çıkardımı? Dersmi verıyor bana ama öyle olsa açar telimi trip atar :) ona ulasamadıkça sende bunları uretmıyormusun zaten kafanda :) Amaç aklını meşgul et ama sabır gerek.

bütün konularini okudum...sevgilinin uzerine cok gitmissin...ayrilmissiniz barisma asamasindasiniz zaten tartismalar yuzunden ayrisiniz ve telefonda sen tvde bi sanatci yuzunden tartisma cikariyorsun nasil guvencekki sana baristiginizda tekrar tartisma yaratmicagina...ayrilik nedeninizden biri senin israrci olmanmis ve sen hala israrcisin...bi rahat ol...bekle o arasin seni onda bir caba yokken surekli sen caba gostermissin sen barismak istemissin...zaten isterse doner bi laf var hani donerse senindir donmesse hic senin olmamistir diye...kacan kovalanir derler sen hep kovalayan taraf olmussun...birazda sen kac o kovalisin zorla hic birseyi olduramazsin...

Son düzenleme:
Canım sen baştan annesini hiç aratmayacaktın akrabana.Bi arkadaşın da yazdığı gibi daha ortada ciddi bisey yokken ailelerin olaya katılması hoş olmamış.Sen sabırsız davranmışsın,belkı de burada arkadaslar yazdıklarında haklılar,bi bekleyeme geç,senin no belli onda var arayacak mı bi bak bakalım,,,bİliyorum beklemek zor ama sen çok değerlisin,aşkının peşinden gidiyorsun ama onun gözünde değerini düşürerek yapma bunu çünkü görüyorum ki yaptıkların hep ters tepmiş,kaçan kovalanır,bi bekle bakalım,vazgeç demiyorum ama kendini yıpratarak nosunu bulmaya fln da çalışma,,,hem erkek mılletı sıkılmaya gelemez,evlilik konusunda hele cok zor karar verir,özgürlüğünden ödün vermek ıstemez,,,sen bu noktada akıllı davranamamıssın,,şimdiden sıkmışsın çocuğu,bundan sonra hayırlısıysa ve bı araya gelırsenız tekrar aynı hataya düşme bırak o senın pesınde kossun,o senı kıskansın,o senı arasın bırazda...

Biz bile okumaktan bunalmışken ısrarcılığından,sevgilinin bunalıp ayrılması gayet doğal...
Bir erkek+sevgili+seni sandığın gibi sevmeyen biri için gerçekten gereksiz çaba.

neden ille de o diye inat ettiğini anlamadım yanlıs anlama kesınlıkle yargılamıyorum fakat bence ille dönücek yada bir şekilde ben düzelteceğim diye kendini şartlama..
belki de bu ilişkinin süresi dolmuştur birazda bu açıdan bak yok eğer ki yaşanacak birşeyiniz varsa zaten yaşanır o isterse sana zaten ulaşır.
kafanı onunla meşgul etmemeye bak nacızane fıkrım bu acıkcası

onu çok seviyorum bu yeterli bir cevap mı

onu çok seviyorum bu yeterli bir cevap mı

bır ılıskıye baslamak ıcın fazlası ıle yeterlı olmakla bırlıkte bu durum ıcın yeterlı mı bılemıyorum
benım basıma gelmedı o yuzden haddım degıl sunu yapma bunu yapma demek ama ınan ıyı nıyetlı olarak soyluyorum ne kadar uzerıne dusersen okadar vazgecılmez olacagını sanacaktır kı bu ılerıde sana cok buyuk sorunlar yasatabılır:26: bıraz bekle bakalım hayatına devam et:26:
bır de soyle bırsey fısıldayabılırım sana eger kı ortak arkadaslarınız varsa hayatına devam ettıgını bır sekılde duymasını sagla emın ol hergun arayıp sormandan daha fazla ıse yarayacaktır

canım malesef ortak arkadaşlarımız yok onunla ulaşabileceğim tek kişi annesi onuda asla arayamam artık durup beklemekten başka yapacak bişey yok artık:85:

ama artık aratmış bulundum bi defa pişmanmısın deseniz evet pişmanım ama oldu bi kere yani bu ilişkimize devam etmemiz için çok büyük bir engel değildir dimi

sizin ilişkinizde taraflar yer değiştirmiş bence. Hani biraz kadınlık gururu olmalı bırakın artık seven insan zaten sizsiz yapamaz değil mi. Siz onsuz yapabiliryor musunuz demek ki onun sevgisi bitmiş yada bitmiş demeyelimde azalmış. Ne kadar seversek sevelim bence bukadar ısrarcı olan taraf biz olmayalım üzülürüz çok üzülürüz sonra.

ama ben ona zarar verecek boyutta bir ısrarcılık yapmadım o çok abarttı bu durumu sanki ben onu çok boğmuş gibi yansıyor belki yazdıklarımdan ama emin olun ki o kadar çok sıkacak bieşy yapmadım onu çok seviyorum:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…